Kurtaj sonrası adet duzensizligi

Smnrktl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
63
8
6
35
Merhaba ben 21 agustos da kurtaj oldun ilk adetim 30 günde daha sonra ise 27 gunde oldum benim asıl sormak istediğim adetim başlamadan 4 5 gün önce lekelenme başlıyor daha sonra adet oluyorum.adetim normal de 5 gün sürer ama beş günden sonra bir beş kadar daha leke devam ediyor böyle bir durum yaşayan var mı? Yoksa bu durum normal mi ne yapmam lazım

Düzensizlik olur diye okumuştum cnm 3 aya düzene girer diye yazıyordu ama istersen sor doktoruna. Aynı durumu bende yaşıyorum suan kizimi kaybettikten 43 gün sonra adetim geldi adetim daha yoğun oldu uzun sürdü

İlkinde benim de adetim yoğun geldi cnm bende adet öncesi ve sonrası lekelenme yapıyor adet başlamadan 3 4 gün önce lekenme oluyorayni sekil bitincede lekenme oluyor normal de bende hiç olmazdı.

İlkinde benim de adetim yoğun geldi cnm bende adet öncesi ve sonrası lekelenme yapıyor adet başlamadan 3 4 gün önce lekenme oluyorayni sekil bitincede lekenme oluyor normal de bende hiç olmazdı.
Benim öncesinde yapardı ama biterken bu kadar uzun lekelenme olmazdi. Bide karnim da sis hala

Kürtaj sonrası âdet oldum .Adet bittikten sonra tekrar hafif hafif lekelenmem oluyor ..Sizce normal mi .. Ben bir çok kez kürtaj oldum ama hiç böyle olmamıştım.

Kürtaj olduktan sonra adete kadar lekelenme beklenir ilk adetten sonra lekenin kesilmesi lazım polip de lekelenme yapar usgde görünmesi cok zor bi şeydir bende kürtaj oldum bu konuda çok gezindim ona dayanarak söyledim umarım bi sıkıntı yoktur

Buarada ilk adet öncesi lekelenme ilk aylarda bendede oluyordu sonradan düzeldi ama bitimi sonrası lekelenme bana normal gelmedi

Düzensizlik olur diye okumuştum cnm 3 aya düzene girer diye yazıyordu ama istersen sor doktoruna. Aynı durumu bende yaşıyorum suan kizimi kaybettikten 43 gün sonra adetim geldi adetim daha yoğun oldu uzun sürdü
Ne kadar sürdü canim ? Benimde kürtaj sonrası ilk reglim 40nci gün geldi ve 17 gün sürdü. Demek sade ben deqilim..hea ve şuan ikinci reglimi bekliyom 8 gün gecikti. Sende anlatsana ikinci reglin gününde oldumu geciktimi? İlk reglin nekadar uzun sürdü?

Ilk reglim 8 gün yoğun sürdü normalde 3 4 gun yoğun sonra az az gelirdi 2 gün falan. Sonra ara ara kanama geldi ilk reglden 18 gün sonra 3 gün yoğun kanama geldi 3. Adet de 24.gun geldi. 3 adetim de daha yoğun ve pıhtılı geldi

Anladım canim peki gebemisin şuan

Yazıda kızıma kavuşmak gibi yazı gordumde öyle sandım. Herşeyin hayırlısı canım.valla. Allah bizi imtihan ediyor dua sabır ile inslh herşey olur
Cennete kaldı diye yazdim cnm. Ben 4 buçuk aylık kaybettim kızımı

Bu
Cennete kaldı diye yazdim cnm. Ben 4 buçuk aylık kaybettim kızımı
Allah sabır versin kuzum. Benimde 2 aylıktı. İlk gebeligimdi. Zor ya dua ediyom inslh allahh birdaha yaşatmaz bu acıyı kimseye. Eğer gebe kalırsam söylerim sende kalırsan şöyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…