Teşekkür ederim cnm cevabın içinNormal gözükmüyor canım
Benim öncesinde yapardı ama biterken bu kadar uzun lekelenme olmazdi. Bide karnim da sis halaİlkinde benim de adetim yoğun geldi cnm bende adet öncesi ve sonrası lekelenme yapıyor adet başlamadan 3 4 gün önce lekenme oluyorayni sekil bitincede lekenme oluyor normal de bende hiç olmazdı.
Daha ilk adetimi oldum cnm bilmiyorum bakalım ins girerDaha sonra düzene girdimi peki
Niye öyle Diyosunuz ki hemen kurtajdan sonra düzensizlik olabilir. Hem cok muhtemelen kurtajdan sonra kontorle gitmiştirParça kalmış olabilir yada polip olabilir
Ne kadar sürdü canim ? Benimde kürtaj sonrası ilk reglim 40nci gün geldi ve 17 gün sürdü. Demek sade ben deqilim..hea ve şuan ikinci reglimi bekliyom 8 gün gecikti. Sende anlatsana ikinci reglin gününde oldumu geciktimi? İlk reglin nekadar uzun sürdü?Düzensizlik olur diye okumuştum cnm 3 aya düzene girer diye yazıyordu ama istersen sor doktoruna. Aynı durumu bende yaşıyorum suan kizimi kaybettikten 43 gün sonra adetim geldi adetim daha yoğun oldu uzun sürdü
Ilk reglim 8 gün yoğun sürdü normalde 3 4 gun yoğun sonra az az gelirdi 2 gün falan. Sonra ara ara kanama geldi ilk reglden 18 gün sonra 3 gün yoğun kanama geldi 3. Adet de 24.gun geldi. 3 adetim de daha yoğun ve pıhtılı geldiNe kadar sürdü canim ? Benimde kürtaj sonrası ilk reglim 40nci gün geldi ve 17 gün sürdü. Demek sade ben deqilim..hea ve şuan ikinci reglimi bekliyom 8 gün gecikti. Sende anlatsana ikinci reglin gününde oldumu geciktimi? İlk reglin nekadar uzun sürdü?
Anladım canim peki gebemisin şuanIlk reglim 8 gün yoğun sürdü normalde 3 4 gun yoğun sonra az az gelirdi 2 gün falan. Sonra ara ara kanama geldi ilk reglden 18 gün sonra 3 gün yoğun kanama geldi 3. Adet de 24.gun geldi. 3 adetim de daha yoğun ve pıhtılı geldi
Yok cnm malesef 4.adetimi oldum 5.yi bekliyorum ins olmaz da mucizeme kavusurumAnladım canim peki gebemisin şuan
Yazıda kızıma kavuşmak gibi yazı gordumde öyle sandım. Herşeyin hayırlısı canım.valla. Allah bizi imtihan ediyor dua sabır ile inslh herşey olurYok cnm malesef 4.adetimi oldum 5.yi bekliyorum ins olmaz da mucizeme kavusurum
Cennete kaldı diye yazdim cnm. Ben 4 buçuk aylık kaybettim kızımıYazıda kızıma kavuşmak gibi yazı gordumde öyle sandım. Herşeyin hayırlısı canım.valla. Allah bizi imtihan ediyor dua sabır ile inslh herşey olur
Allah sabır versin kuzum. Benimde 2 aylıktı. İlk gebeligimdi. Zor ya dua ediyom inslh allahh birdaha yaşatmaz bu acıyı kimseye. Eğer gebe kalırsam söylerim sende kalırsan şöyleCennete kaldı diye yazdim cnm. Ben 4 buçuk aylık kaybettim kızımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?