Ben daha önce konu açmıştım bu adet düzensizliği ne zaman biter kurtajdan sonra yani 28 gunde bir oluyorum bilmiyorum ben hala bu acıyı atlatmis değilim. Tecrübesi olabilr varsa yazabilir mi? Bu nedenden dolayı işime ara verdim. Büromu evden takip ediyorum eve kapandım tatil yaptım oda olmadı napabilirim
Ben daha önce konu açmıştım bu adet düzensizliği ne zaman biter kurtajdan sonra yani 28 gunde bir oluyorum bilmiyorum ben hala bu acıyı atlatmis değilim. Tecrübesi olabilr varsa yazabilir mi? Bu nedenden dolayı işime ara verdim. Büromu evden takip ediyorum eve kapandım tatil yaptım oda olmadı napabilirim
Cevap verebilecek yok mu bugün olmam gerekiyor tik yok kurtajdan sonra ilişki yasamadım ama baya kilo alimi stres vb. Şeyler oldu.ya biranönce düzene girse hiç bir şey istemiyorum
Ce
Cevap verebilecek yok mu bugün olmam gerekiyor tik yok kurtajdan sonra ilişki yasamadım ama baya kilo alimi stres vb. Şeyler oldu.ya biranönce düzene girse hiç bir şey istemiyorum
merhaba baya geç olacak sanırım ama ben de aralıkta kürtaj oldum ve normalde 7-8 gün süren adetim artık 3-4 gün 4. Gün gelmiyor bile ve bazen 24. Gün bazen 23. Gün bazen de 31-32. Gün geliyor adetim . Fakat doktora gittim hiçbir problem olmayacagını zamanla düzene gireceğini söyledi zaten çogu kürtaj olan kadınjn basına bu durum geliyor maalesef
merhaba baya geç ol
acak sanırım ama ben de aralıkta kürtaj oldum ve normalde 7-8 gün süren adetim artık 3-4 gün 4. Gün gelmiyor bile ve bazen 24. Gün bazen 23. Gün bazen de 31-32. Gün geliyor adetim . Fakat doktora gittim hiçbir problem olmayacagını zamanla düzene gireceğini söyledi zaten çogu kürtaj olan kadınjn basına bu durum geliyor maalesef