Bu kadar düzensizlik normalmi kızlar 45 günde bir adet olanlr cvp tfenmerhaba kızlar.eşimle ekim 29unda korunmayı bıraktık.kasım 21 de regl oldum daha sonra ki ay olmadım ocak 7de pozitif test cıktı ve doktora gttim doktor bebek bikaç hafta geri görünüyor dedi ve 3 gün sonra akıntım başladı sonrasında bebek gerilemeye ve kese şekilsizleşmeye başladığı için kürtaj oldum.yani ocak 15. sonraki reglm tam 1 ay snra oldu yani şubat 14 gbi olay bundan sonra:) martta adet olmadım nisan 1de adet oldum 1 gün sürdü ve dahada adet olmadım :)
cnm meraba kürtaj sonrası bnmde adette azalma oldu düzensizlik var. doktora gttin mi ? nasıl oldun?Bu kadar düzensizlik normalmi kızlar 45 günde bir adet olanlr cvp tfen
cnm meraba kürtaj sonrası bnmde adette azalma oldu düzensizlik var. doktora gttin mi ? nasıl oldun?
Merhaba sendede azalma olmuş galiba bi sorun çıktı micnm meraba kürtaj sonrası bnmde adette azalma oldu düzensizlik var. doktora gttin mi ? nasıl oldun?
Kürtaj la alakası ne hiç bilmiyorum ama kürtajdan snra eskisi gbi adet görmedim hiç 3ay yasmin kullandım bu ay biraktm bakalm nasıl olucak hap kullanırken günler düzenli ama adet yine normale dönmedi sizin de kürtaj sonrası mi olduMerhaba sendede azalma olmuş galiba bi sorun çıktı mi
Yok ben kürtaj oldum 3.adetimde azalma oldu 1 yil oldu hala duzelmedi kürtajdan sonra 2 ay normal oldum sonra düzen bozuldu senin kaç gün sürüyor şimdi doktora gittin mi ne dediKürtaj la alakası ne hiç bilmiyorum ama kürtajdan snra eskisi gbi adet görmedim hiç 3ay yasmin kullandım bu ay biraktm bakalm nasıl olucak hap kullanırken günler düzenli ama adet yine normale dönmedi sizin de kürtaj sonrası mi oldu
benm de kürtajdan sonra oldu bellli azalmalar var bu ay tarlusal kullandım. ve günler düzene girmedi bilmiyorum. inşaallah düzelir.Kürtaj la alakası ne hiç bilmiyorum ama kürtajdan snra eskisi gbi adet görmedim hiç 3ay yasmin kullandım bu ay biraktm bakalm nasıl olucak hap kullanırken günler düzenli ama adet yine normale dönmedi sizin de kürtaj sonrası mi oldu
ben temmuz 2 de düşük nedeniyle kürtaj oldum canm ama adette azalmalar var günler hiç düzenli değil. bu ay cok gec geldi ilaç kullanarak. sen ne zaman kürtaj olmuştun? miktarında azalmalar nasıl günde kaç ped tüketiyorsun?Merhaba sendede azalma olmuş galiba bi sorun çıktı mi
Ben geçen yıl oldum 4 e indi ama günde 4 ped degisiyorum 2 gün normal oluyor sonra damla damlaben temmuz 2 de düşük nedeniyle kürtaj oldum canm ama adette azalmalar var günler hiç düzenli değil. bu ay cok gec geldi ilaç kullanarak. sen ne zaman kürtaj olmuştun? miktarında azalmalar nasıl günde kaç ped tüketiyorsun?
senin yine iyi canm ya 2 gün normal olup günde 4 ped.. benm su an dengem bozulmuş durumda. bebek sahibi olmayı cok istiyorum bir de bende polikistik over cıktı. tekrar gebelik olursa düşük yaparım diye cok korkuyorum. sen gebelik düşünüyor musun?Ben geçen yıl oldum 4 e indi ama günde 4 ped degisiyorum 2 gün normal oluyor sonra damla damla
Ben malesef bekarim sen nasıl adet oluyorsun kaç gunsenin yine iyi canm ya 2 gün normal olup günde 4 ped.. benm su an dengem bozulmuş durumda. bebek sahibi olmayı cok istiyorum bir de bende polikistik over cıktı. tekrar gebelik olursa düşük yaparım diye cok korkuyorum. sen gebelik düşünüyor musun?
anladım canm. benm adetlerimin düzeni değişti günü gününe olmuyorum. 1 günde 2 pet anca ve 3-4 gün sürüyor toplamda.Ben malesef bekarim sen nasıl adet oluyorsun kaç gun
Doktora falan gittinmi ne dedi kürtajın kaç haftaliktianladım canm. benm adetlerimin düzeni değişti günü gününe olmuyorum. 1 günde 2 pet anca ve 3-4 gün sürüyor toplamda.
benm 7 haftalıktı canm düşük oldugu için parçalar alındı. kürtajdan sonra dktora gttim polikistik over dedi. ne yapacagımı blmiyorum. anne olmayı cok istiyorumDoktora falan gittinmi ne dedi kürtajın kaç haftalikti
Ben bekarim cahillikti. .başka doktora da gitmelisin hormonlarin nasılbenm 7 haftalıktı canm düşük oldugu için parçalar alındı. kürtajdan sonra dktora gttim polikistik over dedi. ne yapacagımı blmiyorum. anne olmayı cok istiyorumsizin var mı cocugunuz?
anlıyorum özür dilerim sormamış olayım. inşaallah ileride bir bebegin olur Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. ben başka bir doktor buldum. tahlil yapacak bakalım hormonlara bakacaktır muhakkak. kürtajdan önce normal bi düzenim vardı simdi cok baska hissediyorum kendimi. abartıyor muyum bilmiyorum. Allahım sağlık sıhhat versin.Ben bekarim cahillikti. .başka doktora da gitmelisin hormonlarin nasıl
Amin inşallah ya söyle düşün kadın doğurunca bile hersey değişiyoranlıyorum özür dilerim sormamış olayım. inşaallah ileride bir bebegin olur Allah isteyen herkese evlat nasip etsin. ben başka bir doktor buldum. tahlil yapacak bakalım hormonlara bakacaktır muhakkak. kürtajdan önce normal bi düzenim vardı simdi cok baska hissediyorum kendimi. abartıyor muyum bilmiyorum. Allahım sağlık sıhhat versin.
Ya bu adet ne alaka da kurtajdan sonra duzensizlesiyo anlamym yaa onceden 28 gunde oluyordm simdi 35 gunde oluyom 2 aydr bebek beklyn biri icin bi hafta daha fazla beklemek cok zor yaa bnmkide 7 haftalikken vakum yontemyle alindi hala acisi icimde mercimek kadardi ama olsn uzuluyo insanDoktora falan gittinmi ne dedi kürtajın kaç haftalikti
Benim 31 gunde oluyor ama bu ay ilk defa gecikti ve hala olamadimYa bu adet ne alaka da kurtajdan sonra duzensizlesiyo anlamym yaa onceden 28 gunde oluyordm simdi 35 gunde oluyom 2 aydr bebek beklyn biri icin bi hafta daha fazla beklemek cok zor yaa bnmkide 7 haftalikken vakum yontemyle alindi hala acisi icimde mercimek kadardi ama olsn uzuluyo insan(