Kürtaj sonrası adet düzenim altüst oldu

defne/oxgxuz

sana emanetiz Allah'ım
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2008
150
13
96
İzmir
kürtaj sonrası adet düzenim altüst oldu kızlar yaaa. niye ki acaba, yumurtlama sorunu mu var acaba. hani kürtaj sonrası hemen bebek olurdu; babaneee duy beniiii olmuyor :)
hangi zamanlarda adet olduğumu paylaşmak istedim çünkü kürtaj olup olasılıkları merak eden vardır mutlaka:
kürtaj: 24 nisan
1.adet: 28 mayıs -34 gün
2.adet: 21 haziran - 24 gün
3.adet: 17 temmuz - 26 gün
allaaahhh sinirlerim bozuluyor... ve artıkçok ağrım oluyor belimden aşağıda. eskiden yalnızca göğüslerim ağrırdı...
ne zor iş kadın olmak!!!!!!!!!!!!!!!!

defne merhaba canım. artık bizim sayfaya gelmiyorsun. boş gebelik sayfasına. konuyu sen başlattın ama biz devam ettiriyoruz. arada bir de olsa uğra. canım senin adetlerin çok da kötü değil ya.ben ilk adetimi 48 gün sonra görmüştüm, 2. yi ise 40 gün sonra. daha yeni yeni düzeliyor benimkide. bak bizim sayfadan cimbom dilekle iklimsuyu biliyorsun onların ilk adetleri 2 ay sonra falan oldu hatta geçti sanırım. ve iklimsu şu an hamile. gerçi daha kan testi yaptırmadı ama idrarda çıkmış. seninkide düzelir canım merak etme. çok endişeleniyorsan doktora git. düzenleyici bir ilaç verir. çok stres yapma.

ya evet arkadaşım senin durumunu az önce okudum ve çok üzüldüm geçmiş olsun. pko falan demişsin ama varmıydıki sende öyle bi durum, haberim yok bi tek sizin benden geç ilk adetinizi olduğunuzu biliyorum o. peki şimdi nolcak? ayrıca iklimsu ya da çok sevindim ne güzel ya darısı başımıza.

sağol canım. evet bende pko var. yaklaşık 1 yıldır biliyorum bu durumu. biraz zor bir hastalık ama ilaç falan kullanıyorum işte. yumurtlama problemi oluyor. şu an da yumurta fazla büyüdüğü için kist oluşmuş. onun geçmesini bekleyeceğim. cimbomda da kist oldu. düşük veya kürtajdan sonra da böyle problemler olabiliyor işte. inşallah düzelir ve bizlerde bebek sahibi olabiliriz. ama dediğim gibi senin adet düzenin kötü değil. ilk adetinin biraz gecikmesi de kürtajla ilgili normal yani.

aşkolsun defnecim sen buna mı kötü diyorsun
iklimsu kürtajdan sonra 80.günde bende 83.günde adet olabildik üstelik adet sökücüyle
yaa lütfen gereksiz yere kendini germe çok ayıp aşkolsun sana
üstelik iklimsu daha 2.adetini olmadan hamile kaldı bak
bence adetin daha da düzene girecektir ki bernce gayret iyi
sanırım senin bu stresin yumurtlama zamanını hesaplayamadığından
bence ısı ölç bitanem yok yapamam diyorsan test al böylece işin çok daha kolay olur bitanem ne olur bu kadar strest yaparsan tabi ki düzene girmez ayrıca

ya kızlar ikiniz de sağolun ve umarım ikinizin de kist sorunu bi an önce hallolur valla ya... of ne fena...
allah hepimize hem şifa hem sabır versin. ayrıca artık bebek olsun yaaa..... sanırım birazda inat yaptım ben. sanırım şu focus mikroskoplardan alacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…