• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası adet dögüsü konusunda yardımcı olur musunuz?

mssangel

Kısmetse anne olacak
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
50
1
86
45
Balıkesir
selam arkadaşlar ben 29 kasımda 2 aylık hamileyken bebeğimin gelişememesinden sebep kürtaj oldum(çok ağır bir kürtaj geçirdim) sonrasında 42 günde adet oldum ve şuanda 2.adetimin günü 7 gün geçti,lekelenmelerim oluyor ama tam bir sökülme gerçekleşmiyor.adet düzensizliği olabilirmi test yapmayada korkuyorum,doktorum korunmamıza gerek olmadığını istediğimiz zaman kalabileceğimizi söyledi ama bu durum normalmi?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

canım bende 24 ocakta kürdaj oldum şu anda bekliyorum adet olmayı ama anlamadığım dr neden korunma vermedi benim dr 6 ay korunmanız gerekiyo kürdaj kolay bişey değil rahim kendisini yenilemesi lazaım dedi benimde çok ağır geçti ve

geçmiş olsun canım...
bende bebğimi kalbi durduğu için 2 aylıkken kaybetmiştim... kürtajım iyi geçti, neredeyse kanamam olmadı desem yeridir..
ilk adetim çok ağır bir şekilde 40 günde oldum 8 gün sürdü...
daha sonraki adetimi 29 günde gördüm ve herşey normale dönmüştü..
doktorum en baştan beri korunmamızı istemedi, hemen hamile kalabilirsin dedi... bu 3. ayım..
bakalım hayırlısı..
senin lekelenmelerin hamilelikten dolayı olmasın canım... belkide hamişsindir, bence bir test yap, olmadı doktoruna gidersin, geçiktiğini söylersin, belki bir muayeneden geçmen gerekiyor.. merak etme ciddi birşeyin olduğunu düşünmüyorum. kürtaj sonrası adet döngüsü değişebildiğini duymuştum..

mrhb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
ben 30 haziranda 2 aylık bebegime kürtaj oldum 10 gün sonra doktora gitiğimde yumurtan daha gelişmemiş dedi ve normalde 8mm kadar gelişmesi gerekiyormuş .kürtajdan 3 gün sonra göğüslerimden sıvı gelmeye başladı.galiba beyinim hala kendini hamile sanıyor ve o sürece devam ediyor diye düşünüyorum . eğer bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.lütfen .....

1. 37.günde
  2. 47.günde
  3. 32.günde oldu.

Canım rahim kendini zamanla topluyor biz hemen hamile kalmak istiyoruz ama sanırım biraz dinlenmek en iyisi hem bedenen hem ruhen..

Canım rahim kendini zamanla topluyor biz hemen hamile kalmak istiyoruz ama sanırım biraz dinlenmek en iyisi hem bedenen hem ruhen..
Zate ben 4 aydır dinlenmiş oluyorum mecburen.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.sen kaç önce kürtaj oldun?

Zate ben 4 aydır dinlenmiş oluyorum mecburen.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.sen kaç önce kürtaj oldun?
Amin canım bundan sonrasi iyi olur insallah..benim 3 ay oldu 3 ay daha korunma surecim var mol gebelik gecirmisim kontrollerim var her ay maalesef

Amin canım bundan sonrasi iyi olur insallah..benim 3 ay oldu 3 ay daha korunma surecim var mol gebelik gecirmisim kontrollerim var her ay maalesef
Amin canım sana da çok geçmiş olsun canım.kontrollerini düzenli yaptır.hayırlısıyla 2017 de biz de bebeklerimizi severiz.

Çalışmalar başladı mı canım?inşallah biz de hamileler kervanına katılırız.

Çalışmalar başladı mı canım?inşallah biz de hamileler kervanına katılırız.
Başladı canım bu ay başladık. Ama dün dpo 10'da test yaptım negatif çıktı. Bu ay da olmadı sanırım :( Sen ne durumdasın?

Başladı canım bu ay başladık. Ama dün dpo 10'da test yaptım negatif çıktı. Bu ay da olmadı sanırım :KK43: Sen ne durumdasın?
Bende kürtaj sonrası düzenaiLik oldu uzun süre.
37
47
34
32
28 leke -30 sökülme şeklinde oldu.
Yani galiba vücudum yeni yeni toparlanıyor.bugün adetimin 12.günü çalışmalar tam gaz devam :)
Bat 17 ağustos.bugün fiolic asite de başlıycam.
İnşallah bu ay yüzümü güler.ovulaayon takip ediyor mıydun bu ay.tam bat ını biliyor musun?bat geçince tekrarla olmazsa.geç döllenme falansa çıkmayabilir.

Bende kürtaj sonrası düzenaiLik oldu uzun süre.
37
47
34
32
28 leke -30 sökülme şeklinde oldu.
Yani galiba vücudum yeni yeni toparlanıyor.bugün adetimin 12.günü çalışmalar tam gaz devam :)
Bat 17 ağustos.bugün fiolic asite de başlıycam.
İnşallah bu ay yüzümü güler.ovulaayon takip ediyor mıydun bu ay.tam bat ını biliyor musun?bat geçince tekrarla olmazsa.geç döllenme falansa çıkmayabilir.
O zaman bu günlerinizi iyi değerlendirin canım. Inşallah bu ay yüzünüz güler ;) Benim bat 30 temmuz. Yumurtlama günlerim belli. Bat geçerse tekrarlarım testi. Haberleşiriz burdan...

Back
X