Zate ben 4 aydır dinlenmiş oluyorum mecburen.Canım rahim kendini zamanla topluyor biz hemen hamile kalmak istiyoruz ama sanırım biraz dinlenmek en iyisi hem bedenen hem ruhen..
Amin canım bundan sonrasi iyi olur insallah..benim 3 ay oldu 3 ay daha korunma surecim var mol gebelik gecirmisim kontrollerim var her ay maalesefZate ben 4 aydır dinlenmiş oluyorum mecburen.
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.sen kaç önce kürtaj oldun?
Amin canım sana da çok geçmiş olsun canım.kontrollerini düzenli yaptır.hayırlısıyla 2017 de biz de bebeklerimizi severiz.Amin canım bundan sonrasi iyi olur insallah..benim 3 ay oldu 3 ay daha korunma surecim var mol gebelik gecirmisim kontrollerim var her ay maalesef
Çalışmalar başladı mı canım?inşallah biz de hamileler kervanına katılırız.Amin canım bundan sonrasi iyi olur insallah..benim 3 ay oldu 3 ay daha korunma surecim var mol gebelik gecirmisim kontrollerim var her ay maalesef
Başladı canım bu ay başladık. Ama dün dpo 10'da test yaptım negatif çıktı. Bu ay da olmadı sanırımÇalışmalar başladı mı canım?inşallah biz de hamileler kervanına katılırız.
Bende kürtaj sonrası düzenaiLik oldu uzun süre.Başladı canım bu ay başladık. Ama dün dpo 10'da test yaptım negatif çıktı. Bu ay da olmadı sanırımSen ne durumdasın?
O zaman bu günlerinizi iyi değerlendirin canım. Inşallah bu ay yüzünüz gülerBende kürtaj sonrası düzenaiLik oldu uzun süre.
37
47
34
32
28 leke -30 sökülme şeklinde oldu.
Yani galiba vücudum yeni yeni toparlanıyor.bugün adetimin 12.günü çalışmalar tam gaz devam :)
Bat 17 ağustos.bugün fiolic asite de başlıycam.
İnşallah bu ay yüzümü güler.ovulaayon takip ediyor mıydun bu ay.tam bat ını biliyor musun?bat geçince tekrarla olmazsa.geç döllenme falansa çıkmayabilir.
Aaa az kalmış.habersiz bırakma canım.O zaman bu günlerinizi iyi değerlendirin canım. Inşallah bu ay yüzünüz gülerBenim bat 30 temmuz. Yumurtlama günlerim belli. Bat geçerse tekrarlarım testi. Haberleşiriz burdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?