Kontrole bi git bakalım belki sana da beklemene gerek yok derAmin inşallah canım Anladım canım beni de reglden sonra kontrol için çağırdı ama daha gidemedim haftaya randevum bakalım ne dicek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kontrole bi git bakalım belki sana da beklemene gerek yok derAmin inşallah canım Anladım canım beni de reglden sonra kontrol için çağırdı ama daha gidemedim haftaya randevum bakalım ne dicek
İnşallah cnmKontrole bi git bakalım belki sana da beklemene gerek yok der
Canimmm nasil güzell olmus bende 30 temmuzda kaybettim bebegimi kalbi durmus 11 haftalikti 20 eylülde sanirim adrt gördüm kanamam geldi ama kürtaj sonrasida kanamam az au oldugundan ayirt etmesi zor oldu sancilardan öyle tahmin ediyorum simdi ben ovulasyon kullaniyorum adetimi tahmin edebilmek icin ama koyulasiyo sebebini bilem varmi ? Kürtajla alakali olabilirmi ? Ve kasiklarim agriyo karnim agriyoSağol canım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah
Sağol canım Allah sana da nasip etsin Bana doktorum 2 ay ara ver demişti belki rahimin toparlanmamıştır henüz. Doktorun gebe kalabilirsin dedi mi? Bana sorarsan az bir süre akışına bırak, ben öyle yaptım beklemediğim halde nasip oldu çok şükür inşallah sağlıklı ilerlerCanimmm nasil güzell olmus bende 30 temmuzda kaybettim bebegimi kalbi durmus 11 haftalikti 20 eylülde sanirim adrt gördüm kanamam geldi ama kürtaj sonrasida kanamam az au oldugundan ayirt etmesi zor oldu sancilardan öyle tahmin ediyorum simdi ben ovulasyon kullaniyorum adetimi tahmin edebilmek icin ama koyulasiyo sebebini bilem varmi ? Kürtajla alakali olabilirmi ? Ve kasiklarim agriyo karnim agriyo
Üstteki bugünün alttaki dünün
Aminnn kuzummm insallahhh sagliklaaa olsunda Yaa evet 50. günümde kontrole gittim yumurtan var degerlendirmek istersen degerlendir dedi ama kanamam oldugundan ben ilk adetim bitene kadar iliskiyede girmedim rahim toparlasin diye adetten sonra tekrar basladik ama hani üzerime düsmüyorum sadece ne zaman adet olacagimi bilmiyorum o yüzden aslinda basladim bu teste tekrardan yumurtlama günüm falan tekrar hesap edersem daha kolay oluyo ama böyle koyulasiyo kafamda karisti eski düzenw göre 8 gün var adetime belkide 6 gün ama simdi böyle cikinca cokmu gec olucam acaba adet ben anlamadimkiSağol canım Allah sana da nasip etsin Bana doktorum 2 ay ara ver demişti belki rahimin toparlanmamıştır henüz. Doktorun gebe kalabilirsin dedi mi? Bana sorarsan az bir süre akışına bırak, ben öyle yaptım beklemediğim halde nasip oldu çok şükür inşallah sağlıklı ilerler
canım bnde 6 ay önce kürtaj oldum ama reglim düzeldi kürtaj olduktan sonra hemen hamile kalırsın diyorlardı halen yok benim senin var mıKızlar selam. Yakın zamanda dış gebelik geçirdiğim için kürtaj oldum. Kürtaj sonrası regl olabilmem için doktorum 3 haftalık ilaç verdi. İlaç bitince regl oldum sorun olmadı. Fakat şu an 2.ay reglim bir türlü gelmiyor. Bugün gecikmede 5 gün oldu. Normalde reglim düzenlidir gecikme olmaz. Kürtaj sonrası bu şekilde gecikmeli regl olanlar var mı aramızda? Ne kadar sürede eski rutininize geri dönebildiniz? Çok teşekkürler.
Evet canım gebeyim çok şükür Allah sana da nasip etsin. Stres yapma her bebeğin bir dünyaya gelme zamanı var gibi düşün.canım bnde 6 ay önce kürtaj oldum ama reglim düzeldi kürtaj olduktan sonra hemen hamile kalırsın diyorlardı halen yok benim senin var mı
Aysun’cum hiç anlamadığım bir konu ovülasyon testi başlıklı bir yerlere yazsan daha mı doğru cevap alırsın acaba?Kizlar benim ovulasyon test bi ara silindi yine koyulmaya basladi ya bu normalmi kürtajdan sonra ? Neden böyle cikiyoki ilk defa basima geliyo yillardir kullanirim bunu … birde gebelik yaptim bata 4 var normal gelirse tabi bilmiyorum gebelik negatif sebeb ne olabilir acaba pko mi oldum ben yaaa kafam karisti
Merhbalar bende şuanda 2. Reglimi olamadımKızlar selam. Yakın zamanda dış gebelik geçirdiğim için kürtaj oldum. Kürtaj sonrası regl olabilmem için doktorum 3 haftalık ilaç verdi. İlaç bitince regl oldum sorun olmadı. Fakat şu an 2.ay reglim bir türlü gelmiyor. Bugün gecikmede 5 gün oldu. Normalde reglim düzenlidir gecikme olmaz. Kürtaj sonrası bu şekilde gecikmeli regl olanlar var mı aramızda? Ne kadar sürede eski rutininize geri dönebildiniz? Çok teşekkürler.