- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi ankakusuum
-
Gerçekten miiGerçekten ben o kan tahlilini verirken ilk aklıma gelen kişi sendin şimdi sonuç almaya gidiyorum senin de hamile kalman o kadar çok istiyorum ki Rabbim inşallah tez zamanda sana da verir yarım saat sonra sonucu soyleyecegim
Bana kendi drum öyle önerdi benimde işime geldi açıkçası. Başka sorunlarim kldu ama onla ilgili değil. Şimdi 4 yaşındaBen cesaret edemiyorum ilk adet sonrasına . Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Nasıl geçti peki hamileliğiniz riskli mi geçti
Özel değilse ne sorununuz oldu . Benimde haftaya kontrolüm var . İlk adet sonrası tamm derse deneyeceğiz deBana kendi drum öyle önerdi benimde işime geldi açıkçası. Başka sorunlarim kldu ama onla ilgili değil. Şimdi 4 yaşında
Kan sulandırıcı verdi mibdoktor merak ediyorum düşünlerden sonra genetiğe bakmadan veriyoarmiÇok karışık sonuçlar oldu kafam çok Allah bullak ağladım aglıcam öyle dıyım ben anlayamadım ya geve gece hastane aradık kadın doğum var mı diye o da ayrı salak çıktı suanlık bir sonuç yok
Kusura bakma ne sorduğunu anlayamadım tekrar sorar mısınKan sulandırıcı verdi mibdoktor merak ediyorum düşünlerden sonra genetiğe bakmadan veriyoarmi
Benim klavyede sorun vardı da ondan olmuşKusura bakma ne sorduğunu anlayamadım tekrar sorar mısın
Kürtajdan bağımsız cocuygn gelişimi down sendromu ve edwar sendromu riski vs vsÖzel değilse ne sorununuz oldu . Benimde haftaya kontrolüm var . İlk adet sonrası tamm derse deneyeceğiz de
Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz şuan da 21 martta kaybettim ikinci reglimi oldum bir ayda kendim beklemek istedim bayram haftası yumurtlama dönemimDesteğin için teşekkür ederim . Psikoljim bitti desem yeri. Etrafımdaki herkesi tükettim şu süreçte . O yüzden adetim 30 gün oldu hala gelmedi bir de şindi onu takıcam . Sabahları bunalarak uyanıyorum artk nasıl takıyorsam böyle kafa yapısında adette gelmiyor tabi . Rabbim denk getirsin ferahlık versin .
Allah bize tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip etsin . Eşim sürekli bebekten başka konu açmıyorsun diyor . Ben de 3. Reglimi bekleme kararı aldım o da temmuz. Acele etmeyeceğim artk. Hanile kalırsak yazalım mutlaka birbirimize umut oluruz . Olursa zaten adınıda umut koyacağım . Sizin biten hamilelğinizde kaçıncı ayda hamile kalmıştınız . Kürtaj sonrası etkilermi hamile kalmamızı sürekli endişe bende . Rabbime sığındım artk kaygılardan herşeydenMerhaba aynı şeyleri yaşıyoruz şuan da 21 martta kaybettim ikinci reglimi oldum bir ayda kendim beklemek istedim bayram haftası yumurtlama dönemim
Amin inşallah tamam mutlaka yazacağım emin ol benim eşimde ailemde aynı şeyler söylüyor atlatacağız inşallah bu günler geçecek ikizdi benim gebeliğim tek yumurta ikizi 9buçuk haftalıktıAllah bize tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip etsin . Eşim sürekli bebekten başka konu açmıyorsun diyor . Ben de 3. Reglimi bekleme kararı aldım o da temmuz. Acele etmeyeceğim artk. Hanile kalırsak yazalım mutlaka birbirimize umut oluruz . Olursa zaten adınıda umut koyacağım . Sizin biten hamilelğinizde kaçıncı ayda hamile kalmıştınız . Kürtaj sonrası etkilermi hamile kalmamızı sürekli endişe bende . Rabbime sığındım artk kaygılardan herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?