Kürtaj sonrası 2 ay bekleyenler

Gerçekten ben o kan tahlilini verirken ilk aklıma gelen kişi sendin şimdi sonuç almaya gidiyorum senin de hamile kalman o kadar çok istiyorum ki Rabbim inşallah tez zamanda sana da verir yarım saat sonra sonucu soyleyecegim
Gerçekten mii Allah razı olsun çok mutlu ettin beni rabbimde sana güzel sonuçlar göstersin

Çok karışık sonuçlar oldu kafam çok Allah bullak ağladım aglıcam öyle dıyım ben anlayamadım ya geve gece hastane aradık kadın doğum var mı diye o da ayrı salak çıktı suanlık bir sonuç yok

Hayırlısı olsun canm sıkma canını tez vakitte sağlıcakla olsun

Ben cesaret edemiyorum ilk adet sonrasına . Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum . Nasıl geçti peki hamileliğiniz riskli mi geçti
Bana kendi drum öyle önerdi benimde işime geldi açıkçası. Başka sorunlarim kldu ama onla ilgili değil. Şimdi 4 yaşında

Bana kendi drum öyle önerdi benimde işime geldi açıkçası. Başka sorunlarim kldu ama onla ilgili değil. Şimdi 4 yaşında
Özel değilse ne sorununuz oldu . Benimde haftaya kontrolüm var . İlk adet sonrası tamm derse deneyeceğiz de

Kan sulandırıcı verdi mibdoktor merak ediyorum düşünlerden sonra genetiğe bakmadan veriyoarmi

Kusura bakma ne sorduğunu anlayamadım tekrar sorar mısın
Benim klavyede sorun vardı da ondan olmuş
Genetiğinize bakıldımı düşükten sonra kan pıhtılaşma sorunu varmı diye şuan hamilesiniz h kan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz diye sordum

Yok kontorele gıttım hersey normal dedi kan değerim çok yavaş düşüyor suan 7cıvarı 4gün önce 8.95di anlayamadığım bu Ztn 8küsürken teste pozıtıf verır mı degerlerım düşüyor dedım bı ithimal gebelik vardır dedim ama olsaydı çıkardı diye dusunuyorum belki geç döllenme mı oldu dıye düşündüm bu kadar uzun sürmezdi galiba yarık son kere daha doktora gıdıcem tahlıl verıcem bugünde verdim gece 12de ama yarın başka hastanede son kere daha verıp adet söktürücü alıcam böyle giderse hiç olamam baştan alırdım ama bebek varsa diye korktum ama kanda ılerme yok

Özel değilse ne sorununuz oldu . Benimde haftaya kontrolüm var . İlk adet sonrası tamm derse deneyeceğiz de
Kürtajdan bağımsız cocuygn gelişimi down sendromu ve edwar sendromu riski vs vs

Riskler çıkmadı ama değil mi umarım sağlıklıdır bebeğiniz

Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz şuan da 21 martta kaybettim ikinci reglimi oldum bir ayda kendim beklemek istedim bayram haftası yumurtlama dönemim

Merhaba aynı şeyleri yaşıyoruz şuan da 21 martta kaybettim ikinci reglimi oldum bir ayda kendim beklemek istedim bayram haftası yumurtlama dönemim
Allah bize tez vakitte hayırlı sağlıklı nasip etsin . Eşim sürekli bebekten başka konu açmıyorsun diyor . Ben de 3. Reglimi bekleme kararı aldım o da temmuz. Acele etmeyeceğim artk. Hanile kalırsak yazalım mutlaka birbirimize umut oluruz . Olursa zaten adınıda umut koyacağım . Sizin biten hamilelğinizde kaçıncı ayda hamile kalmıştınız . Kürtaj sonrası etkilermi hamile kalmamızı sürekli endişe bende . Rabbime sığındım artk kaygılardan herşeyden

Amin inşallah tamam mutlaka yazacağım emin ol benim eşimde ailemde aynı şeyler söylüyor atlatacağız inşallah bu günler geçecek ikizdi benim gebeliğim tek yumurta ikizi 9buçuk haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…