• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonsuzluk1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
29
12
8
33
29 nisanda kürtaj oldum.26 mayısta regl im başladı ve 1 haziranda tamamen bitmişti bende bir ay geçtiği için ilk tüp bebekle hamilelik geçirmiştim doktorumun düşükten sonra 2. Ve 3. Ayda hamilelik olma ihtimali yüksek demesinin ardından regl bittiğinde çalışmaya başlayınca 3-2- şeklinde bi düzende ilişki oldu ve şuan dün ve bgün lavaboya gittiğimde açık renkte rekelwnme yaşıyorum sebebi ne olablir bi tahmini olan yada aynı durumu yaşayan var mı ?? Tedirginim açıkçası

Bugün ayın 8 i. Yani hamilelik olduysa bile belirtiler için çok çok erken bi tarih değilmi.?kanama olmasının tahrişle alakalı yada düşük sonrası rahimle alakalı bişeyler olma ihtimali olabilir mi?

Bugün ayın 8 i. Yani hamilelik olduysa bile belirtiler için çok çok erken bi tarih değilmi.?kanama olmasının tahrişle alakalı yada düşük sonrası rahimle alakalı bişeyler olma ihtimali olabilir mi?
hamilelik olduğunu şuan düşünmüyorum ama kürtajdan sonra acaba dedim regl ara ara devam mı ediyor böyle olan varmı diye yazdım

Doktoruma kürtaj sonrası gittiğimde 40 gün içinde normal adet olursunuz dedi ama geçmezse tekrar gderim artık
Bu konuda kurtajdan sonra parca kalan biri olarak kontrollerinizi yaptirin lekelenmeler devam ederse parca kalma ihtimali oluyor

Back