Arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonrası bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj sonrası beta hcg ve adet olmadan gebelik
- Konu Sahibi rinaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- beta hcg düşük yapanlar kürtaj
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
20 gün sonra olamaz bence hcg hemen düşmüyor zaten bi doktora görünün değer küçükte değil bilemedim.Arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonradı bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
Kürtajdan 11 gün sonra kontrole gittim rahim temiz yumurtlamada başlamıştı içinde parçada yoktu. O günde korunmadık o yüzden.şuan beta 788Peki kaç haftalikti kürtajdan sonraki kontrolünüz nasildu
Doktor kan tahlilini tekrarlayalım dedi bakalım yükselirse hamileyim sanırım sadece değer çok yüksek geldi labaratuara göremi değişiyor yoksa kürtajdan dolayımı boyle ama 20 gun geçmiş bu kadar yüksek çıkarmıydı20 gün sonra olamaz bence hcg hemen düşmüyor zaten bi doktora görünün değer küçükte değil bilemedim.
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Eğer öyleyse hamilesiniz demek ki.Kürtajdan 11 gün sonra kontrole gittim rahim temiz yumurtlamada başlamıştı içinde parçada yoktu. O günde korunmadık o yüzden.şuan beta 788
Yüksek bencede gebelikse gözünüz aydın umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bu kes.Doktor kan tahlilini tekrarlayalım dedi bakalım yükselirse hamileyim sanırım sadece değer çok yüksek geldi labaratuara göremi değişiyor yoksa kürtajdan dolayımı boyle ama 20 gun geçmiş bu kadar yüksek çıkarmıydı
Eğer öyleyse hamilesiniz demek ki.
Yüksek bencede gebelikse gözünüz aydın umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bu kes
İnşallah öyledir yarını iple çekiyorum Beta Kürtajın 20. gününde bu kadar çıkarmı die sorunun cevabını bulamadığım için tek çare şuan yarınki beta nın yükselmesi.Eğer öyleyse hamilesiniz demek ki.
Yüksek bencede gebelikse gözünüz aydın umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bu kes.
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
İnşallah sağlıkla yükselir sonucu burayada yazın merak ettimİnşallah öyledir yarını iple çekiyorum Beta Kürtajın 20. gününde bu kadar çıkarmı die sorunun cevabını bulamadığım için tek çare şuan yarınki beta nın yükselmesi.
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
İnşallahİnşallah mutlaka yazıcam Allah sağlıkla nasip eder inşallah
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.915
- 548
- 36
Arada hiç adet olmadınız mıBArkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonrası bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Maşallah size ışık hızıyla Rabbim hayırlısıni versin güzel haberlernz olsun kucağınıza gelsin bu sefer insallahİnşallah öyledir yarını iple çekiyorum Beta Kürtajın 20. gününde bu kadar çıkarmı die sorunun cevabını bulamadığım için tek çare şuan yarınki beta nın yükselmesi.
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
50. Gun 600 beta çıktı. Usg de bakti pihtı kalmis dedi doktorum. Beta sifirlamazsa dis gebelik takibi yapacaz dedi ama cok sukur pihtiyi alinca 1 haftaya sıfırladı.Arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonrası bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
Birde kürtaj snrasi 15-20 gune zaten yeni yumurtlama basliyor ne ara yumurtladin ne ara dollendi ne ara beta o kadar yükseldi. Ben stresini cektigim icin once kötü ihtimali ele aliyorum gebeysen ne ala herşey yolunda ilerler inşallah ama benim çok aklima yatmadi muhakkak muayene olArkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonrası bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ben de düşük yapmıştım. Kalbi durunca kürtajla alındı. Beta hcg 1 ayda anca düşüyor demişti doktor. Yumurtlama testleri de pozitif çıkıyordu sürekli o yüzden sormuştum beta hcg yüksek olduğu için o da pozitif çıkar düşmez hemen demişti. İnşallah hamilesindir ama 8 günde bu kadar artması zor gibi geldi. Allah isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah. 2 ay oldu hala aklıma geldikçe kahroluyorum...
Yok daha adet olmadımArada hiç adet olmadınız mıB
Arada hiç adet olmadınız mıB
Birde kürtaj snrasi 15-20 gune zaten yeni yumurtlama basliyor ne ara yumurtladin ne ara dollendi ne ara beta o kadar yükseldi. Ben stresini cektigim icin once kötü ihtimali ele aliyorum gebeysen ne ala herşey yolunda ilerler inşallah ama benim çok aklima yatmadi muhakkak muayene o
amin inşallah öyledirMaşallah size ışık hızıyla Rabbim hayırlısıni versin güzel haberlernz olsun kucağınıza gelsin bu sefer insallah
Benim tek umudum kontrole gittim hiç parça yol yumurtlaman başlamış dediği için o günde korunmadık acaba hamilemiyim diorum yarınki kan tahlili önemli o yüzden50. Gun 600 beta çıktı. Usg de bakti pihtı kalmis dedi doktorum. Beta sifirlamazsa dis gebelik takibi yapacaz dedi ama cok sukur pihtiyi alinca 1 haftaya sıfırladı.
Evet ortalama 14 deniliyor ama kimisi 3 gün daha erken yada daha geç yumurtlarmış benimde düşükten 11 gün sonra yumurtlama başlamıştı.kötü birşey düşünmek istemiyorum bakalım o stres bndede 3 haftadır hep var malesefBirde kürtaj snrasi 15-20 gune zaten yeni yumurtlama basliyor ne ara yumurtladin ne ara dollendi ne ara beta o kadar yükseldi. Ben stresini cektigim icin once kötü ihtimali ele aliyorum gebeysen ne ala herşey yolunda ilerler inşallah ama benim çok aklima yatmadi muhakkak muayene ol
- 30 Mart 2019
- 4.553
- 2.457
- 83
20.gunde bende muayene oldum rahim temiz çıktı 50.gunde hala adet olmayinca test yaptim çift çizgi kadın verdim beta yüksek apar topar tekrar gittim gebelik olmuycagini biliyorum tüp bebekti zaten gebeligim. Bildiğim halde dia gebelik ihtimali çok korkuttu beni. Kan tahlilide verin ama yinede muayene olun en garantisi o.Benim tek umudum kontrole gittim hiç parça yol yumurtlaman başlamış dediği için o günde korunmadık acaba hamilemiyim diorum yarınki kan tahlili önemli o yüzden