• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası beta hcg ve adet olmadan gebelik

rinaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
23
18
18
35
Arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonrası bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim

Arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonradı bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
20 gün sonra olamaz bence hcg hemen düşmüyor zaten bi doktora görünün değer küçükte değil bilemedim.

Peki kaç haftalikti kürtajdan sonraki kontrolünüz nasildu

Peki kaç haftalikti kürtajdan sonraki kontrolünüz nasildu
Kürtajdan 11 gün sonra kontrole gittim rahim temiz yumurtlamada başlamıştı içinde parçada yoktu. O günde korunmadık o yüzden.şuan beta 788

20 gün sonra olamaz bence hcg hemen düşmüyor zaten bi doktora görünün değer küçükte değil bilemedim.
Doktor kan tahlilini tekrarlayalım dedi bakalım yükselirse hamileyim sanırım sadece değer çok yüksek geldi labaratuara göremi değişiyor yoksa kürtajdan dolayımı boyle ama 20 gun geçmiş bu kadar yüksek çıkarmıydı

Kürtajdan 11 gün sonra kontrole gittim rahim temiz yumurtlamada başlamıştı içinde parçada yoktu. O günde korunmadık o yüzden.şuan beta 788
Eğer öyleyse hamilesiniz demek ki.
Doktor kan tahlilini tekrarlayalım dedi bakalım yükselirse hamileyim sanırım sadece değer çok yüksek geldi labaratuara göremi değişiyor yoksa kürtajdan dolayımı boyle ama 20 gun geçmiş bu kadar yüksek çıkarmıydı
Yüksek bencede gebelikse gözünüz aydın umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bu kes.

• Beğen
Reactions: H M

Yüksek bencede gebelikse gözünüz aydın umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bu kes

Yüksek bencede gebelikse gözünüz aydın umarım sağlıcakla alırsınız kucağınıza bu kes.
İnşallah öyledir yarını iple çekiyorum🙏 Beta Kürtajın 20. gününde bu kadar çıkarmı die sorunun cevabını bulamadığım için tek çare şuan yarınki beta nın yükselmesi.

İnşallah öyledir yarını iple çekiyorum🙏 Beta Kürtajın 20. gününde bu kadar çıkarmı die sorunun cevabını bulamadığım için tek çare şuan yarınki beta nın yükselmesi.
İnşallah sağlıkla yükselir 🤲 sonucu burayada yazın merak ettim 🤗

• Beğen
Arkadaşlar 20 gün önce düşük yaptım yinede kürtaj yapıldı ve temizlendi.Korunmadığım için şuan 8 gün önceki ilişkim sonrası bugün beta hcg 788 çıktı.Sizce hamileyim yoksa bu kadar beta değeri çıkarmı kürtajdan 20 gün sonra.hamilemiyim yarın testi tekrarlıcam..Yaşayanlar bilgisi olanlar acil yazarsa sevinirim
Arada hiç adet olmadınız mıB

Maşallah size ışık hızıyla🤭 Rabbim hayırlısıni versin güzel haberlernz olsun kucağınıza gelsin bu sefer insallah

50. Gun 600 beta çıktı. Usg de bakti pihtı kalmis dedi doktorum. Beta sifirlamazsa dis gebelik takibi yapacaz dedi ama cok sukur pihtiyi alinca 1 haftaya sıfırladı.

Birde kürtaj snrasi 15-20 gune zaten yeni yumurtlama basliyor ne ara yumurtladin ne ara dollendi ne ara beta o kadar yükseldi. Ben stresini cektigim icin once kötü ihtimali ele aliyorum gebeysen ne ala herşey yolunda ilerler inşallah ama benim çok aklima yatmadi muhakkak muayene ol

• Beğen
Ben de düşük yapmıştım. Kalbi durunca kürtajla alındı. Beta hcg 1 ayda anca düşüyor demişti doktor. Yumurtlama testleri de pozitif çıkıyordu sürekli o yüzden sormuştum beta hcg yüksek olduğu için o da pozitif çıkar düşmez hemen demişti. İnşallah hamilesindir ama 8 günde bu kadar artması zor gibi geldi. Allah isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah. 2 ay oldu hala aklıma geldikçe kahroluyorum...

Arada hiç adet olmadınız mıB
Birde kürtaj snrasi 15-20 gune zaten yeni yumurtlama basliyor ne ara yumurtladin ne ara dollendi ne ara beta o kadar yükseldi. Ben stresini cektigim icin once kötü ihtimali ele aliyorum gebeysen ne ala herşey yolunda ilerler inşallah ama benim çok aklima yatmadi muhakkak muayene o
Maşallah size ışık hızıyla🤭 Rabbim hayırlısıni versin güzel haberlernz olsun kucağınıza gelsin bu sefer insallah
amin inşallah öyledir

50. Gun 600 beta çıktı. Usg de bakti pihtı kalmis dedi doktorum. Beta sifirlamazsa dis gebelik takibi yapacaz dedi ama cok sukur pihtiyi alinca 1 haftaya sıfırladı.
Benim tek umudum kontrole gittim hiç parça yol yumurtlaman başlamış dediği için o günde korunmadık acaba hamilemiyim diorum yarınki kan tahlili önemli o yüzden

Birde kürtaj snrasi 15-20 gune zaten yeni yumurtlama basliyor ne ara yumurtladin ne ara dollendi ne ara beta o kadar yükseldi. Ben stresini cektigim icin once kötü ihtimali ele aliyorum gebeysen ne ala herşey yolunda ilerler inşallah ama benim çok aklima yatmadi muhakkak muayene ol
Evet ortalama 14 deniliyor ama kimisi 3 gün daha erken yada daha geç yumurtlarmış benimde düşükten 11 gün sonra yumurtlama başlamıştı.kötü birşey düşünmek istemiyorum bakalım:( o stres bndede 3 haftadır hep var malesef

Benim tek umudum kontrole gittim hiç parça yol yumurtlaman başlamış dediği için o günde korunmadık acaba hamilemiyim diorum yarınki kan tahlili önemli o yüzden
20.gunde bende muayene oldum rahim temiz çıktı 50.gunde hala adet olmayinca test yaptim çift çizgi kadın verdim beta yüksek apar topar tekrar gittim gebelik olmuycagini biliyorum tüp bebekti zaten gebeligim. Bildiğim halde dia gebelik ihtimali çok korkuttu beni. Kan tahlilide verin ama yinede muayene olun en garantisi o.

Back