Kürtaj (Sedasyon)

white_rabbit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
28
12
38
Merhaba hanımlar boş gebelik geçiriyorum 8 haftalık embriyo oluşmadığı kalp atışı olmadığı için yarın kürtaj olmam gerekiyor doktora sorduğumda ilaçla olmayacağını sedasyon denen anestezi ile alınacağını söyledi ama ben bu konuda bilgisizim bu işlem nasıl oluyor korkuyorum bugüne kadar hiç ameliyat geçirmedim anestezi almadım yarın ki olacak operasyon beni çok strese sokuyor korktuğum galiba uyuyup uyanamamak saçma gelebilir ama başından bu operasyon geçenler beni aydınlatırsa çok sevinirim çok endiseliyim

Sedasyon derin uyku haline deniyor. Yani sen uyuyorsun ama birşey hissetmiyorsun. Normal nefes alıp vermeye devam ediyorsun. Zaten uzun bir işlem olmayacağı için kendi kendine uykundan uyanacaksın. 1buçuk yaşındayken oğluma endoskopi için uygulamışlardı ordan biliyorum bende

Anladım teşekkür ederim yarın sabah yatış işlemi aç gelmen gerekiyor vs diyince heyecan stres yaptım bende inşallah rahat olur

Nu ayın 4 de aynı operasyonu bende geçirdim korkulacak hiçbişey yok şimdiden geçmiş olsun

Çok basit bi işlem hicbir şey hissetmiyorsun zaten ve toplasan benim kürtaja gidip gelmem 15 dk falan sürmüş ve odaya geldiğimde ben yatağıma sedyeden kendim geçmişim tamamen ayıldığımda eşıme sormuştum o soylemisti mesela oralar hiç yok bende :) korkulcak hiçbir sey yok bebeğinin alınmasınin üzüntüsü dışında canim hiç endişelenme

Çok teşekkürler canım içim rahatladı bir nebze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…