4 aralıkta transfer oldum geç tutunmayla hamilelik başladı fakat şuan regl dönemine göre 7 hafta ultrasona göre 6 haftalık hamilelik var ama kalp atışını duyamadık ve kesenin etrafında kanama alanı olduğu için riskli gebelik dedi embriyo gelişmediği için bu hafta kürtajla alalım dedi doktor kiminde 8. Hafta haftada duyuluyor kalp atışı sizce beklemeli miyim bana bir akıl verin lütfen artık üzülmeye bile gücüm kalmadı 3 cü denememizdi bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kürtaj olmalı mıyım yoksa 1 hafta daha bekleyim mi 😔
- Konu Sahibi skytokyo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2023
- 5.916
- 23.454
- 268
İlaçlarımı bırakmamı söyledi fitili de onu napayım sizceMuhakkak bekle acele etme
- 6 Temmuz 2023
- 5.916
- 23.454
- 268
- 16 Ağustos 2024
- 1.025
- 1.008
- 48
- 33
Kanama alanı var ama alttan kanamam henüz olmadı perşembe başka doktora randevu aldım o da aynısını söylerse bu hafta kürtaj diyorlarBen senin yerinde olsam başka bir doktora daha görünürüm, şimdi kanama var da demişsin
Gelişmiyor o yüzden beklemeyelim dediler çok yoruldum artık çokBelli ki gelişim de geriden geliyor. Gelişim geriden gelmeseydi belki bekle derdim. Çok zor bir karar ama ben doktoruma güvenir süreci sonlandırırdım. Hormon almaya devam etmek daha zor çünkü gereksiz yere
- 3 Kasım 2024
- 238
- 52
- 13
- 25
Çok erken karar vermiş sanki doktorunuz, tabii işin ehli daha iyi bilir ama biraz daha bekleyin bence, progestan başlatmadi mi doktorunuz4 aralıkta transfer oldum geç tutunmayla hamilelik başladı fakat şuan regl dönemine göre 7 hafta ultrasona göre 6 haftalık hamilelik var ama kalp atışını duyamadık ve kesenin etrafında kanama alanı olduğu için riskli gebelik dedi embriyo gelişmediği için bu hafta kürtajla alalım dedi doktor kiminde 8. Hafta haftada duyuluyor kalp atışı sizce beklemeli miyim bana bir akıl verin lütfen artık üzülmeye bile gücüm kalmadı 3 cü denememizdi bu
6 tane fitil olarak kullanıyorumÇok erken karar vermiş sanki doktorunuz, tabii işin ehli daha iyi bilir ama biraz daha bekleyin bence, progestan başlatmadi mi doktorunuz
1 hafta da beklemenin vucuduna bir zararı yoksa bekle eger kalp atisi duyulmazsa kürtaj olursun zor bir durum bende yasadim allah yardimcin olsun4 aralıkta transfer oldum geç tutunmayla hamilelik başladı fakat şuan regl dönemine göre 7 hafta ultrasona göre 6 haftalık hamilelik var ama kalp atışını duyamadık ve kesenin etrafında kanama alanı olduğu için riskli gebelik dedi embriyo gelişmediği için bu hafta kürtajla alalım dedi doktor kiminde 8. Hafta haftada duyuluyor kalp atışı sizce beklemeli miyim bana bir akıl verin lütfen artık üzülmeye bile gücüm kalmadı 3 cü denememizdi bu
- 3 Kasım 2024
- 238
- 52
- 13
- 25
Çok erken karar vermiş sanki doktorunuz, tabii işin ehli daha iyi bilir ama biraz daha bekleyin bence, progestan başlatmadi mi doktorunuz4 aralıkta transfer oldum geç tutunmayla hamilelik başladı fakat şuan regl dönemine göre 7 hafta ultrasona göre 6 haftalık hamilelik var ama kalp atışını duyamadık ve kesenin etrafında kanama alanı olduğu için riskli gebelik dedi embriyo gelişmediği için bu hafta kürtajla alalım dedi doktor kiminde 8. Hafta haftada duyuluyor kalp atışı sizce beklemeli miyim bana bir akıl verin lütfen artık üzülmeye bile gücüm kalmadı 3 cü denememizdi bu
İlaçlarını kullanmaya devam et, ayrıca başka bir doktora daha görün ve hep uzan ağır iş yapma hatta normal ev işi bile yapma bebişinden kıymetli değil ya boşver gitsin, yüksek yerlere uzanma kendini yormamaya çalış, inşallah bebişin seninledir dualarım seninle6 tane fitil olarak kullanıyoril
Siz kaçıncı haftaya kadar beklediniz1 hafta da beklemenin vucuduna bir zararı yoksa bekle eger kalp atisi duyulmazsa kürtaj olursun zor bir durum bende yasadim allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim ağlayarak okudum mesajı aynı anda 2 doktora gidiyorum perşembe diğerinde kontrolüm var o da aynı şeyi düşünürse sanırım başka çarem yokÇok erken karar vermiş sanki doktorunuz, tabii işin ehli daha iyi bilir ama biraz daha bekleyin bence, progestan başlatmadi mi doktorunuz
İlaçlarını kullanmaya devam et, ayrıca başka bir doktora daha görün ve hep uzan ağır iş yapma hatta normal ev işi bile yapma bebişinden kıymetli değil ya boşver gitsin, yüksek yerlere uzanma kendini yormamaya çalış, inşallah bebişin seninledir dualarım seninle
- 6 Mayıs 2024
- 3.367
- 3.503
- 48
- 29
Bekle canim için rahat eder. Zaten bazen kürtaj olmadan kendi kendine de kanama başlıyor. 8. Haftaya kadsr bekle hala duyulmaz kese dağılırsa kürtaj olursun4 aralıkta transfer oldum geç tutunmayla hamilelik başladı fakat şuan regl dönemine göre 7 hafta ultrasona göre 6 haftalık hamilelik var ama kalp atışını duyamadık ve kesenin etrafında kanama alanı olduğu için riskli gebelik dedi embriyo gelişmediği için bu hafta kürtajla alalım dedi doktor kiminde 8. Hafta haftada duyuluyor kalp atışı sizce beklemeli miyim bana bir akıl verin lütfen artık üzülmeye bile gücüm kalmadı 3 cü denememizdi bu
Bu hafta olmam gerektiğini yoksa beni riske sokabileceğini söyledi doktor o yüzden eşimin gözü korktu perşembe diğer doktorda randevum var onun da konuşmasına göre hareket edeyimmiBekle canim için rahat eder. Zaten bazen kürtaj olmadan kendi kendine de kanama başlıyor. 8. Haftaya kadsr bekle hala duyulmaz kese dağılırsa kürtaj olursun
- 6 Mayıs 2024
- 3.367
- 3.503
- 48
- 29
Her şeyde riskler var canım. Doktorlar sıfır risk olsun istedikleri için risk almıyorlar. Gelişmeyebilir bebeğin her şeye hazırla kendini fakat için rahat eder gelişmedi dersin ya da gerçekten kalp atışını duyarsın. Belki de hiçbiri olmadan kendi kendine kanama başlayacakBu hafta olmam gerektiğini yoksa beni riske sokabileceğini söyledi doktor o yüzden eşimin gözü korktu perşembe diğer doktorda randevum var onun da konuşmasına göre hareket edeyimmi
Ben kalp atisini 6+5 de duymustum 7.haftada kalbi durduSiz kaçıncı haftaya kadar beklediniz
Bebek varmı peki4 aralıkta transfer oldum geç tutunmayla hamilelik başladı fakat şuan regl dönemine göre 7 hafta ultrasona göre 6 haftalık hamilelik var ama kalp atışını duyamadık ve kesenin etrafında kanama alanı olduğu için riskli gebelik dedi embriyo gelişmediği için bu hafta kürtajla alalım dedi doktor kiminde 8. Hafta haftada duyuluyor kalp atışı sizce beklemeli miyim bana bir akıl verin lütfen artık üzülmeye bile gücüm kalmadı 3 cü denememizdi bu
Pıhtılaşma varmı sizde benimde böyle oldu ama gelişimi durmuştur dedi doktor boş gebelik dedi aslında büyük ihtimallar yolk keseide vardiBen kalp atisini 6+5 de duymustum 7.haftada kalbi durdu
Daha gebelik haftanız erken aslında doktorunuz tabi ki daha iyi bilir ben kurtaj olurken bir hanım daha vardı kürtaj olan 8.haftaya kadar bebek olussun diye beklemisler olusmayinca kurtaj oldu boş gebelikti belki onda gebelik olusmadigi icin risksizdi bilemiyorum yanlis bisey soylemek istememBu hafta olmam gerektiğini yoksa beni riske sokabileceğini söyledi doktor o yüzden eşimin gözü korktu perşembe diğer doktorda randevum var onun da konuşmasına göre hareket edeyimmi