Kurtaj olmak zorunda olanlar

Sussskun

Sebepsiz
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
435
564
303
41
İstanbul
Merhabalar benimle ayni duygu olan varmi bilemiyorum ben 19.nisanda 9+5haftalik Bebeğimin kalbi atmadi gı için kurtaj oldum 7.haftada kaldığı söylendi Allah kimsenin başına vermesin ki çok acı bir şey buna alışmaya çalışıyorum ama biraz zor olacak unutmak için bişeyler yapıyorum yine aklıma gelince ağlamaya duramiyorum bununla yüzleşmek zorken birde kurtaj sonrasi hic kanamam olmadığı için 1 haftaki kontrolde kan biriktiyini söyledi dok.ve Cytotec diye sabah aksam lik 4 adet ilaç verdi dediyim gibi yogun bir kanamam olmadı ki 1pedi doldurmadi şimdi tekrar kurtaj olmak istemiyorum böyle durumda olanlar varmı aranizda nasıl geçti ne yaptınız bilginize ihtiyacım var cuma tekrar kontrol dedi korkuyorum şimdiden

Cok geçmiş olsun arkadaşım Allah yerini hayırlı ve sağlıklı bir evlatla doldursun inşallah.
Ben yaşamadım, Rabbim kimselere yasatmasin inşallah geçmiş olsun demek için yazmak istedim.
Allah yarve yardımcınız olsun inşallah.

Allah razı olsun Rabbim kimseye yasatmasin sagol

Geçmiş olsun benimde senin gibiydi. 9+4 haftalık iken gittik kontrole dr. 2 hafta önce kalbi durmuş dedi. Benim 15 günü geçti ara ara kanamam oluyor pıhtı geliyor benden. Miyomlarımda vardı ondan kalbi durmuş. Normal dedi dr kanamalarıma.

Çok geçmiş olsun ALlah 2 çocuğunuza sağlıklı uzun ömür versin,üçüncü de inşallah en kısa zamanda gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…