Canım öncelikle çok çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kismetindeki bebeğini kucağına alırsın. Kürtaj işlemi zor değil, birşey anlamayacaksin bile. Anestezi altında vakumlu kürtaj olmuştu benimki. Uyandığımda ağrı sızı birşey hissetmedim. Çok geçmiş olsun bitanem.Doktorum bugün kesem düzgün büyümediği için kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bebeği hiç göremedik, ben de kürtaj deyince çok korktum , kürtaj olanlar nasıl geçti sizin ki anlatır mısınız?
Sağolun Allah razı olsun, yatış işlemlerini gerçekleştirelim hemen dedi doktor hastanede kalınıyor mu, 3 aylık evliyim dahaCanım öncelikle çok çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kismetindeki bebeğini kucağına alırsın. Kürtaj işlemi zor değil, birşey anlamayacaksin bile. Anestezi altında vakumlu kürtaj olmuştu benimki. Uyandığımda ağrı sızı birşey hissetmedim. Çok geçmiş olsun bitanem.
Hayır canım hastanede kalinmiyor. Birkaç saat dinlenmeni isterler ve serum verirler. Sonra eve geçersin. Korkacak bir şey yok, korkma sakın canım.Sağolun Allah razı olsun, yatış işlemlerini gerçekleştirelim hemen dedi doktor hastanede kalınıyor mu, 3 aylık evliyim daha
Geçmiş olsun cnm anestezi ile yapıyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun korkma bir iki saat sonrada eve gönderiyorlar zaten Allah bir daha yaşatmasınDoktorum bugün kesem düzgün büyümediği için kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bebeği hiç göremedik, ben de kürtaj deyince çok korktum , kürtaj olanlar nasıl geçti sizin ki anlatır mısınız?
Ben de olmak zorunda kaldım hatta sizin gibi konu açtım ama acıtmıyor canım hissetmiyosun zaten sonra çok az ağrın oluyor ağrı kesici iğne vuruluyor istiyorsun çıkmadan üzülme korkma sonrasında ayağını soğuga değirme.Doktorum bugün kesem düzgün büyümediği için kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bebeği hiç göremedik, ben de kürtaj deyince çok korktum , kürtaj olanlar nasıl geçti sizin ki anlatır mısınız?
5 kese görünüyordu değil mi? Hiçbirinde gelişmemiş miDoktorum bugün kesem düzgün büyümediği için kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bebeği hiç göremedik, ben de kürtaj deyince çok korktum , kürtaj olanlar nasıl geçti sizin ki anlatır mısınız?
Çok geçmiş olsun bende 4eylülde 7+4 te kalp atışı durduğunu öğrendim 9 Eylül'de kürtaj oldum tam yarım saat sürmüştüm ameliyathaneye inmemle odaya gelmem ağrı sızı yok zaten 2 saat sonra taburcu oldum dr da dedi günlük hayatına devam edebilirsin diye içini ferah tut adet sancısı gibi hafif sancılar oluyor sadeceDoktorum bugün kesem düzgün büyümediği için kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bebeği hiç göremedik, ben de kürtaj deyince çok korktum , kürtaj olanlar nasıl geçti sizin ki anlatır mısınız?