- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
Patoloji den hic birsey maalesef cıkmıyor canım doktoruna soyle eger insaflı bır doktor ıse yaptırır benım doktor İlk bebekte gerek yok uc dusuk yapmak lazım dedı dalga gecer gıbı ama SİSTEM bu yaniKuzum aklıma çok takıldı ya sence patoloji sonucunda çıkar mı pıhtılaşma varsa?
Allah razı olsun canım benim cidden aydınlanma oldu benim için kontrol randevum var doktordan talep edeceğim mutlaka en kötü özelden araştırma yapmaya başlayacağım çok çok sağ olPatoloji den hic birsey maalesef cıkmıyor canım doktoruna soyle eger insaflı bır doktor ıse yaptırır benım doktor İlk bebekte gerek yok uc dusuk yapmak lazım dedı dalga gecer gıbı ama SİSTEM bu yani
Bende dınlemedim randevu aldım yapan doktor bıle uc dusuk ıstedım yalvardım dedım uc dusuk yapmak kolay mı dıye sagolsun yaptı sonuc bır ayda cıkıyor detaylı ve pahalı bır test oldugu ıcın doktorlar yapmak istemıyorum
Ve bence sen bu işin peşini bırakma
Rica ederim canım giderken eşinle git eşindende kan alıyorlar benım eşim askerde ıdı o donem bu yuzden bakamamıslardı ama bende sıkıntı cıkınca gerek duyulmadıAllah razı olsun canım benim cidden aydınlanma oldu benim için kontrol randevum var doktordan talep edeceğim mutlaka en kötü özelden araştırma yapmaya başlayacağım çok çok sağ ol
Tamam kuzum çok teşekkür ederim bilgilendirmen için harikasınRica ederim canım giderken eşinle git eşindende kan alıyorlar benım eşim askerde ıdı o donem bu yuzden bakamamıslardı ama bende sıkıntı cıkınca gerek duyulmadı
Ama bir arkadasım ın eşinin kromozom unda sıkıntı cıktı ve kendınde pıhtılaşma cıkmıstı ıkısı bır tedavi oldu dogal yoldan saglıklı bebekler oldu Rabbim gonlune gore versın ınsallah
Rica ederim canım sormak istedıgın seyler olursa hıc cejınme Yaz bu durumu ceken biliyor maalesefTamam kuzum çok teşekkür ederim bilgilendirmen için harikasın
Amin kuzum hepimizinRica ederim canım sormak istedıgın seyler olursa hıc cejınme Yaz bu durumu ceken biliyor maalesefRabbim yardımcın olsun inşallah
Merhaba nasıl oldunuz ?Yarin randevum var doktora umarim bi sorun gormez. Yolk kesesi bendede olusmadi sanırım.6 haftalikti
Surekli agrimin olmasi cok yordu beni.bugun daha iyiyim kanamada bariz azalma var cok sukur. Sizin durumlar nasilMerhaba nasıl oldunuz ?
Kürtajın üstünden bir hafta geçti kanama lekelenmeye döndü sanırım çok şükür kolay geçti çok korkmuştum. Çok geçmiş olsun canım ama kontrole git mutlakaSurekli agrimin olmasi cok yordu beni.bugun daha iyiyim kanamada bariz azalma var cok sukur. Sizin durumlar nasil
Kontrole gidiyorum. Agri varmiKürtajın üstünden bir hafta geçti kanama lekelenmeye döndü sanırım çok şükür kolay geçti çok korkmuştum. Çok geçmiş olsun canım ama kontrole git mutlaka
Kürtajın ilk dakikalarında oldu ağrı kesici iğne yaptılar. Doktor günde iki kere kullanmam için ağrı kesici yazdı üç gündür ağrı kesici kullanmıyorum bile çok şükür ağrım yokKontrole gidiyorum. Agri varmi
Cok siddetli surunduren agrim yok ama surekli agri olmasi mahfetti beni. Bende igne yaptirdim ama bi kac saat rahatti sonrasi yine ayni.kurtaj olmak daha mantikli belkide, ama adet gibi atarsin deyip yapmadilarKürtajın ilk dakikalarında oldu ağrı kesici iğne yaptılar. Doktor günde iki kere kullanmam için ağrı kesici yazdı üç gündür ağrı kesici kullanmıyorum bile çok şükür ağrım yok
Ben çok korkuyordum olmaktan. Doktoruma yalvardım ilaçla olması için. Hastaneye yatış verdi ilacın doktor gözetiminde kullanılması gerekiyormuş. Dört saatte bir ilaç verdiler İlk ilaçla kanamam başladı. Yani doktorun dediğine göre tam anlamıyla düşük olmasa bile verilen ilaçla rahim ağzı açılır kürtaj söz konusu olursa da rahim ağzı kendiliğinden açıldığı için daha kolay olur dedi. Doktor kanaman olursa acilde hangi doktor olursa o kürtaj yapar dedi. İkinci gece koca bir pıhtı düşürdüm düşük başladı acildeki doktor hemen kürtaj için hazırlanmaya başladı ben çok korktuğumu ve doktorumla böyle konuşmadığımı söyleyince sabaha kadar bekle istersen ama bunun için imzan lazım kan kaybı çok olursa enfeksiyon olur deyip beni korkuttu mecbur kabul ettim. Çok korktum öyle ki korkudan gözümün karardığını hatırlıyorum keşke kendimce daha rahat olabilseydim. Genel anestezi ile hemen halletmiş. Kız kardeşim ameliyathane girişinde beklemiş doktorun girmesi çıkması beş dakikaydı dedi. Zaten toplamda 25 30 dk sürmüş. Ayiltma bayıltma işlem dahil. Şükürler olsun ki geçti, nerdeyse hiç canım acımadı.Cok siddetli surunduren agrim yok ama surekli agri olmasi mahfetti beni. Bende igne yaptirdim ama bi kac saat rahatti sonrasi yine ayni.kurtaj olmak daha mantikli belkide, ama adet gibi atarsin deyip yapmadilar
Benim kese sekiz dokuz haftalıktı sizinki daha küçük olduğu için muhtemelen öyle demiş olabilirlerCok siddetli surunduren agrim yok ama surekli agri olmasi mahfetti beni. Bende igne yaptirdim ama bi kac saat rahatti sonrasi yine ayni.kurtaj olmak daha mantikli belkide, ama adet gibi atarsin deyip yapmadilar
Evet kucuk oldugu icinmis.bende dusurdum buyuk bi beyaz et parcasi. ikimizede gecmis olsun. Rabbim tdkrarından korusunBenim kese sekiz dokuz haftalıktı sizinki daha küçük olduğu için muhtemelen öyle demiş olabilirler
Amin inşallahEvet kucuk oldugu icinmis.bende dusurdum buyuk bi beyaz et parcasi. ikimizede gecmis olsun. Rabbim tdkrarından korusun
Kaçıncı haftada oldu düşük. Çok geçmiş olsunGecmis olsun. Benimde tup bebek bos gebelikle sonuclandi.dunden beri yogun kanama var. Acilde evde adet olur gibi atarsin dediler. Kalp atisi duyulmadi hic. Kurtaja gerek kalmaz umarim.Sizde kslp atisi olmusmuydu
Birde yoğun kanama kaç gün devam ediyorGecmis olsun. Benimde tup bebek bos gebelikle sonuclandi.dunden beri yogun kanama var. Acilde evde adet olur gibi atarsin dediler. Kalp atisi duyulmadi hic. Kurtaja gerek kalmaz umarim.Sizde kslp atisi olmusmuydu
Sali gunu basladi bugune kadar devam etti. Bugun baya azaldi. Senindemi dusuk varBirde yoğun kanama kaç gün devam ediyor
Şimdilik yok ama bu gün 9+1im. Geçtiğimiz pazartesi dr gittik kalp sesini duyamadık haftaya çarşamba tekrar gideceğim. Yine duyamaz ise kürtaj değilde düşük için ilaç verecek ama korkuyorum tabiSali gunu basladi bugune kadar devam etti. Bugun baya azaldi. Senindemi dusuk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?