• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Oldum Hastane kaydı.??

Melek15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
9
2
1
24
Merhaba arkadaşlar Bilmeden devlet hastanesinde hamlilelik testi yaptirdim evli değilim. resitim. kurtaj oldum özelde. hamilelik kaydi aile hekimine düşüyor diye. sağlık ocagina gidip düşük yaptm dedm sonra kurtaji konstk. hastanede gizli kalicak demisti. sağlık ocagi birsey demedi. Ay dolduğunda hani bebek nerde diye evimize yada bana ulasmaya calisirlarmi nolursunuz cevap verin?

Yok eve filan gelmezler merak etmeyin. Ama hamile oldugunuz sisteme direk dusuyor. Saglik ocagina düşük yaptim dediginizde oraya bisey filan kaydettiler mi?

Merhaba arkadaşlar Bilmeden devlet hastanesinde hamlilelik testi yaptirdim evli değilim. resitim. kurtaj oldum özelde. hamilelik kaydi aile hekimine düşüyor diye. sağlık ocagina gidip düşük yaptm dedm sonra kurtaji konstk. hastanede gizli kalicak demisti. sağlık ocagi birsey demedi. Ay dolduğunda hani bebek nerde diye evimize yada bana ulasmaya calisirlarmi nolursunuz cevap verin?
Artık sağlık ocağına düşmüyor kayıtlar diye biliyorum ama eğer sağlık ocağının haberi varsa gebe takibi için atarlar muhakkak kürtaj olduysanız gidin söyleyin durumunuzu da anlatın gizli kalsın sonuçta bu sizin özel bilginiz mahremiyet var

Hasta kayitlarini pqylasmazlar zaten ama durust bir sekilde bilgi vermeniz lazim. İleride dogabolecek sikintilar icin dogru kayit onemli.

Zaten düşük yaptım demişsiniz kaydı kapatmıştır. Kayıt açılsada yalnızca şahsi telefonunuzdan ararlar eve gelme durumu olmaz yani

Sağlık ocağı kayda geçtiyse e nabız üzerinden aile hekimi kayıt açmıştır tarih olarak gözükür

evet ettiler

Artık sağlık ocağına düşmüyor kayıtlar diye biliyorum ama eğer sağlık ocağının haberi varsa gebe takibi için atarlar muhakkak kürtaj olduysanız gidin söyleyin durumunuzu da anlatın gizli kalsın sonuçta bu sizin özel bilginiz mahremiyet var
iste kucuk biryerde oturdugumuz icin hemen bile duyulabilir cok korkuyorum

Korkma canım özeller saklıyor bu bilgiyi kimse ulaşmaz sadece sana kontrole şu gün gel dedilerse bile sen gitmesen bile oraya aramiyorlar bile hiçbir yerde de çıkmıyor bu bilgi korkmana gerek yok

Korkma canım özeller saklıyor bu bilgiyi kimse ulaşmaz sadece sana kontrole şu gün gel dedilerse bile sen gitmesen bile oraya aramiyorlar bile hiçbir yerde de çıkmıyor bu bilgi korkmana gerek yok
korkuyorum ama baska carem yoktu cok pskolojim bozuk ailem duyarsa iki sekildede biterdim ikisinin de sonucunu agir oderdim zaten
ben istemedim isteye isteye biriyle birlikte olmadim o kadar moralim bozuk ki insanlar beni sucluyor yapmasaydin diye hersey ust ustune geliyor kendimi öldürmek istiyorum bazen

korkuyorum ama baska carem yoktu cok pskolojim bozuk ailem duyarsa iki sekildede biterdim ikisinin de sonucunu agir oderdim zaten
ben istemedim isteye isteye biriyle birlikte olmadim o kadar moralim bozuk ki insanlar beni sucluyor yapmasaydin diye hersey ust ustune geliyor kendimi öldürmek istiyorum bazen
Öldürmek çare değil tamam şimdi yapmışsın bir hata bir daha tekrarlama bu olayı daha temkinli davran bir adım atarken 1000 kere düşün sonuçları daha ağır olmasın

İsteyerekte yapabilirsin.
Bu kimseyi ilgilendirmez.
Senin hayatın, senin tercihin.
Millete de bok yemek düşer.
Sağlıkocağına düşük olduğunu söylemişsen direk sistemden silerler zaten. Aksi bir duruöda kimse evine gelmez sağlıkocağındaki ebe seni şahsi telefonundan arayabilir bir durum olduğunda.
Kimseye hesap vermek zorunda da değilsin. Millete de kendini ezdirme.
O çocuğu tek başına yapmadın sonuçta. Suçu neden sen tek üstlenecekmişsin ? Kimseye kulak asma hayatına bak

Back