Ben 19 yaşındayım bir cahillik yapıp sevgilimle beraber oldum ama hap kullandım sonraki gün. O süreçte de iki kez doktora sağlık sorunlarım için kan vermiştim adetim geciktiği halde hamile olsam testte çıkar demiştim ama kanda çıkmıyormuş direktmen. Sonrasında regl olmayınca her ihtimale karşı test yaptım pozitif çıktı tekrar yaptım yine aynı. Direkt sevgilimle buluştuk kürtaj için randevu aldım. Sevgilim her koşulda yanımda olacağını söyledi ama ben aldırıcam diye inat ettim aileme nasıl derim sınava şurda çok az kaldı. Sonra gittim ultrason oldum 8 hafta 4 günlük gebelik çıktı genel anestezi ile aynı gün kürtaj oldum ama o ana kadar vazgeçmedim ya da aldırmasam nasıl olur diye düşünmedim. Anestezi etkisinden çıktığım gibi ağlamaya başladım 10. güne girdik ne yemek yiyorum ne uyku uyuyorum doğru düzgün vicdanım susmuyor mahvoldum kendimi katil olarak görüyorum artık intihar etmeyi bile düşünüyorum bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum lütfen aynı durumu yaşayanlar varsa nasıl atlattığını yazabilir mi