kürtaj olanlar

maşallah allah yavruna uzun omurler versın ınsallah yıne hamıle kalırsın canımın ıcı allah buyuk ol desınyeterkı yıne olur saglıcakla kucagına alırsın ınsallah amınnn

Evet canm ilac verdi kullaniyorum bugun gttim kntrole agrilarn olmasi rahim toparlandigi anlminz geliyo dedi. Kanamada olmamasi normal dedi canm saol cvp yazdgin icn. Sen ne zmn oldun kurtaj. Ben iki kez gebe kaldm tup bebekle tbi oyuzden cok zor geldi nsil toparlncm bilmyrum

Yok canm benm hic kanamam olmadi zaten knt gunu bebisi gormeye dyr gittik olmus dedi sok oldum resmen. Bide tup bebekle kalmistm normal yolla olmuyo cocugumuz hem maddi hem manevi yikinti oldu bizm icn. Hic iyi degilim malesef

allah guc kuvvet sabır versın acını hafıfletsın ınsallah tez zamanda tekrar hamıle kalıp kucagına alırsın bebısını bnım ılk gebelıgımdı 37 gun oluyo ben kurtaj alalı rabbım kımseye yasatmasın cok acı

Allah sabir versin hepimize bende dun 10haftalik bebegimin kalbinin durmasindan dolayi kurtaj olsun icimde cok buyuk bir bosluk var kendimi cok kötü hissediyorum bagira bagira aglamak geliyor icimden ne kadar zormus canindan can gidiyor insanin cok kötü hissedyorum

Amin canm saol Allah sanada sabir versin ins. Cok zor hamilelige alisip birden yok olmasi

Yok canm benm hic kanamam olmadi zaten knt gunu bebisi gormeye dyr gittik olmus dedi sok oldum resmen. Bide tup bebekle kalmistm normal yolla olmuyo cocugumuz hem maddi hem manevi yikinti oldu bizm icn. Hic iyi degilim malesef

canım seni tüp bebek bölümünden hatırladım yazını okuyunca acım tazelendi resmen bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum 12 gün oldu bende kürtaj olalı çok zor bir durum yıkılıyor insan resmen.ben şimdi 2 adetimi bekliyorum dört gözle yeni tedavi için.bir kere hamile kaldım o duyguyu tattım ya daha çok ister oldum.rabbim en yakın zamanda bebeğimizi kucağımıza alabileceğimiz sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

Evet canm bnde hatrladm seni. Canm yaa seninde mi bebisin oldu kiyamam cok zor tstlm benim ikinci tup bebegimdi ilki dusukle sonuclndi buda oldu bi genetik arastrma yaptiriyoz onun sonucuna gore dusunucez amasuan cok zor maddi olarak naparz bilmiyrum. Amin canm Allah her isteyenr hayirli saglikli evlat nasip etsn. Sen kac haftliktin canm.

canım bende 8 haftalıktı bebeğim.şimdi ultrason görüntülerine bile bakamıyorum kürtajdan bu yana.gerçekten çok zormuş.ağlayarak yattım o masaya uyandığımda herşey bitmişti.banada genetik testler yapılacak canım.rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.

Benimde 10 haftalikti canm aynen bende goruntulere bakamiyrum icim aciyo. Aynen bende aglayarak yattm aglayarak uyandm o gune dair pek bsey hatrlamiyrum fenalastm sen nerdebyaptriyosun genetik testi canm. Amin ins canm senin kacinci gebeligindi

cnm çok geçmiş olsun rabbim tekrar nesip eder inşallah rabbim yar veyardımcın olsun

geçmiş olsun cnm allah sabır versin aynen elim bazen karnıma gidiyo bebeğim varmışda onu seviyomuş gibi ama yok işte bomboş ağlayıp isyan etmek istemiyorum rabbime içime atıyorum hele bide eşim çok sulu göz ona kıyamadığımdan onun yanında daha ii durmaya çalışıyorum ya sabırdan başka dicek bişimiz de yok...

çok geçmiş olsun sizede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese evlat kokusu cennet kokusu deyip o kokunun hasretini çeken herkse hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

Benimde 10 haftalikti canm aynen bende goruntulere bakamiyrum icim aciyo. Aynen bende aglayarak yattm aglayarak uyandm o gune dair pek bsey hatrlamiyrum fenalastm sen nerdebyaptriyosun genetik testi canm. Amin ins canm senin kacinci gebeligindi

canım benim ilk gebeliğimdi.ben üniversite hastanesinde yaptırcam şimdi doktorun verdiği günün gelmesini bekliyorum.

çok geçmiş olsun sizede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese evlat kokusu cennet kokusu deyip o kokunun hasretini çeken herkse hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

inş canım benim.

Kızlar yarın kürtaj olcam ve cok korkuyorum pek bir bılgım yok daha once olanlar bana bıraz bilgi versın ne olur doktor kürtajdan önce rahım acılsın dıye ilac koyacakmıs ya cok sancılı olursa sızınde koydularmı ilaç

rabbımm yardımcın olsun sabır versın aynı acıyı yasatmasın bıdaha canım ben genel anaztezılı oldum bısey koymadılar bayılttılar ayıldım ızlem bıtmıstı ne oldu nasıl yapldı bılmıyorum acıkcası senın kac haftalık bebegın

Allah sabir versin canim..agizdan hap,alttanda ilac veriyorlar 2saat sonrada dogumhaneye aliyorlar uyutuyorlar..sonrada guzel bir ruyanin bittigini uyaninca anliyorsun

Allah sabir versin canim..agizdan hap,alttanda ilac veriyorlar 2saat sonrada dogumhaneye aliyorlar uyutuyorlar..sonrada guzel bir ruyanin bittigini uyaninca anliyorsun

cnm çok güzel anlatmışsın rüyam bitti...bana ilaç vermediler çünkü benim çoğu gitmişti kalan parçaları kürtajla aldılar ve öğrendimki parça parça gelirse bebek cinsiyeti kız oluyomuş ve eşim kız çok istiyodu bunu eşime söylemedimm...

kızlar bende 22 ekımde 15 haftalık vakumla kurtaj oldum normal dogum gıbı sabahtan aksama kadar sunı sancı cektım
sımdı 2 hafta oldu kanamalarım hala devam edıyor cumartesı dr gıttım kontrole tertemız dedı ancak 15-20 daha kanlı akıntı gıbı kanamaların olacak sonrada adet olacaksın dedı adet oldugumu mıktardan anlıcakmısım yasmıne baslıcam o zaman
ancak 2 gundur bende yogun kanama oluyor yanı yarım ped gıbı ama tekrarı bır sonrakı gun gıbı adet olmadım dımı olsam anlarım herhalde
1 sene oncede 4 hafatlık kurtajım vardı mesela onda 40.gun adet olmustum kurtaj sonrası hıc kanamam olmamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…