kürtaj olanlar

bende kurtaj oalalı bır ay oluyo ılk adetıı oldum sukur ben korunmuycam doktorum ıkı ay veya uc ay bekle demıstı ama hayırlısı neyse o olsun rahım toparlanmadan hamıle kalınmazmıs zaten

slm bulutefe sana bişey sormak istiyorum kürtajdan sonra kaçgün kanamanız sürdü aradan kaçgün geçtikten sonra adet oldunuz

slm bulutefe sana bişey sormak istiyorum kürtajdan sonra kaçgün kanamanız sürdü aradan kaçgün geçtikten sonra adet oldunuz

sor tabıykı canım sormak ıstedıgın ne varsa sorabılırsın benım kurtajdan sonra hastanede kaldım bıguun bıpedı doldurmuycak kanamam oldu eve gectıkten sonrada bıkacgun kahve rengı lekelenmem oldu kanamam hıc olmadı normalde 28 gunde adet oluyordum ama kurtajdan sonra 31 cu gun adet oldumbugun 6 cu gunum

benimde az oluyo ilk gün oldu ama şimdi arasıra damla damla böle doktorum 28gün lohusa sayılıyosun dedi ara ara gelir 6hafta sonra tekrar gebelik deneyebilirsin dedi

banada doktorum 6 hafta sonra tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi bi sorun olsa doktorum söylemez böyle bişi herhalde

Slm bende cuma gunu kurtaj oldum 10 haftalik bebegim kalbi durdu. Fakat benim hic kanamam olmadi bi damla bile gelmedi endiselendm acikcasi. Bide dun karnima bi krampla agri girdi gece hic uyutmadi hal agrim cok fazla enfeksiyon mu oldm bilgilendrirsenz sevinirm

canım doktor ılac verdımı bana ıkıtne ılac vermıstı 10 ullandım kontrole gıttım bırakabılırsın ılacları dedı antıbıyotıktı sanırım benımde agrılarım cok oldu doktor normal dedı agrın olunca agrı kesıcı ıc dedı sen kontrole gıttınmı bıde herkezde kanama olması gerekmıyo genelde kurtajın ıyı gectıgının anlamıymıs kanama olmaması doktor bana sordu kanaman oldumu dedı yok olmadı dedım cokıyı ozaman dedı

Son düzenleme:
banada doktorum 6 hafta sonra tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi bi sorun olsa doktorum söylemez böyle bişi herhalde

bende adetım bıtınce baslıcam calısmalara benım doktorda ıkı veya uc ay korun dedı ama cok arastırdım ılk adet cok onemlıymıs rahım kendını ılk adetle toparlıyormus sonra hamıle kalına bılırmıs arkadasın dedıgı gıbı rahım hazır olmadan gebelık olusmazmıs zaten hakkımızdahayırlısı

çok geçmiş olsun belki kürtaj esnasında fazla gelmiştir kanama peki öncesinde kanamanız oldumu benim düşük başlamıştı gece 2:30gibi bir başladı takii kürtaj sonrasına kadar kalan parçalrıda aldılar ve bittii...

amin yırtmaya elim gitmediği gibi yüreğim dayanmıyoda aslına bakarsan unutmak istemiyorum içimde bi yerlerde kalsın doğru bunada şükür beterin beteri var dahada kötüsü olabilirdi inşallah rabbim bu heyecanı bize en kısa zamnda tekrar sorunsuzca yaşatır ...

amınnnn canım zaten ıstesende unutamazsın bır omur ıcınde kalcak zamanla hafıflıycek acın ınsallah tekrardan hamıle kalıp sorunsuzca alırız meleklerımızı kucaklarımıza amınnn

6 haftaya kadar adet görürüm inşallah düşükten sonra hemen hamile kalınıyomuş herkes bana öle dedi onun için korunma inş senin benden önce bu güzel haberi en tez zamanda yazarsın inşallah...

6 haftaya kadar adet görürüm inşallah düşükten sonra hemen hamile kalınıyomuş herkes bana öle dedi onun için korunma inş senin benden önce bu güzel haberi en tez zamanda yazarsın inşallah...

allah hepımızın yuzunu guldursun ınsallah ben 6 ayda hamıle kalabıldım pcos var bende oyuzden aslında pek umudum yok ama allah bılır ınsallah hepımız anne oluruz

aynen benimde 6 ayı buldu ve hiç ummadığımız anda böle kendimi değişik hissettim test yaptım ve çıkınca eşim inanmadı sevindik ama sonu böle bitti peki rahhatsızlığını açıklarmısın hiç duymamıştım da...

yumurtlamayı emnellıyor rahımde buyumeyen yyumurtlar toptu ıyne kadar olup rahımde kalıyor genelde kıllanma kılo sıvılce ve adet duzensızlıgı yapıyor gercı yan etkılerının hıc bırı bende yok bende aynen tedavıye baslıcaktım kıstım olustu hormonlarda yuksektı dusurmek ıcın ılac kullandım kıst oldu bende daha gıtmedım doktora attım kafamdan olması zor dedım tedavısz olması cok zordu ıste kılomen catlatma ıynesı tedavısı olmam lazımdı maddı anlamda tedavı olmamda zordu kıst olusunca bıraktım hıc gıtmedım doktora ve ınan aynı senın gıbı hıc beklemedıgım ummadıgım kafamdan attıgım zamanda hamıle oldugumu ogrendım sok yasadım muceydı ama kotu bıttı sonu nedıyım hayırlısı

buarada kızlar burda bu konular yasak ouyzden konuyu acmıcam ama ummu subyan olayınıda goz onunde bulundurun derım herkezde olcak dıye bırsey yok tabıykıde

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla o mutluluğu bize isteyen herkese verir inşallah benim de eşim rahatsız ankilozan spondilit hastası yani bi çeşit romatizmal kemiklerde oluşan hastalık kullandığı ilcalarla hamile kalmak yasaktı zaten eşim bir sene önce bıraktı ki vücuttan atılsın etkisi die ama bir ilaç vardiki onun hakkında doktoru bi bilgi vermedi oda spermlerin kalitesini düşürüyomuş ve eşim bunu kullanıyodu tabi o nedenle bebeğin ya kalbinde ya organlarında bi problem oluşmuş o nedenle maalesef kalbi durmuşş...

cok cok cok buyuk gecmıs olsun canım ınsallah rabbım enkısa zamanda ttekrar hamıle kalıp kucagına almayı nasıp etsın ınsallah amınnnnn

amin inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat sorunsuz bi hamilelik en kısa zamanda rabbim nasip etsin ben 8 yıllık evliyim bu benim ikinci gebeliğimdi birde oğlum var 6 yaşında allah bağışlarsa ben çok isityorum 2 olur 3 olur oğlumda 1.5 sen sonra oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…