kürtaj olanlar

kefal

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
38
1
6
34
Çorum
arkadaşlar ben 30 agustosda kürtaj oldum bir hafta sonra kontrole gittim ve içimde parça kalmadı yalnız 19 gün geçti ve hala akıntılarım geçmedi iki gündür bi garip yaşil gibi böyle kremsi renginde ve uzun çok garip ya acaba böyle uzun tam beyaz degıl rengı ama ıplık gıbı katı yanı normalmı ıçım mı temızlenıyo ondan mı boyle olan varsa yazabılırmı bılgısı olan....

Canim ben de 16 ağustosta kürtaj oldum. Bende de afedersin sümüksü lekeler gelmişti. Adet olduktan sonra o akintilar kesiliyor. Fakat dikkat et yesilimsi ve kötü kokuluysa enfeksiyon olabilir.

canım bende 2 sene önce kürtaj oldum. kahverengi lekelenmeler bendede sürdü yaklaşık 10 gün kadar falan ama sonra kesilmişti. antibiyotik kullandınmı ateş ağrı gibi şikayetlerin varmı kokuluysa enfeksiyon durumu olabilir.

bende bir eylülde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.. doktor iki haftaya kadar ilişki olmasn demişti ama on ikinci gün ilişki oldu valla ne kanamam vardı nede ağrım iyi hissediyordum kendimi kontrole gittiğimde doktor iyi görünüyorsun üç ay korunun dedi bende bir ay yeterli olmaz mı dedim ve bir buçuk ayda anlaştık bende nasıl olsa hemen olmaz diye korunmuyorum valla zaten olmuyor hiç zaman kaybetmek istemiyorum hatta adet olmadan hamile kalrsam çok mutlu olurum.. bir çok kişi öyle hamile kalıyor bence bu bünye ile alakalı birşey eğer bi problemin yok ve kendini hazr hissediyorsan zaman kaybına hiç gerek yok.. adet günüme bir hafta var sabrszlıkla bekliyorum ne olacağını

aynı kafadayız senle :) ben de hemen bebek istiyorum 35 gün oldu kürtaj olalı ama 2 hafta önce başka bi operasyon geçirdim o yüzden ancak başlıyoruz biz de.. inşallah sağlıkla hamile kalıp kucağımıza alırız canımm

ha birde kürtaj öncesi ve sonrası soğAn suyunu içtim bi on beş gün.. hem rahmi temizler hem yumurtaları çalıştırır hemde antibiyotik mikroplara karşı korur diye.. belkide onun sayesinde çabuk temizlendim bi dört beş gün adet oluyor gibi kanamam oldu yedinci gün banyo yapıp namazıma başladım bile allaha şükür..

geçmiş olsun canım.. allah ikimize ve isteyen herkese tattırır o duyguyu inşallah..bn çok sabırsızım etrafmdaki insanlar durmadan doğuruyorlar sanırım buda beni çok etkiliyor

geçmiş olsun canım.. allah ikimize ve isteyen herkese tattırır o duyguyu inşallah..bn çok sabırsızım etrafmdaki insanlar durmadan doğuruyorlar sanırım buda beni çok etkiliyor

ya bi de bi kere yaşadık ya artık tekrar hamile kalmadan düzelemem gibi geliyor. nasib bakalım, inşallah hayırlı zamanda olsun :)

ya bi de bi kere yaşadık ya artık tekrar hamile kalmadan düzelemem gibi geliyor. nasib bakalım, inşallah hayırlı zamanda olsun :)

çoğu insanlar kürtaj sonrası baya bi zaman alır hamile kalmak için diyor.. bazılarıda aksine hemen sonrası döllenme olasılığı çok yüksek diyorlar bende birşey anlamadm.. ama soğan kürü ardndan incir kürü ve yoğun çalışmalarla devam bakalım hherşeyin hayırlısı

evet canım iki türlü de var kişiden kişiye değişiyo demek ki:) eğlenceli bi topik var ekimde hamile kalmak isteyenlerle konuşuyoruz seni de bekleriz kafan dağılır hem :) benm profilime girip yorum yazdığım yerden görebilirsin eğer istersen

isterim valla iyi olur..

Merhaba Arkadaşlar,
Beklenmedik bir şekilde hamile kaldım ve cuma günü kürtaj olucam. İnternetten araştırdım Dr Burcu Arslandan randevu aldım. Doktor ve muyahanesi hakkında bilgisi olan yazabilir mi?

geçmiş olsun, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. ben de 17 eylülde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum, doktorum 6 ay korunmamı tavsiye etti, herkese farklı süreler verilmiş, doktorunuz korunmanızın nedeniyle ilgili bilgi verdi mi acaba?

merhaba ben de boş gebelik nedeniyle bir hafta önce kürtaj oldum ama doktor 6 ay korunmalısınız dedi, size korunma süresi vermedi mi?

canım sorun bana değil ama aceleni anladığım için cevap vermek istedim:) benm ilk gittiğim doktor bana 3 ay dedi, ben korunmayı zaten düşünmüyordum ama başka bi doktor araştırdım, işinde gayet iyi tecrübeli bi adam. ona gittim görüştüm ve dedi ki "şu kadar zamanda adet görebilrsin ama bebek istiyosan hiç görmeden hamile de kalabilirsin. düşük yapmış veya kürtaj olmuş bi kadının hemen hamile kaldığındaki düşük riski de , 1 sene korunup hamile kaldığındaki düşük riski de hiç düşük yapmamış bi kadın kadardır"
dedi.

ben hem sevindim hem de şaşırdım " ama rahmin dinlenmesi gerek" diyolar dedim, o da "zaten rahim kendini toparlamadığı sürece hamilelk oluşmaz, eğer hamile kalırsan rahim hazır olduğu için kalırsın" dedi. yani korunma işi tamamen bizim psikolojik olarak hazır olup olmamamızla alakalı.

biraz uzun oldu ama kusura bakma detaylı anlatmak istedim

aslında sana da sormuştum hemen hemen aynısını :) çok sağol, ben bugün kontrole gittim, doktor tedbir amaçlı 6 ay folik asit kullan ve protein ağırlıklı beslen dedi bu 6 ay boyunca da gebelik olmasın korunun dedi, sebep sormak aklıma gelmedi, şimdi burdan okuyorum genelde 3 ay verilmiş ya da hiç korunma süresi verilmemiş. başka bir doktora gitsem mi diye düşünüyorum :44: yarsımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim canım, Allah sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..

inşallah hepimize nasib etsn canım başka bi doktora gitmen ii olur, için rahatlar hem.

slm kızlar
bi şey sorucam
bende 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için.. düzenli adet görüyorum yalnız bu ay çok uzun sürdü normalde 3 günde bitmesi gerek bugün 5.gün akıntı gibi kanamam geliyor iki gündür normal mi sizce? ölecek miyim ne olacak bi anlam veremedim yaw..
mevsim geçişi mi yoksa bademciklerim yüzünden 5gün iğne oldum o mu yaptı dersiniz? fikrinize ihtiyacım var

kokulu degıl ama 1 ay olacak hala var ama cok degıl yanı arada bır gelıyor ve ben artık bu sebebden gusul abdetsı alamıyorum cok sıkıldım... agrım fılan yok antibytk kullandım canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…