Kürtaj olanlar acil yardim

lina00024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
33
1
1
20
Merhabalar ben istenmeyen gebelik sonucu 29 Mart cumartesi günü vakumla kürtaj oldum ilk gün adet sancısı gibi sancı çektim ve kanamam biraz adet kanamasj gibiydi ikinci gün ise hem ağrım kesildi kanamam ise kahve rengi lekelenme gibiydi 4. Günümde ise ağrılarım başladı kaşık ve bel ağrısı ve kanamam artı ve pıhtı atmaya balasladım
Şuanda 5. Gunumdeyim ve hafif de olsa kasık ağrım devam ediyor kanamam çok fazla olmasa da devam ediyor ve pıhtı atıyorum büyük tualetimi yapmaya çalıştığımda resmen bağırsağımi çıkarıyorum gibi hisediyorum çok ağrım oluyor artık tuvalete çıkmaya korkuyorum bunlar normal mi lütfen yardım edin doktoruma danıştım ve ben özel klinikte kürtaj oldum doktorum ise çok güvenilir ve işinde çok iyi biridir kanamalarının artması veya azalması gayet normal dedi bir kaç gün sonra kontrole gideceğim ama endişeleniyorum lutfen yardım edin

Bı süre sıkıntı olur bozukluk olur da tuvalet sıkıntısı çekmedim ben hiç

Bende kürtaj olmuştum vakumlu sadece biraz kanamam olmuştu bir ay içinde ayağa kalmıştım

Benimde şuanda agrilarim azaldı ama henüz 5. Gunumdeyim doktorum gayet normal dedi kanamalarının azalıp artması dedi ama bilemiyorum endiseleniyorum
Seni kürtajdan sonra ultranasyona soktumu beni sokmustu

Seni kürtajdan sonra ultranasyona soktumu beni sokmustu
Şimdi şöyle beni zar zor uyandirdilar doktorum kyrtajdan önce bana neler olduğunu anlatı kürtaj işlemi bitince eminnolabilmek için ultrasonla son kez bakıyoruz eminnolunca uyandırıyoruz dedi bir hafta sonra da kontrole çağırdı 3 gün sonra gidecegim

Önceki konunuzu gördüm de erkek arkadaşınızın Allah belasını versin geçmiş olsun demeye geldim. Yani bir eylem ortak yapılıyor ama sıkıntısını kadınlar çekiyor. Ella ile hamile kalmışsınız enteresan bir şekilde ama zaten bebekte bir sorun oluşmuştur diye düşünüyorum.

Önceki konunuzu gördüm de erkek arkadaşınızın Allah belasını versin geçmiş olsun demeye geldim. Yani bir eylem ortak yapılıyor ama sıkıntısını kadınlar çekiyor. Ella ile hamile kalmışsınız enteresan bir şekilde ama zaten bebekte bir sorun oluşmuştur diye düşünüyorum.
Evet zaten kalbi durmuş dediler. Her ne olursa olsun ben bakamayacagkm çocugu mecbur aldırmak zorundaydım aldirmasaydim daha çok hem ben hem o çocuk acı çekerdi ve buna mecburdum

Back
X