- 11 Aralık 2018
- 40.381
- 250.851
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne için uygulandığı önemli tamamen zaruriyet ölçüsünde uygulanması taraftarıyım. Bazı insanların benim gibi bebek sahibi olmak için maddi manevi varını yokunu bu yolda harcamasına karşın yine bazısının küretajı doğum kontrol yöntemi olarak kullanması çok manidar. Terapötik küretaj, ölü gebelik, yaşamla bağdaşmayan ağır anomalili gebelikler, anne hayatını tehlikeye atacak sıkıntılı gebelikler, tecavüz gibi istenmeyen durumlarda anne psikolojinin korunması gerektiği gebeliklerde vs. Tabiki sonlandırılmalı. Fakat korunmayıp sorumsuzca hamile kalınıp aldırılmasına kesinlikle karşıyım.
Sakin ol topige alalim seni lutfen. Sessizce uzaklas burdanAnladim beni gene banlamak istiyosunuz:))) gelir gelmez bu konudan bildirim almis olmam tesaduf olamaz dimi?
Sebebi objektif olarak nasıl kanıtlayacaklar, korunduklarına dair kamera kaydı mı getireceklermantıklı olan sınırlandırılması, hem sebep hem hafta olarak... normal bir karı kocanın sebepsizce doğum kontrol metdodu olarak ilaç ya da fiziksel olarak kürtaja gitmesi çok saçma mesela...