kürtaj için gittiğimiz hastanede bebeğimizi ve kalp hareketlerini görmek

Cnm seninki geç döllenme arkadaşım bata 3 gün kala gebe kalmış, adeti geçeli 1 hafta olmuş ne Kanda ne testte gebelık çıkmadı. 15 gün sonunda çıktı. Geç döllenme haftasından geri ilerler. Erken döllenmede de bebek hep önde gider.. Rahat ol sağlıklı kucagına alırsın inşllh

Benim adete 3 gün varken gebelık testinde ortaya çıktı. Hem de net kırmızı çizgi. Adet bıtimşndeki ilişki sonucu erken döllenme olunca adetten önce çıkıyor..
İnşallah bende böyle birşey yaşarım bu ay 4. Ayımızdayız deniyoruz yoksa doktor yolu gözüktü haftaya bat bekliyorum bakalım ovulasyonu felan bıraktım bu ay öyle denedim

Canım nasıl oldun bebek nasıl
Benim de geçen hafta gittim 6+1 di kalp atışı duyulmadı bir hafta sonra gittim 6+2 günlük dedi bende anlayamadım alttan muayene etti kalp atışlarını duydu ama yavaş dedi korkuyorum ya

Vajinal ve karindan bakildiginda sanirim gun farkedebiliyor. Birde 6 hafta icin kalp atisi yavasligi bence normal yeni olusuyordur. Umarim hayirli haberler alirsiniz

Vajinal ve karindan bakildiginda sanirim gun farkedebiliyor. Birde 6 hafta icin kalp atisi yavasligi bence normal yeni olusuyordur. Umarim hayirli haberler alirsiniz
Maalesef bebeğimi kaybettim canım o kadar üzgünüm ki ama rabbim böyle uygun görmüş her zaman inanıyorum rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordu umut her zaman var canım

Maalesef bebeğimi kaybettim canım o kadar üzgünüm ki ama rabbim böyle uygun görmüş her zaman inanıyorum rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordu umut her zaman var canım
Allah tez zamanda yuzunu guldursun insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…