kürtaj için gittiğimiz hastanede bebeğimizi ve kalp hareketlerini görmek

Yok canım ikizlerim ilk olacak nasipse. Normal değil tüp bebek.

Çok geçmişolsun canım.Allah sağlıklı şekilde kucagina almak nasip etsinbekliyoruz bakalim.pazartesi kontrol var kalp atışlarını duymayı umuyorum.insallah dediğin gibi gec dollenmedir canım.

Canım erken gittigim konusunda belki haklısındır. 1sene oluyor amh düşüklüğü ve erken menepoz teşhisi kondu.hangi doktora prf gittiysem agizlarindan cikan tek kelime tup bebekte bile şansımın az olduğuydu.denemedik kür bırakmadım zor zamanlardı her ay hamilemiyim diye umutlanmak.kimyasal yasadım eylulde.sonra aralikta tekrar hamile oldugumu ogrenince birde doktorların aynı gün icinde farklı yorumları insanı endişelendiriyo işte umarım anlata bilmişimdir canım.dışgebelik teşhisiyle kurtaj dedi doktorum biraz korkmustum yoksa 6.haftada kurtaj mi olur.bekliycem canim sagol bu hafta olumsuz birsey soylerse doktorum 8.haftaya kadar bekliycem.

evet haklısın anlıyorum. O halde bundan sonra 1-2 hafta kafaya takmadan evde rahat bir şekilde bekle. Dinlen kendini yorma üzülme sıkıntı yapma. Sonra da güvendiğin bir doktora git. Bence şu an olumsuz bir şey yok.

Merhaba Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben hiç hamile kalmadım ama senin bu yazdıklarıni okuyunca tüylerim diken diken oldu. Doktorların sana zor demesine rağmen Rabbime güvenip umudunuzu kaybetmemişsiniz ve mucize gerçekleşmiş bence tadını çıkarın olumsuz bir olasılığı düşünmeyin Rabbime sığının ve miniği bekleyin. Allah'ım sizinde bizlerinde kucağımizi boş bırakmasın

Merhaba canım çok teşekkur ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba çok benzer şeyler yaşamışız bende 22 aralıkta beta değerimin 36 çıkmasıyla öğrendim 8 ocakta doktor kese var bebek yok boş gebelik kürtaj olman lazım dedi biz şok olduk tabi hemen özel hastaneye gittik ordaki doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi bebeğimizi de gördü çok şükür adetim düzensiz olduğu için tam kaç haftalık bilmiyorum ama doktor 5 hafta civarı dedi hiç stres yapma dinlen folik asitini ihmal etme dua edelim sağlıklıca kucağımıza alalım hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar

İnsallah canım çoksagol saglikla gelsin bebislerimiz insallah

N Neslhannn JOYzJOYz hesabı doğrulanmış üye.

Aaah çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın sabır diliyorum sana. En kısa zamanda Allah hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin sana
Teşekkur ederim.amin canım inşallah kürtaj olcağım doktor bi rahatsızlığım olup olmadığını sordu amh 0.21 diyince doktor bile bir mucize yaşadığımı söyledi gerçekten öyle tekrar yaşarmıyım bunu bilmiyorum.Allah tüm istiyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Yanlız benim durumumdaki arkadaşlara bir tavsiyem var vitamin kullanmayi hic bırakmasınlar.vitamini elimde olmayan sebeplerle bıraktığım ay hamile kaldim.bilmiyorum bırakmasaydım sonuc değişirmiydi.şimdiki aklım olsaydı ne olursa olsun bırakmazdım diye düşünüp kendimi teselli etsemde zamanı geri alamıyoruz maalesef.hayırlısı böyleymiş demek.

Benim adete 3 gün varken gebelık testinde ortaya çıktı. Hem de net kırmızı çizgi. Adet bıtimşndeki ilişki sonucu erken döllenme olunca adetten önce çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…