Yok canım ikizlerim ilk olacak nasipse. Normal değil tüp bebek.Evet canım hepsi bizim sabırsız olmamızdan kaynaklanıyor.bişeylerin netleşmesi için sabırlı olmak geriyor.sabırlı olmadığımız için yaşıyoruz bunlarıbenim durumum gibi seninkide de baya yorucu olmus maşallah deyim bir suru sorunlatin ustesinden gelip ikizlerinin oldugunu öğrenmek ne büyük mutluluktur.Allahım kucağına almayıda nasip etsin canım.ikizlere notmal yollamı hamile kaldın çok merak ettim birde başka evladın varmı
Çok geçmişolsun canım.Allah sağlıklı şekilde kucagina almak nasip etsinDoktorlar hep en kotuden basliyor, biz 5+0 da 3500 lerde keseyi gorduk 6+0 da gittim bebegi kalp atisini goremedi. 7+0 da gorundu ancak.
Gec dollenme olabilir bekleyin derim. Dıs gebelik gecirdim ben, lekelenme agri sanci falan yapiyor,
Insallah saglikli bi gebeliktir❣
Canım erken gittigim konusunda belki haklısındır. 1sene oluyor amh düşüklüğü ve erken menepoz teşhisi kondu.hangi doktora prf gittiysem agizlarindan cikan tek kelime tup bebekte bile şansımın az olduğuydu.denemedik kür bırakmadım zor zamanlardı her ay hamilemiyim diye umutlanmak.kimyasal yasadım eylulde.sonra aralikta tekrar hamile oldugumu ogrenince birde doktorların aynı gün icinde farklı yorumları insanı endişelendiriyo işte umarım anlata bilmişimdir canım.dışgebelik teşhisiyle kurtaj dedi doktorum biraz korkmustum yoksa 6.haftada kurtaj mi olur.bekliycem canim sagol bu hafta olumsuz birsey soylerse doktorum 8.haftaya kadar bekliycem.Doktora biraz fazla erken gitmişsin sanırım. Umarım sağlıklı bir gebeliktir. Ben 7. 8. Haftadan önce gitmeyi çok mantıklı bulmuyorum. Beta takibi yapmak yeterli.
geneliğinin 1 hafta önde veya geride olması normal bir şey.
Sadece sabır diyorum. Tutunmayacaksa da doktorun dediği gibi kendi düşer. Kürtaj yaptırma. 8. Hafta gibi her şey netleşir zaten.
umarım sağlıkla kucağına alırsın.
Neguzel canım çok sevindim emeklerin karşılığını almışsın hemde ikitane melekleYok canım ikizlerim ilk olacak nasipse. Normal değil tüp bebek.
Canım erken gittigim konusunda belki haklısındır. 1sene oluyor amh düşüklüğü ve erken menepoz teşhisi kondu.hangi doktora prf gittiysem agizlarindan cikan tek kelime tup bebekte bile şansımın az olduğuydu.denemedik kür bırakmadım zor zamanlardı her ay hamilemiyim diye umutlanmak.kimyasal yasadım eylulde.sonra aralikta tekrar hamile oldugumu ogrenince birde doktorların aynı gün icinde farklı yorumları insanı endişelendiriyo işte umarım anlata bilmişimdir canım.dışgebelik teşhisiyle kurtaj dedi doktorum biraz korkmustum yoksa 6.haftada kurtaj mi olur.bekliycem canim sagol bu hafta olumsuz birsey soylerse doktorum 8.haftaya kadar bekliycem.
MerhabaMerhaba arkadaşlar
Hamile olduğumu 23aralık ta öğrendik.Ogün ufak bir kese gördü doktorum.1hafta sonra tekrar gel.beta hcg ye de bakalım dedi.sonucu internetten öğrendim.değerim 175 çıkmıştı.o gördügü bu değerle kese olabilirmiydi.hep araştırma yaptım.değer 1000 ve üzeri olunca görünebilen keseyi o deger le görmesi imkansızdı.doktor yanıldı diye düşündüm.2ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştım degerim dusuktu 2 gunde bir beta için kan verdim.hersey gayet yolunda gidiyordu degerimde 2gunde bir katlanarak artiyordu.31aralik tekrar kontrole gittigimde doktorm kesenin buyumeden ayni sekilde durdugunu söyledi ilginc bir sekilde beta hcg duzenli artiyor o olusum kesemi doktrum emin olamiyordu.detayli ultrason kan tahlili dktor arkadaslarina danışmasıyla emin olmayarak dışgebelik olabilir de olmayadabilir de.orda görünen kese gibi duruyor ama kese olmayadabilir.dışgebelikte neler olabileceğini anlatti herhangi bir durum icin kartini verdi kanama agri kendinden gecme vs sikayetin olursa direk bana ulaş pazartesi tekrar bakalim ayniysa kurtaj yapariz hemen dedi.bu arada betahcg 5400dü.pazartesi başka doktora gittim.diger doktorun soyledigi herseyi ve ultrason goruntulerini gosterdim.öncelikle dışgebelik değil ve bu 5cm kese oldugu kesin dedi.zaten gebelik çok daha yeni kürtaj icin çok erken dedi.ogun beta hcg ye baktırmıstım sonuca göre doktorumu ariycaktim.degerim 7bin küsur çıktı tlfonla gorustuk sağlıksız gebelik oldugu belli çarşamba kürtaj yapalim yok vucut kendi atsin 1 hafta bekleyeyim dersen agrı dışında bir sorun olmaz dedi.bende kürtaj olcaksam ilk doktorum bayan diye onda kurtaj olayim dedim.dün kürtaj diye gidip doktorum bu kese ilk baştan beri gördüğüm kese değil eminim dedi.beta degerimi soyledim yeterince yukselmedi dedim.bu başka kese sonradan gelişmiş olabilir.bebek gorunuyor ve kalp atışları başlamış şuan tam duyulmaz haftaya gel dedi. Buarada ben adetten 1 gun önce hamile olduğumu öğrenmiştim internetteki hesaplayicilara gore 3+5gunluktu gebeligim
Şuan 6+ larda olmam gerekirken 5 haftalik dedi doktor.çok aklım karışık.benim durumumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı?? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Merhaba canım çok teşekkur ederim.MerhabaAllah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben hiç hamile kalmadım ama senin bu yazdıklarıni okuyunca tüylerim diken diken oldu. Doktorların sana zor demesine rağmen Rabbime güvenip umudunuzu kaybetmemişsiniz ve mucize gerçekleşmiş bence tadını çıkarın olumsuz bir olasılığı düşünmeyin Rabbime sığının ve miniği bekleyin. Allah'ım sizinde bizlerinde kucağımizi boş bırakmasın
Merhaba çok benzer şeyler yaşamışız bende 22 aralıkta beta değerimin 36 çıkmasıyla öğrendim 8 ocakta doktor kese var bebek yok boş gebelik kürtaj olman lazım dedi biz şok olduk tabi hemen özel hastaneye gittik ordaki doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi bebeğimizi de gördü çok şükür adetim düzensiz olduğu için tam kaç haftalık bilmiyorum ama doktor 5 hafta civarı dedi hiç stres yapma dinlen folik asitini ihmal etme dua edelim sağlıklıca kucağımıza alalım hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarMerhaba arkadaşlar
Hamile olduğumu 23aralık ta öğrendik.Ogün ufak bir kese gördü doktorum.1hafta sonra tekrar gel.beta hcg ye de bakalım dedi.sonucu internetten öğrendim.değerim 175 çıkmıştı.o gördügü bu değerle kese olabilirmiydi.hep araştırma yaptım.değer 1000 ve üzeri olunca görünebilen keseyi o deger le görmesi imkansızdı.doktor yanıldı diye düşündüm.2ay öncede kimyasal gebelik yaşamıştım degerim dusuktu 2 gunde bir beta için kan verdim.hersey gayet yolunda gidiyordu degerimde 2gunde bir katlanarak artiyordu.31aralik tekrar kontrole gittigimde doktorm kesenin buyumeden ayni sekilde durdugunu söyledi ilginc bir sekilde beta hcg duzenli artiyor o olusum kesemi doktrum emin olamiyordu.detayli ultrason kan tahlili dktor arkadaslarina danışmasıyla emin olmayarak dışgebelik olabilir de olmayadabilir de.orda görünen kese gibi duruyor ama kese olmayadabilir.dışgebelikte neler olabileceğini anlatti herhangi bir durum icin kartini verdi kanama agri kendinden gecme vs sikayetin olursa direk bana ulaş pazartesi tekrar bakalim ayniysa kurtaj yapariz hemen dedi.bu arada betahcg 5400dü.pazartesi başka doktora gittim.diger doktorun soyledigi herseyi ve ultrason goruntulerini gosterdim.öncelikle dışgebelik değil ve bu 5cm kese oldugu kesin dedi.zaten gebelik çok daha yeni kürtaj icin çok erken dedi.ogun beta hcg ye baktırmıstım sonuca göre doktorumu ariycaktim.degerim 7bin küsur çıktı tlfonla gorustuk sağlıksız gebelik oldugu belli çarşamba kürtaj yapalim yok vucut kendi atsin 1 hafta bekleyeyim dersen agrı dışında bir sorun olmaz dedi.bende kürtaj olcaksam ilk doktorum bayan diye onda kurtaj olayim dedim.dün kürtaj diye gidip doktorum bu kese ilk baştan beri gördüğüm kese değil eminim dedi.beta degerimi soyledim yeterince yukselmedi dedim.bu başka kese sonradan gelişmiş olabilir.bebek gorunuyor ve kalp atışları başlamış şuan tam duyulmaz haftaya gel dedi. Buarada ben adetten 1 gun önce hamile olduğumu öğrenmiştim internetteki hesaplayicilara gore 3+5gunluktu gebeligim
Şuan 6+ larda olmam gerekirken 5 haftalik dedi doktor.çok aklım karışık.benim durumumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan varmı?? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
İnsallah canım çoksagol saglikla gelsin bebislerimiz insallahMerhaba çok benzer şeyler yaşamışız bende 22 aralıkta beta değerimin 36 çıkmasıyla öğrendim 8 ocakta doktor kese var bebek yok boş gebelik kürtaj olman lazım dedi biz şok olduk tabi hemen özel hastaneye gittik ordaki doktor hiç bir sorun olmadığını söyledi bebeğimizi de gördü çok şükür adetim düzensiz olduğu için tam kaç haftalık bilmiyorum ama doktor 5 hafta civarı dedi hiç stres yapma dinlen folik asitini ihmal etme dua edelim sağlıklıca kucağımıza alalım hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
N NeslhannnMerhaba arkadaşlar
Geç döllenme olmuş herhalde
Yaaaa mucizeye bakarmısıınn
Yaaaa mucizeye bakarmısıınninşallah sağlıklıdır ya
Moral oldu canım iyi yapmışsınAllah in korumasinda bir mucize ❣ cok duygulandim sonucu bilmiyorum ama sizde okuyun istedim
Kalbi durmuş bebeğimin Cuma günü kürtaj oldum maalesefGeç döllenme olmuş herhaldeAllahtan başka bir doktora gitmiş sonuç ne oldu acaba
Aaah çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın sabır diliyorum sana. En kısa zamanda Allah hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin sanaKalbi durmuş bebeğimin Cuma günü kürtaj oldum maalesef
Teşekkur ederim.amin canım inşallahAaah çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın sabır diliyorum sana. En kısa zamanda Allah hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin sana
Benim adete 3 gün varken gebelık testinde ortaya çıktı. Hem de net kırmızı çizgi. Adet bıtimşndeki ilişki sonucu erken döllenme olunca adetten önce çıkıyor..Canım öncelikle çok çok özür diliyorum Yardımcı olabilirim diye konuyu okudum ama hiç yaşamadım sadece birşey sormak istiyorum benim batıma 2 gün var Bugün övu testim koyu çıktı ağrım adetten daha yoğun yarın gebelik testi yapsam çıkar mı sende 1 gün önce nasıl şikayetle test yaptın sorduğum için çok özür dilerim böyle bir durumda ama İnan ki bende çaresiz kaldığım için yazıyorum Allah inşallah ikimizinde kucağını boş
a çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?