Kürtaj için acil yardım!

Hiçbirşey yaşamaz. Sadece her ihtimale karşı bir antibiyotik verir doktor, bir hafta filan kullanması için. Ki zaten bu bütün opreasyonlardan sonra verilir. Genel anestezi olursa bir iki saat sonra, lokal olursa yarım saat sonra yürüyerek çıkar. Biraz ağrısı ogün olur belki regl sancısı tarzı. Dinlenir, ertesi gün normale döner.
Ben yazana kadar denef çok güzel sıralamış zaten.

Son düzenleme:
istersen once google a kurtaj videosu yaz bi izle
sonra burda cocugu olmayanlatrin yazdiklarini bi oku sonra bi daha dusun canim
o cocuk icin bekleyen maddi manevi hayati mahvolan lari dusun bunlardan biride benim tam 25 aydir bekliyorum ve hergun herseyde agliyorum
allahin verdigi cana kiyma
belki bana kizcaksin ama ne olur sana yalvariyorum bi kez daha dusun

Siz de kendi pencerenizden haklısınız ama arkadaş başka birşey soruyor. Herkesi kendi koşullarında değerlendirmek gerek. Bekar bir üniversite öğrencisinden bebeğini doğurmasını beklemek...Zaten hayatındaki en büyük stresi yaşayan insanlara bir de bu şekilde öszler sarfederek işin daha da zorlaştırmak pek doğru değil.

Son düzenleme:
oncelıkle bıldıgım kadarıyla kurtaj ucretlerı 400-800 arası degısıyormus.
sanırım hamıle olan sızsınız.
henuz 2 hafta demıssınız ama bunun yasal suresı 10 hafta fakat 2 haftalıkta opsıyon tanıyorlar ve 12 haftaya kadar sure verıyorlar.
benım ogrendıgıme gore hemen alması doktorun bebegı cok sakıncalı cunku ıcınde parca kalabılır ve ıkıncı bır kurtaj gerekebılır sıze.
daha onceden cocuk aldıran bır kac arkadasımdan bılıyorum ve cok yakın ablam sayılan bırısı suanda hamıle.
yanı bebegın bıraz olsun gelısmesını bekler normalde doktorlarkı ıcerıde bebegı aldıgı zaman parca kalmasın.
yanı doktorununda gunahını almak ıstemem ama bana sorarsan bıraz para var ısın ucunda gıbı geldı..
hemen alıcaz bebegı falan demıs.
beklenmesı lazım kı 2 hafta cok ama cok erken bır sure..
ben sana daha ıyı bır doktor bulmanı onerırım.
bırde dıger sorunu cevaplayayım,
evet ılk hamılelıgı kurtajla sonlandırmak ılerısı ıcın hasara neden olabılır fakat artık tıp gelıstıgı ıcın bu ıhtımal gıttıkce dusmus. yalnız dıkkat etmen gereken hıjyenık bır ortam olması ve doktorun deneyımı.
mumkunse ankarada yada ıstanbulda yaptır kurtajı.
son olarakta doktorsıtesı dıye bır sıte var bende gecende gırmıstım orda bır doktor var jınekoloj yesım hercok dıye, ona bır soru sormam gerekmıstı, ucretsız olarak bı mesaj gonderebılırsın.
yardımcı ve acıklayıcı bır cevap yazacaktır.
onerebılecegım bır doktor yok malesef..
kolay gelsın dıyorum
ve gecmıs olsun cok..
ıyı gunler..

Konyada olduğun için fiyat bu kadar yüksek sanırım.ıstanbulda 400-500 oda genel anaztesi olursa fiyatı böyle.Lokar olursan 200-250 tl civarı.ilk olması önemli değil önemli olan doktorun müdahalesi.Sonrasında dikkat etmen gereken seni kürtaja kadar getiren insanı bırakıp kendine çeki düzen vermek.Sakın bana kızma ama ben genç kızlara bu konuda kızıyorum.Benimde kızım var ve böyle birşey yaşamasını istemezdim.Buda benim görüşüm...

Son düzenleme:
yani arkadaşların yorumlrı nı okudumm genel olarak kürtaj hakında dogru bilienleri akaratmışalrr...
hakaınızda hayırlısı olsun tabii bebek bu kolay deil ama zor durumdayasada artık yapcak bilşe yok.geçmiş ollsunnn bundan sonra daha dikaktli davranırlar umuarımm..çünkü bi can odaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…