- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
Merhaba gerçekten zor bir durum ben kalp atımı oldugu zaman kanamam var diye düşmesin diye igne yapildi ama ona ragmen kanamanin 5 günü düşük yaptim kalp atiminin durdugunu ve kesenin kuculmeye basldigini ogrendigimde ev temizligi yaptim hopladim zipladim kurtajdan kokrtugum icin dusuk yapmaya calistim ama igne oldugum icin hic umudum yoktu dusecegine ama o isleri yapip hoplayip zipladigim gun sancim basladi ertsi sabah dusurdum ama senin gebeligin daha buyuk bir gebelik kurtaj olursan icin temizlenir belki daha iyi olurMerhaba canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasip etsin.
Kalp atımı yok 9+1 bugün sürekli kasık ve bel ağrım var kendiliğinden düşmesini bekliyorum ama yok. Direk kürtaja girip koparılmasını istemiyorum
Benim ikinci kez tıpatıp aynı şey oluyor. Sonrasında HSG çektireceğim ondanda ayrıca korkuyoruminşaAllah isteyen herkes tekrar evlat sahibi olsun.
1 oğlum var 5 yaşında çok şükür kardeşi olsun istiyorum
Evet bir türlü kanamam başlamadı benimde şimdi düşünüyorum kürtajla beraber hsg çekseler beni uyutsalar diye.. Perşembe randevum inşaAllah o güne kadar kanama başlar ağrım var ama kanama gelmiyorMerhaba gerçekten zor bir durum ben kalp atımı oldugu zaman kanamam var diye düşmesin diye igne yapildi ama ona ragmen kanamanin 5 günü düşük yaptim kalp atiminin durdugunu ve kesenin kuculmeye basldigini ogrendigimde ev temizligi yaptim hopladim zipladim kurtajdan kokrtugum icin dusuk yapmaya calistim ama igne oldugum icin hic umudum yoktu dusecegine ama o isleri yapip hoplayip zipladigim gun sancim basladi ertsi sabah dusurdum ama senin gebeligin daha buyuk bir gebelik kurtaj olursan icin temizlenir belki daha iyi olur
Rabbim yardimcin olsun ama kurtajla hsg yi bir arada yapacaklarini zannetmiyorum ama tabi olabilirde cunku hsg de basınçli bir sıvı veriyorlar rahime birde hsg neden istiyorsunuz ? Genelde hsg yi 1 sene gebe kalamayanlara tüpleri tıkalimı diye yapiyorlarEvet bir türlü kanamam başlamadı benimde şimdi düşünüyorum kürtajla beraber hsg çekseler beni uyutsalar diye.. Perşembe randevum inşaAllah o güne kadar kanama başlar ağrım var ama kanama gelmiyor
Miyom ameliyatım esnasında rahimde bir hasar vs oldumu diye bakacak dr. Başka türlü nasıl tetkikler var ki teşhis için?Rabbim yardimcin olsun ama kurtajla hsg yi bir arada yapacaklarini zannetmiyorum ama tabi olabilirde cunku hsg de basınçli bir sıvı veriyorlar rahime birde hsg neden istiyorsunuz ? Genelde hsg yi 1 sene gebe kalamayanlara tüpleri tıkalimı diye yapiyorlar
Aa hic bir fikrim yok belkide dediginiz gbi rahim filmiyle anlasiliyordurMiyom ameliyatım esnasında rahimde bir hasar vs oldumu diye bakacak dr. Başka türlü nasıl tetkikler var ki teşhis için?
Merhaba hanımlar güzel anneler anne adayları ve anne olmayı dileyen isteyenler..
Bu konuyu açma sebebim evlat sahibi olmuş yada olmayı isteyip umutla bekleyen veya bir evladı olup ikinciyi düşünenler birbirmize destek morel olalım hikayelerimizi paylaşalım diye.
Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim 3 bucuk yaşında bir evladim var artık ikinciyi istiyor duayla umutla bekliyorum mayıs ayında bir hamilelik yaşadım ama malesefki bugun 6+5 te düsükle sonuçlandı rabbim neyler neylerse güzel eyler herşeyde var bir hayır diyorum yaklaşık 5 gündür kanamam vardı ve düşük riskimde vardı maalesfki beklenen oldu üzüldüm ama üzülmekle elden birşey gelmiyor umudumu kaybetmeden yoluma devam etmek istiyor ve rabbimden tüm anne olmak isteyenlere hayırlı güzel hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etmesini diliyor ve dua ediyorum
Gelelim esas konuya Kürtaj veya düsük sonrası nekadar sürede hamile kaldınız veya nasıl bir süreç yaşadınız birbirmizle paylaşırsak belki morel olur.
Canım merhaba hamile kalabildin mi acabaKızlarr selam bende ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum 2 döngüdür deniyoruz tutmuyorsize birşey danışmak istiyorum ♀ Bu ay
15 nisan cuma günü yumurtam pik yaptı ve biz en son 12 nisan salı günü birlikte olduk. Kürtajdan sonra 3. Yumurtlamam ve ilk defa bu kadar pik yaptı yumurtam. İlk gebeliğimde ble böyle pik yapmamıştıYani yumurtadan 3-4 gün önce birlikte olup hamile kalan varmı şansım ne kadar merak ediyorum
Evet canım o yazdığım nisan ayı hamile kaldımCanım merhaba hamile kalabildin mi acaba
Benim 2. Ayımdı bu ay herkes hsg tekrar çektir diyor kafam çok bulandı korkuyorum açıkçası sen tekrar çektirdin mi pekiEvet canım o yazdığım nisan ayı hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?