• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj düşük sonrası gebelik planlayanlar

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
133
27
Merhaba hanımlar güzel anneler anne adayları ve anne olmayı dileyen isteyenler.. 😊
Bu konuyu açma sebebim evlat sahibi olmuş yada olmayı isteyip umutla bekleyen veya bir evladı olup ikinciyi düşünenler birbirmize destek morel olalım hikayelerimizi paylaşalım diye.

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim 3 bucuk yaşında bir evladim var artık ikinciyi istiyor duayla umutla bekliyorum mayıs ayında bir hamilelik yaşadım ama malesefki bugun 6+5 te düsükle sonuçlandı rabbim neyler neylerse güzel eyler herşeyde var bir hayır diyorum yaklaşık 5 gündür kanamam vardı ve düşük riskimde vardı maalesfki beklenen oldu üzüldüm ama üzülmekle elden birşey gelmiyor umudumu kaybetmeden yoluma devam etmek istiyor ve rabbimden tüm anne olmak isteyenlere hayırlı güzel hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etmesini diliyor ve dua ediyorum 🤲🏼🥰🥰
Gelelim esas konuya Kürtaj veya düsük sonrası nekadar sürede hamile kaldınız veya nasıl bir süreç yaşadınız birbirmizle paylaşırsak belki morel olur.

Merhaba canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasip etsin.
Kalp atımı yok 9+1 bugün sürekli kasık ve bel ağrım var kendiliğinden düşmesini bekliyorum ama yok. Direk kürtaja girip koparılmasını istemiyorum 😑
Benim ikinci kez tıpatıp aynı şey oluyor. Sonrasında HSG çektireceğim ondanda ayrıca korkuyorum 😑 inşaAllah isteyen herkes tekrar evlat sahibi olsun.
1 oğlum var 5 yaşında çok şükür kardeşi olsun istiyorum 🤲🏻

Merhaba canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasip etsin.
Kalp atımı yok 9+1 bugün sürekli kasık ve bel ağrım var kendiliğinden düşmesini bekliyorum ama yok. Direk kürtaja girip koparılmasını istemiyorum 😑
Benim ikinci kez tıpatıp aynı şey oluyor. Sonrasında HSG çektireceğim ondanda ayrıca korkuyorum 😑 inşaAllah isteyen herkes tekrar evlat sahibi olsun.
1 oğlum var 5 yaşında çok şükür kardeşi olsun istiyorum 🤲🏻
Merhaba gerçekten zor bir durum ben kalp atımı oldugu zaman kanamam var diye düşmesin diye igne yapildi ama ona ragmen kanamanin 5 günü düşük yaptim kalp atiminin durdugunu ve kesenin kuculmeye basldigini ogrendigimde ev temizligi yaptim hopladim zipladim kurtajdan kokrtugum icin dusuk yapmaya calistim ama igne oldugum icin hic umudum yoktu dusecegine ama o isleri yapip hoplayip zipladigim gun sancim basladi ertsi sabah dusurdum ama senin gebeligin daha buyuk bir gebelik kurtaj olursan icin temizlenir belki daha iyi olur :(

Bu arada hsg filminden korkmaniza gerek yok gercekten dayanilmacak ve acitacak bir islem degil ilk ogluma hamile kalmadan once cektirmistim ve hsg sonrasi 3 ayda hamile kaldim .. ve suan pisklolojim iyi durumda degil benimde 3 bucuk yasinda evladim var kardesi olsun istiyorum denemekten vazgecmiycem ama tekrar ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum rabbim yardimcimiz olsun saglikli gebelik ve bebisler nasip etsin insAllah :(

Merhaba gerçekten zor bir durum ben kalp atımı oldugu zaman kanamam var diye düşmesin diye igne yapildi ama ona ragmen kanamanin 5 günü düşük yaptim kalp atiminin durdugunu ve kesenin kuculmeye basldigini ogrendigimde ev temizligi yaptim hopladim zipladim kurtajdan kokrtugum icin dusuk yapmaya calistim ama igne oldugum icin hic umudum yoktu dusecegine ama o isleri yapip hoplayip zipladigim gun sancim basladi ertsi sabah dusurdum ama senin gebeligin daha buyuk bir gebelik kurtaj olursan icin temizlenir belki daha iyi olur :KK43:
Evet bir türlü kanamam başlamadı benimde şimdi düşünüyorum kürtajla beraber hsg çekseler beni uyutsalar diye.. Perşembe randevum inşaAllah o güne kadar kanama başlar ağrım var ama kanama gelmiyor

Evet bir türlü kanamam başlamadı benimde şimdi düşünüyorum kürtajla beraber hsg çekseler beni uyutsalar diye.. Perşembe randevum inşaAllah o güne kadar kanama başlar ağrım var ama kanama gelmiyor
Rabbim yardimcin olsun ama kurtajla hsg yi bir arada yapacaklarini zannetmiyorum ama tabi olabilirde cunku hsg de basınçli bir sıvı veriyorlar rahime birde hsg neden istiyorsunuz ? Genelde hsg yi 1 sene gebe kalamayanlara tüpleri tıkalimı diye yapiyorlar

Rabbim yardimcin olsun ama kurtajla hsg yi bir arada yapacaklarini zannetmiyorum ama tabi olabilirde cunku hsg de basınçli bir sıvı veriyorlar rahime birde hsg neden istiyorsunuz ? Genelde hsg yi 1 sene gebe kalamayanlara tüpleri tıkalimı diye yapiyorlar
Miyom ameliyatım esnasında rahimde bir hasar vs oldumu diye bakacak dr. Başka türlü nasıl tetkikler var ki teşhis için?

Merhaba. 12.07.2021 de ağrısız sızısız son regl tarihime göre 7 haftalık iken düşük yaptım ama aşırı derecede kanamam oldu kendiliğinden düştü.Kesenin boş olduğunu söylediler. 11.08.2021 de de ilk reglimi oldum. Bazı doktorlar ikinci gebelik için beklemeye gerek yok diyor. Bazıları 2 ay bekle. Yaşım 25 ilk gebeligimdi. Birde gebelikten önceki reglimin bitişinden 1 hafta sonra yoğun kanamalı idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım bebeğim bu sebeple oluşmamış olabilir mi? Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Kızlarr selam bende ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum 2 döngüdür deniyoruz tutmuyor🥺size birşey danışmak istiyorum 🙆🏼‍♀ Bu ay
15 nisan cuma günü yumurtam pik yaptı ve biz en son 12 nisan salı günü birlikte olduk. Kürtajdan sonra 3. Yumurtlamam ve ilk defa bu kadar pik yaptı yumurtam. İlk gebeliğimde ble böyle pik yapmamıştı 😂Yani yumurtadan 3-4 gün önce birlikte olup hamile kalan varmı şansım ne kadar merak ediyorum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Merhaba hanımlar güzel anneler anne adayları ve anne olmayı dileyen isteyenler.. 😊
Bu konuyu açma sebebim evlat sahibi olmuş yada olmayı isteyip umutla bekleyen veya bir evladı olup ikinciyi düşünenler birbirmize destek morel olalım hikayelerimizi paylaşalım diye.

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim 3 bucuk yaşında bir evladim var artık ikinciyi istiyor duayla umutla bekliyorum mayıs ayında bir hamilelik yaşadım ama malesefki bugun 6+5 te düsükle sonuçlandı rabbim neyler neylerse güzel eyler herşeyde var bir hayır diyorum yaklaşık 5 gündür kanamam vardı ve düşük riskimde vardı maalesfki beklenen oldu üzüldüm ama üzülmekle elden birşey gelmiyor umudumu kaybetmeden yoluma devam etmek istiyor ve rabbimden tüm anne olmak isteyenlere hayırlı güzel hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etmesini diliyor ve dua ediyorum 🤲🏼🥰🥰
Gelelim esas konuya Kürtaj veya düsük sonrası nekadar sürede hamile kaldınız veya nasıl bir süreç yaşadınız birbirmizle paylaşırsak belki morel olur.

Kızlarr merhaba beni de dahil eder misiniz gruba öncelikle hikayemi anlatmak istiyorum
25 yaşındayım 1 sene korundum 5-6 ay kadar denedikten sonra korktum bi sorun olduğunu düşündüm ve ocakta hsg çektirdim cevat bayrak hocaya sağ tüp tıkalıydı açıldı sonra histeroskopi oldum polipler vardı çünkü ondan 2 ay sonra fostimon iğneyle hamile kaldım 2 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve 2 ay önce kürtaj oldum geçen ay yumurtam çatlamamış kist olmuştu bu ay da femera kullandım 2 yumurtam olmuştu kesin hamile kalırım dedim ama dün adet oldum korkuyorum tüpler tekrar tıkandıysa diye yardımcı olur musunuz

Kızlarr selam bende ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum 2 döngüdür deniyoruz tutmuyor🥺size birşey danışmak istiyorum 🙆🏼‍♀ Bu ay
15 nisan cuma günü yumurtam pik yaptı ve biz en son 12 nisan salı günü birlikte olduk. Kürtajdan sonra 3. Yumurtlamam ve ilk defa bu kadar pik yaptı yumurtam. İlk gebeliğimde ble böyle pik yapmamıştı 😂Yani yumurtadan 3-4 gün önce birlikte olup hamile kalan varmı şansım ne kadar merak ediyorum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Canım merhaba hamile kalabildin mi acaba

Back