- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
2 kez düşük yaptım yani tekrarlayan düşüklerim var. Haziran ayında 2.si kürtaj olmak durumunda kaldı. Kürtajdan sonra yumurtaligimda polikistik over görünümlü 8 cm kist olduğunu öğrendim. Düşük nedenleri araştırılıyordu ve biz çocuk denemiyorduk üstelik korunuyorduk. Kist tedavisi için doktora gidiyordum kan pıhtılaşması olduğu için doğum kontrol hapı vermediler ve kendi kendine geçmesini bekleyeceğiz dediler. Biz de öyle yapacaktık. Reglim 5 gün gecikti zaten kistimden dolayı regllerim gecikiyordu. Bugun kahverengi lekelenme geldi ve hafif agrim oldu. Hemen yattım ne olur ne olmaz diye. Ama içimden bi ses de imkansız diyordu. Kendimi eczaneye attım test aldım. Testi yaparken bile yok olmaz ya imkansız diyordum. Test pozitif çıktı... Ben hâlâ şoktayım. Yine düşük yapar mıyım korkusu var içimde. Bir yandan ağladım bir yandan sevindim. Korkuyorum şuan hâlâ lekelenme devam ediyor. Yarın doktora gideceğim istanbulda yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Doktor tavsiyesi olur gebelikle ilgili tavsiye olur... Ne yapacagimi bilmiyorum çok korkuyorum