Kurslara gidip sertifika almak yararlı mı kafam çok karıştı

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.392
Arkadaşlar dün tembellik konusundan sonra yorumlarda gördüm kurslara git falan oturdum düşündüm bari gideyim kurslara sertifika alayım sözleşmeli memur alımları var şu anda bulunduğum ilde de ama sertifika istiyorlar
Sorum şu ben şimdi bilgisayar sertifikası almak istiyorum
Halk eğitim merkezini aradım hem ücretsiz diye kadın zaten agresif agresif konuşuyor dedi buraya başvuru yapmanız lazım kurslar ne zaman açılıyor bi bilgi veremeyiz bir de halk eğitim kursları 160 saat oluyormuş özel bi yerden alsam kursu 30 saatte alıcam ama orası da parayla 500 lira ..
Sizce ne yapsam halk eğitimlerden kurs alıp sertifika alanlar var mı internetten yorumları okuyorum çoğu demiş öğretmen ilgilenmiyor hep bi ders bitse havasında oluyor 50 60 yaşında insanlar da oluyor hep gır gır şamata öyle ortamda ben kendimi bilgisayar üstünde geliştiremem ki ..
Devlette ücretsiz olan kursu gidipte özelden de 500 liraya almaya eşim ne der diye düşünüyorum sizce ne yapayım

:olamaz::olamaz::olamaz:
Al sen al lazım olur :KK14:
Özel hastanelere tıbbi sekreterlik sertifikasıyla şu girişteki danışmanları da alıyorlarmış o da var halk eğitim de ama ne zaman açılacağı belli değil hem tıbbi sekreterlik hem bilgisayar istiyorum ikisi de ortalama 1500 e gelecek boş boş evde oturmaktansa sertifikalarımın olması mantıklı geldi geçen gün Pekdemire başvurdum müdür bilgisayar sertifikan var mı diyor ne için lazım ki dedim kasiyer olabilmen için dedi

Eğer bilgisayar konusunda iyiyseniz sadece sertifika lazımsa halk eğitim iyi olur. Ama kendinizi geliştirmek de istiyorsanız gideceğiniz halk eğitimi biraz etrafa soruşturun. Belki yaşadığınız yerdeki halk eğitim kötüdür. Benim yaşadığım yerde birkaç akrabam bilgisayar için halk eğitime gidip memnun kalmışlardı. O yüzden eğitimi güzel diye düşünüyorum.

Evde oturmaktan iyidir. Ne güzel sertifikanız olur elinizde. Hem işinize de yarayacakmış.

Yakında iş aramaya başlayacağım. Böyle sertifika soruyorlar mı ya bende hiç yok ama :mad:

Bence özelden al sertifikayı, ben halk Eğitim merkezinden aldım, ordaki öğretmenler dersi geçiştirme derdindeler, özel eğitim merkezinde durum böyle olmaz kesinlikle, birde halk Eğitim Merkezi çok kalabalık oluyor öğretmen yeterince ilgilenmiyor

Eğer bilgisayar konusunda iyiyseniz sadece sertifika lazımsa halk eğitim iyi olur. Ama kendinizi geliştirmek de istiyorsanız gideceğiniz halk eğitimi biraz etrafa soruşturun. Belki yaşadığınız yerdeki halk eğitim kötüdür. Benim yaşadığım yerde birkaç akrabam bilgisayar için halk eğitime gidip memnun kalmışlardı. O yüzden eğitimi güzel diye düşünüyorum.

Evde oturmaktan iyidir. Ne güzel sertifikanız olur elinizde. Hem işinize de yarayacakmış.

Yakında iş aramaya başlayacağım. Böyle sertifika soruyorlar mı ya bende hiç yok ama :mad:

Bence özelden al sertifikayı, ben halk Eğitim merkezinden aldım, ordaki öğretmenler dersi geçiştirme derdindeler, özel eğitim merkezinde durum böyle olmaz kesinlikle, birde halk Eğitim Merkezi çok kalabalık oluyor öğretmen yeterince ilgilenmiyor

Evet sertifikaların katkısı iş ararken çok oluyor

X