Kurs Tavsiyesi (Konya)

anakronizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
4
0
1
31
İyi günler hanımlar,
Tarih öğretmenliği mezunuyum. 2021 kpss için hazırlanacağım. Temelim zayıf olduğu için kursa gitmeye karar verdim. Konya’da hangi kpss kurslarını önerirsiniz?

Benim branşım da kimya gecen sene derece yaptım bu sene atama bekliyorum bunu şunun için yazdım tarih kimya gibi branşlarda kontenjan az atama zor yanı sizin yolunuzdan geçtim. Tavsiyem alandan en iyi hocanın uzaktan eğitimine kaydolun ve alanı asla boşlamayın alan çok önemli. Eğitim derslerinde metin şar ve cuneyt iltuş hocaya mutlaka bakın youtubda videoları var inanılmaz faydasını gorursunuz. Alandan bol deneme cozun cözemediğiniz soruları kesıp sık sık tekrar edin sınavda aynıları bile gelebiliyor. Sözel branş oldugunuz için fark atmak açısından az da olsa matematik yapmalısınız. Birde bu işin peşini asla bırakmayın kimsenın ne dediğine bakmayın bu sene olmasa bile oluncaya kadar bu sınava girin ve kazanın :KK50:

Tebrik ederim başarılarınız daim olsun. Salgın sürecinden dolayı online eğitim düşünüyordum. Fakat alanında en iyi hocalardan ders alma konusunda kesinlikle çok haklısınız. Peki genel kültür-genel yetenek ve eğitim bilimlerinde hangi yayınları tavsiye edersiniz? Yorumunuz için teşekkür ederim.

Merhaba. Ben bu sene araştırmalarım neticesinde bilgi eğitim kurumlarına yazılmıştım. Ben mühendislik öğrencisiyim, son sene projelerim olduğu için derslere pek katılamadım ancak katıldığım kadarıyla gayet güzel, verimli geçiyordu. Hocalar ilgiliydi ve sürekli sorular sorarak hem öğrencileri derse dahil ediyorlar hem de bilgileri tazeliyorlardı. Ben sevmiştim. Virüsten dolayı uzaktan eğitim şeklinde devam ediyor artık kurs.

Teşekkür ederim. Bilgi eğitim kurumunuda ekleyeceğim ön görüşme yapacağım kurumlar arasına.

Tebrik ederim başarılarınız daim olsun. Salgın sürecinden dolayı online eğitim düşünüyordum. Fakat alanında en iyi hocalardan ders alma konusunda kesinlikle çok haklısınız. Peki genel kültür-genel yetenek ve eğitim bilimlerinde hangi yayınları tavsiye edersiniz? Yorumunuz için teşekkür ederim.
Ben ikisi içinde pegem tavsiye ederim yayınları gayet başarılı Türkçe için Türkçenin karakutusunu alın ve her gün bir test çözmeyi alışkanlık haline getirirseniz Türkçeyi fullersiniz matematik eger sıfırsa antrenmanlarla matematikten başlayabilirsiniz tarih için tarihin pusulası coğrafya engin Eraydın vatandaşlık ali koç iyidir ama sizin için en en en onemli si alan bunlarda fazla boğulmayın alana yüklenin derim

Teşekkür ederim. Bilgi eğitim kurumunuda ekleyeceğim ön görüşme yapacağım kurumlar arasına.
Ne demek. Ayrıca yayın tavsiyesi istemişsiniz, ben de pegem kullanıyorum. Ancak Kırmızı Çarşının içindeki fotokopicide her ders için konu konu ayrılmış fotokopiler var, onlardan da edinmiştim ben, farklı yayınların farklı sorularını çözmek amacıyla. Şimdiden başarılar dilerim :)

Back
X