• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürler hakkında yardımcı olur musunuz

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Prolaktinim yüksek 36 ve pco var dostinex içiyorum bu hpı içerken hem soğan kürü bende Aslan peçesi çayı içsem bi faydası olur mu

Prof. Saraçoğluna göre 15 günlük soğan küründen sonra 15 gün testere dişli aslan pençesi kürü yapılmalı. Ben soğan kürümün 5. Günündeyim bitsin diğerine başlayacağım inşallah aynı anda yapmanızı tavsiye etmem.

Prof. Saraçoğluna göre 15 günlük soğan küründen sonra 15 gün testere dişli aslan pençesi kürü yapılmalı. Ben soğan kürümün 5. Günündeyim bitsin diğerine başlayacağım inşallah aynı anda yapmanızı tavsiye etmem.
Sizde de kist mi var gebelk mi istiyorsnz

Sizde de kist mi var gebelk mi istiyorsnz

Hayır kistim yok, hormonlarımda iyi ama bir umut yapıyorum kürleri yinede. Büyük bir ihtimal eşim'de sorun var o da keçi boynuzu kürünü yapıyor destek olmak için yapıyorum bende. Evet bebek istiyoruz 1 senedir.

Hayır kistim yok, hormonlarımda iyi ama bir umut yapıyorum kürleri yinede. Büyük bir ihtimal eşim'de sorun var o da keçi boynuzu kürünü yapıyor destek olmak için yapıyorum bende. Evet bebek istiyoruz 1 senedir.
Bizde 1.5 yıldır istyrz eşimde sıkıntı yok bnde pco ve prolaktin yüksek bi türlü olmadı rahim filmi flaş da çektrdim

Bizde 1.5 yıldır istyrz eşimde sıkıntı yok bnde pco ve prolaktin yüksek bi türlü olmadı rahim filmi flaş da çektrdim

Olur inşallah prolaktinim bir ay 38 çıkmıştı sonraki ay 17 ilaç bile kullanmadım stres bile etkiliyormuş. Pko'lu olup hamile kalan bir sürü insan var kk'da içinizi ferah tutun sizde kalırsınız inşallah :emir_bebek:

Merhbaa benim de prolaktin yüksek 4 gündür aslan pençesi çayı içiyorum bakalım 2 ay devam edicek insallah güzel sonuçlanır. Benim prolaktin 95di😕

Merhaba bende sizin durumdayım şuan. Yanı bu mesajı yazdığınız zaman ki gibi. Benimde hormonlar da bi sıkıntı yok ama soğan kuru ve testere dişli aslan pençesi kürü yapmayı düşünüyorum. Şuan adetliyim ve 2 gündür soğan suyu içiyorum günde 2 kez. 15 içtikten sonra aslan pençesini yapmak istiyorum. Ama tam bilgim yok bu konuda. Siz yapmışsınız peki faydası oldu mu

Kürü kaç gün arayla yaptınız? Soğan küründen ne kadar sonra aslan pençesi ne başladınız? Ve soğandan 1 hafta sonra aslan pençesi kullanılırsa adet dönemine kadar bu ay full kürkullanmış olucam peki hu ay gebelik beklemelimiyiz yoksa kürlerden dolayı bu ay olmaz mi?

Merhaba bende sizin durumdayım şuan. Yanı bu mesajı yazdığınız zaman ki gibi. Benimde hormonlar da bi sıkıntı yok ama soğan kuru ve testere dişli aslan pençesi kürü yapmayı düşünüyorum. Şuan adetliyim ve 2 gündür soğan suyu içiyorum günde 2 kez. 15 içtikten sonra aslan pençesini yapmak istiyorum. Ama tam bilgim yok bu konuda. Siz yapmışsınız peki faydası oldu mu

Merhaba ben o ay hsg çektirmiştim ve soğan kürünü yaptım(aslan pençesini bir kaç gün içtim), hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olmuştu. Aslan pençesi normalde de çok faydalı bir bitkiymiş zararı olmayacağı kesin bence denemenizde fayda var tarifini bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200610_164341_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200610_164341_com.android.chrome.webp
    57 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba ben o ay hsg çektirmiştim ve soğan kürünü yaptım(aslan pençesini bir kaç gün içtim), hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olmuştu. Aslan pençesi normalde de çok faydalı bir bitkiymiş zararı olmayacağı kesin bence denemenizde fayda var tarifini bırakıyorum.
Teşekkür ederim bende 4 ay once hsg çektirdim ama o gu den beridir âdetlerim gecikiyor ve öncesinde lekelenme oluyor diye sigan kürüiçiyim dedim

Benim de fsh ım 11 di haftaya randevum var 10 aydır korunmuyoruz yaşım 25 geçen ay hayıta başladım adetlerim düzene girdi açıkcası . Bu ayda çörekotu bal tarçın ve haytı bir arada kullanmayı deniyorum bakalım Rabbim inşallah hepimize nasip eder

Kürü kaç gün arayla yaptınız? Soğan küründen ne kadar sonra aslan pençesi ne başladınız? Ve soğandan 1 hafta sonra aslan pençesi kullanılırsa adet dönemine kadar bu ay full kürkullanmış olucam peki hu ay gebelik beklemelimiyiz yoksa kürlerden dolayı bu ay olmaz mi?

Küre hemen soğan kürünün ardından başlanılıp 30 gün yapılması gerektiğini okumuştum. Kullandığınız ay gebelik bekleyebilirsiniz o ihtimal her ay var buna inanın 😉 ama bütün umutlarınızı da sadece kürlere bağlamayın hemen olmadı diye hayal kırıklığına uğramayın.

Şunu da belirtmek isterim doktor bende problem görmüyordu ama kimyasal gebelik sonrası yumurta takibi yaptırdım ve yumurtalıklarımın tembel olup her ay yumurta geliştirmediği ortaya çıktı. Ben daha sonrasında bunun için ilaç tedavisi görüp hamile kaldım.

Back