- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.221
Vallahi merak ettim iyiceAllahım tek tek foto mu atsam size ne yapsam Before&afteryapayım kızlar işim bitsin eve yeni geldim Atıcam kızlar bir şartım var bana doğru dosdoğru konuşun şuran fazla buran yamuk diye uyar mı
Ay benim plates setim var 0 kilometre hic kullanmadımKızlar bir yerde okudum bu pilates bandları var ya onunla bacak çalışınca çok işe yarıyormuş ben bugün Kipa'ya yAda Migros'a bakmayı düşünüyorum
Youtubeden baksana bebişim.Ay benim plates setim var 0 kilometre hic kullanmadım
Hemen kullanayım o zamannasil caliscaz peki
Fakirim ben o kadar internetim yokYoutubeden baksana bebişim.
Neden öyle oldu canım. Gayet iyiydi herşey.Taşınıyorsunuz diye mi surat yapıyor. Yalnız başina da zor olur. Ailenden,yakınindan birileri yokmu yardımina gelecek?2 gundur ev tasiyorum o yuzden giremiyorum pestilim cikiyor gunduzde. Kimsem yok eşimde yok komsunun engelli bi kızı var 15 yaşında bir tek o yardım ediyor düşünün. Kızımla oynuyor yada bana lazim olan seyleri getiriyor esyalarin ucunu tutuyor falan. Kaynanam mı?
Bir tane poşet istedim üst kattan. Gelsin alsın diye haber yollamiş ben hurclarin kolilerin arasinda dururken. Neyse iste sonuc olarak cok yogunum bebisi uyutuyorum simdi sonra gidip devam edicem esya duzenlemeyeyatmadan da yaparım squat
Canım benim rabbim yanında olsun kimseden medet umma Allaha havale et boşver... Allah yardımcın olsun sen zaten şuan bu yoğunlukla en ağır sporu yapmış oluyorsun kaldır yerleştir taşı..2 gundur ev tasiyorum o yuzden giremiyorum pestilim cikiyor gunduzde. Kimsem yok eşimde yok komsunun engelli bi kızı var 15 yaşında bir tek o yardım ediyor düşünün. Kızımla oynuyor yada bana lazim olan seyleri getiriyor esyalarin ucunu tutuyor falan. Kaynanam mı?
Bir tane poşet istedim üst kattan. Gelsin alsın diye haber yollamiş ben hurclarin kolilerin arasinda dururken. Neyse iste sonuc olarak cok yogunum bebisi uyutuyorum simdi sonra gidip devam edicem esya duzenlemeyeyatmadan da yaparım squat
hep suratsızın tekiydi zaten simdiye kadar 3 defa ev tasidim 2 sinde hamileydim 1inde kizim 2 aylikti. Hic birisinde gelmedi yardıma hatta ne yaptim yapabildim mi onu bile merak etmiyor kadın. Iş yapmamak icin kacacak yer arıyor.Neden öyle oldu canım. Gayet iyiydi herşey.Taşınıyorsunuz diye mi surat yapıyor. Yalnız başina da zor olur. Ailenden,yakınindan birileri yokmu yardımina gelecek?
Sagol canım tesekkur ederim. Inan mobilyalari bile benim tasimami beklediler. Ben tasimiyorum diye surat yaptılar. Allah buyuk goruyo herseyi ama esim ailesini tanıyor huylarını biliyor yüzlerine söyluyor gerekeni o yuzden icim rahat birazCanım benim rabbim yanında olsun kimseden medet umma Allaha havale et boşver... Allah yardımcın olsun sen zaten şuan bu yoğunlukla en ağır sporu yapmış oluyorsun kaldır yerleştir taşı..
Bilmiyorum artık görünce söylersinYa ne bileyi seni şöyle kaslı filan hayal ediyorum daşş gibi hatun
Kesinlikle canımEleştri mi istiyorsun miyavım
Canım benim kıyamam keşke ben olsaydım yardım ederdim sana rabbim yardımcın olsun kolay gelsin tez zamanda toparlarsın2 gundur ev tasiyorum o yuzden giremiyorum pestilim cikiyor gunduzde. Kimsem yok eşimde yok komsunun engelli bi kızı var 15 yaşında bir tek o yardım ediyor düşünün. Kızımla oynuyor yada bana lazim olan seyleri getiriyor esyalarin ucunu tutuyor falan. Kaynanam mı?
Allah kolaylık versin canım zorSagol canım tesekkur ederim. Inan mobilyalari bile benim tasimami beklediler. Ben tasimiyorum diye surat yaptılar. Allah buyuk goruyo herseyi ama esim ailesini tanıyor huylarını biliyor yüzlerine söyluyor gerekeni o yuzden icim rahat biraz
Amin canım sagol dusunmen yeter gercekten ♡Canım benim kıyamam keşke ben olsaydım yardım ederdim sana rabbim yardımcın olsun kolay gelsin tez zamanda toparlarsın
Canım özel mesajın kapalı mıtımım :)
hep suratsızın tekiydi zaten simdiye kadar 3 defa ev tasidim 2 sinde hamileydim 1inde kizim 2 aylikti. Hic birisinde gelmedi yardıma hatta ne yaptim yapabildim mi onu bile merak etmiyor kadın. Iş yapmamak icin kacacak yer arıyor.
Esyalari goturmuyoruz esyali ev tuttuk depodan eve geldi esyalar belki ona surat yapiyordur ama evde 8 tane oda var neye surat yapiyo bende anlamadim
Teşekkür ederim canımSüpersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?