Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Kızlar bir yerde okudum bu pilates bandları var ya onunla bacak çalışınca çok işe yarıyormuş ben bugün Kipa'ya yAda Migros'a bakmayı düşünüyorum
Ay benim plates setim var 0 kilometre hic kullanmadım
Hemen kullanayım o zaman nasil caliscaz peki

2 gundur ev tasiyorum o yuzden giremiyorum pestilim cikiyor gunduzde. Kimsem yok eşimde yok komsunun engelli bi kızı var 15 yaşında bir tek o yardım ediyor düşünün. Kızımla oynuyor yada bana lazim olan seyleri getiriyor esyalarin ucunu tutuyor falan. Kaynanam mı?
Bir tane poşet istedim üst kattan. Gelsin alsın diye haber yollamiş ben hurclarin kolilerin arasinda dururken. Neyse iste sonuc olarak cok yogunum bebisi uyutuyorum simdi sonra gidip devam edicem esya duzenlemeye yatmadan da yaparım squat

Neden öyle oldu canım. Gayet iyiydi herşey.Taşınıyorsunuz diye mi surat yapıyor. Yalnız başina da zor olur. Ailenden,yakınindan birileri yokmu yardımina gelecek?

Canım benim rabbim yanında olsun kimseden medet umma Allaha havale et boşver... Allah yardımcın olsun sen zaten şuan bu yoğunlukla en ağır sporu yapmış oluyorsun kaldır yerleştir taşı..

Neden öyle oldu canım. Gayet iyiydi herşey.Taşınıyorsunuz diye mi surat yapıyor. Yalnız başina da zor olur. Ailenden,yakınindan birileri yokmu yardımina gelecek?
hep suratsızın tekiydi zaten simdiye kadar 3 defa ev tasidim 2 sinde hamileydim 1inde kizim 2 aylikti. Hic birisinde gelmedi yardıma hatta ne yaptim yapabildim mi onu bile merak etmiyor kadın. Iş yapmamak icin kacacak yer arıyor.
Esyalari goturmuyoruz esyali ev tuttuk depodan eve geldi esyalar belki ona surat yapiyordur ama evde 8 tane oda var neye surat yapiyo bende anlamadim

Canım benim rabbim yanında olsun kimseden medet umma Allaha havale et boşver... Allah yardımcın olsun sen zaten şuan bu yoğunlukla en ağır sporu yapmış oluyorsun kaldır yerleştir taşı..
Sagol canım tesekkur ederim. Inan mobilyalari bile benim tasimami beklediler. Ben tasimiyorum diye surat yaptılar. Allah buyuk goruyo herseyi ama esim ailesini tanıyor huylarını biliyor yüzlerine söyluyor gerekeni o yuzden icim rahat biraz

Canım benim kıyamam keşke ben olsaydım yardım ederdim sana rabbim yardımcın olsun kolay gelsin tez zamanda toparlarsın

Hakkında hayırlısı olsun canim üzüldüm.
Keşke eşinin iznine felan denk getirip taşinsaydiniz. En azindan cocuga göz kulak olsaydı. Allahindan bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…