- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 639
- 363
Ya mesela bir ara ne güzel sakiz yapistiriyorlardi giyenlerin kürküne. Asla cikartamadiklari icin giyemiyorlardi o kürkü bir daha. Ben bunu destekliyorum cünkü o hayvanin da derisini yüzerken fikrini alan olmamisti. Yani o kürk o hayvanin rizasi olmadan bedeninden parcalanrken, o kadina da ait olmuyor o giydigi. Valla cikmayan boya da atabilirler. Kim olursa olsun gercekten cok asagilik görünüyor benim gözüme kürk giyenler. Simdi kislik giysiler o kadar yeterli ki. Termolu, soguk rüzgar gecirmeyen yün, kase, polar vb bir sürü secenek var. Bazen kazak bile giymeye gerek kalmiyor icine uzun kollu penye de giyilse oluyor. Ee isinma degilse ne icin giyiliyor kürk? Hava atma, para zenginlik gösterisi. Magara devri insanlari gibi hayvan postuna sarilip geziyorlar sefiller.
Oncelikle kesinlikle kurk giyen veye destekleyen birisi degilim. Ancak kurk giyen ne kadar kotu bir sey yapiyor olursa olsun. O kisinin kiyafetine bu tarz seyleri yapma hakki sizde yok. O zaman her yanlis sey yapani da cezalandirin. Cezalandirmak sizlere bizlere mi dusuyor yani