Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sürekli 2 aydan aya kurdeşen yani ürtiker atagı geçiriyorum kabartılar oluyor ve cok kaşınıyor kullanmadıgım ilaç kalmadı acaba bitkisel önerileriniz var mı
sürekli 2 aydan aya kurdeşen yani ürtiker atagı geçiriyorum kabartılar oluyor ve cok kaşınıyor kullanmadıgım ilaç kalmadı acaba bitkisel önerileriniz var mı
Canim bu kurdesen denen illet gecmiyoo kac yildir zytec diye bo ilac varkasintikca yarim kirip aliyorum enazindan ictim hap oranini azaltmak icin..saracoglunun supurge otu.. tohumuda kullanabilirsin sitesine gir bak istersen
Canim bu kurdesen denen illet gecmiyoo kac yildir zytec diye bo ilac varkasintikca yarim kirip aliyorum enazindan ictim hap oranini azaltmak icin..saracoglunun supurge otu.. tohumuda kullanabilirsin sitesine gir bak istersen
Bu kurdeşen nasıl bişi benre gittim doktora banada kurdeşen dedi ama internette gördüğüm fotodakiler gibi bişi çıkmıyo bende sadece kaşıntı ve yanma oluyo kaba etlerde..
arkadaşlar merhaba bu başlık canlı mı bilmiyorum ama ben de çok ağır bir ürtiker atağı geçirdim. tam geçiyor gibi oluyor ve tekrar nuksediyor, bolgesel olarak ve yüzümde dahil çizgi şeklide çıkıyor. ilaç kullanıyorum prednol ve blastex. bu ataklar ne kadar sürede biter/azalır?