kurdela nakışından sehpa örtüsü

zehra26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
660
0
42
[aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]

Son düzenleme:
yapılanın kötüsü olmaz canım bence güzel sade ve hoş olmuş güzel günlerde kullan

çok şık olmuş canım, guzel gunlerde kullan

eline saglik canim bende kurdela nakişi yapiyorum el sanatlari hocasindan ders aldım cok şık seyler yaptım taşli incili kurdelali takimlar falan hem cok zevkli hemde cok güzel oluyohihoyyyt

ellerine sağlık güzel olmuş çok severim kurdele nakışını. inşallah bende kursuna gitcem

çok sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim.....kurdele çok zevkli bir şey kursa gitmeyi düşünen arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ederim..........şuan elimde mutfak takımı yapıyorum bitmek üzere bitince onuda sizinle paylaşacağım inşl..........

Ellerine sağlık resim biraz devasa olmamış mı:)Bende kurdele nakışı kursuna gitmeyi düşünüyordum internette,kitaplarda,dergilerde o kadar güzel anlatılıyorki burda haftanın 5 günü kurs inanın vaktim yok yada haftada 2 tam gün o da sadece mefruşat kurdele ayrı artık evde ne yapabilirsem:)

sağol cnm resimi küçük yükleyemedim böyle oldu....kusura bakmayın .....evet kitaplarda dergilerdede çok güzel anlatılıyor vakti olmayanlar için ideal ama vakti boş olanlar için kurs güzel çünkü hem vakit geçiyor hemde arkadaşlık ortamı güzel oluyor........

zehracım bence çok güzel olmuş
turuncu ,yeşil ve kahve tonları bir birine çok yakışır , ellerine sağlık

sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim.........tijencim bencede uyumlu yani bana göre ama evdekiler turuncu orda çok sırıtmış diyorlar.....bende beğenmezseniz kullanmayın deyince yooo öyle demek istememiştik deyip hemen çeviriyorlar lafı................

zehracım güldürdün gı beni allah da seni güldürsün
walla çok güsel dimişsin beğenmeyen kullanmasın :)
harika olmuş canım boşver sen ev halkını kikikikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…