- 19 Nisan 2022
- 4.180
- 46.052
- Konu Sahibi haticecyln
Erkek de olabilir ki bence kuvvetle muhtemel öyle.Ve umarım bir yerde yakalanır çoluğa çocuğa musallat olmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek de olabilir ki bence kuvvetle muhtemel öyle.Ve umarım bir yerde yakalanır çoluğa çocuğa musallat olmadan
Kazen abi bu kişi pedofili bence. Sürekli kafayı aynı şeye takmış. Çocuğa tecavüz, çocuk genitali, çocuk onu bayıltıp tecavüz etti. Sadece böyle senaryolar üretiyoLütfen ilanlarınızın dozunu arttırın. OKB ile şizofren arasında gidip geliyorsunuz. OKB böyle bir şey değil.
@kpcayln eski üyeliğiniz yeter artık.
Kazen abi bu kişi pedofili bence. Sürekli kafayı aynı şeye takmış. Çocuğa tecavüz, çocuk genitali, çocuk onu bayıltıp tecavüz etti. Sadece böyle senaryolar üretiyo
Umarım hiç bi çocuğun yanına yanaşmazDiğer konusunda gerçekten bunu yazacaktım kesinlikle pedofili olan bir sapık bu, hep çocuklardan bahsediyor. Umarım fakedir ve çocuğu yoktur.
Kesinlikle katılıyorum. Burası sonuçta herkese açık bir site, bence kendi olmak istediği hastalıklı pedofili düşüncelerini yansıtabileceği bir persona yarattı ve kendini bu şekilde tatmin ediyor. Sonrasında bu pedofiliyi eyleme dökebilir Allah korusun.Umarım hiç bi çocuğun yanına yanaşmaz
Çocukların varlığı doğru değilse güzel, buraya boş boşuna yorum yapmış olmamız gerçekten önemli değil. Asıl sıkıntı olan çocukların varlığı. Aklıma o kadar kötü şeyler geliyor ki daha da yazmak istemiyorumKonu sahibesinin konuları - çocuğum tacize uğramış mıdır - ben tecavüze uğramış mıyımdır
Yani ben anlamıyorum bu kadının kocası nerde, konu sahibesi belli ki ilaçsız sapıtıyor, tedavisini aksatmaması, hamile kalmaması gerek. Nerde bu adam görmüyor mu, bu kadına ilaçlarını al demiyor mu? Takip eden doktor kimdir, hamilelik olmaz demedi mi.. aklımda deli sorular.
Beklediğim yorumBir anne küçük çocuğu için bu kelimeleri kullanamaz diyordum,yorumunuzu görünce emin oldumAy siz şu tecavüze uğradığını iddia eden üyesiniz.
Milletin evinde küçük çocuğunuzla mı kaldınız? O konuda çocuk hamilelik yoktu. Bekar gibi yazmıştınız. Fake olarak kibleyeceğim sizi.
Çocuk hayali ,konular gibiAy sen şu şizofren üyesiymissin bana tedcavuz ettiler mi diyen. Gerçekten acilen gidip tedavi olman gerek bide cocugun var bide üstüne gene cocuk yapiyosun???? Neyine guveniyosun???? Umarim elinden alirlar onları sinirle iten bu ruh haliyle neler yapmaz o çocuğa
Bence de yanlış anlaşılma var dedikleri üye tek başına yaşayan biriydi çünküYa konu sahibesi bolunerek uredi ya da ortada fena bir yanlis anlasilma var
Hayal ürünü ise sevinirim aslında en azından çocuklar yok ortadaDiğer konusunda şizofreni olduğunu anladım, artık OKB’ye ek olarak farklı psikiyatrik tanıları var mıdır bilemem;ama tehlikeli bir üye.
Acaba üye erkekmi?Diğer konusunda gerçekten bunu yazacaktım kesinlikle pedofili olan bir sapık bu, hep çocuklardan bahsediyor. Umarım fakedir ve çocuğu yoktur.
Yoo aynı üye hasta kendisiBence de yanlış anlaşılma var dedikleri üye tek başına yaşayan biriydi çünkü
Aaa bibi abla çok şaşırdım ben çocuklar dsn bahsetmedigi için o üye değildir diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim aydınlatma içinYoo aynı üye hasta kendisi
Onu tam bilemiyorum ama pedofili olduğu kesin bence.Acaba üye erkekmi?