Çocuğumun genital organı sehpa ucuna çarptı

Lütfen ilanlarınızın dozunu arttırın. OKB ile şizofren arasında gidip geliyorsunuz. OKB böyle bir şey değil.

@kpcayln eski üyeliğiniz yeter artık.
Kazen abi bu kişi pedofili bence. Sürekli kafayı aynı şeye takmış. Çocuğa tecavüz, çocuk genitali, çocuk onu bayıltıp tecavüz etti. Sadece böyle senaryolar üretiyo

Kazen abi bu kişi pedofili bence. Sürekli kafayı aynı şeye takmış. Çocuğa tecavüz, çocuk genitali, çocuk onu bayıltıp tecavüz etti. Sadece böyle senaryolar üretiyo

Cimer'e şikayet eder misiniz? Savcılık bir görüşsün bakalim. Aile ici çocuk istismarı diye

Umarım hiç bi çocuğun yanına yanaşmaz
Kesinlikle katılıyorum. Burası sonuçta herkese açık bir site, bence kendi olmak istediği hastalıklı pedofili düşüncelerini yansıtabileceği bir persona yarattı ve kendini bu şekilde tatmin ediyor. Sonrasında bu pedofiliyi eyleme dökebilir Allah korusun.

Ay çocuğu arabada bırakip okula giden öğretmen üyeymiş bu ya. İşciler cocuğa birşey yapmışmıdır diye soruyordu birde.
Allah sizi bildiği gibi yapsın. O konunuzda da sinir olmuştum tuhaflığınıza,önceki konunuz da aşırı saçmaydı ,tecavüz ile ilgili olan. Bu da öyle.
Hastanede oluyor bu olay,kaygılanıyorsunuz ama hazır buradayken bir doktora göstereyim demiyor bize mi soruyorsunuz birşey olur mu diye.
Yeter artık gidin tedavi olun gerçekse bu düşünceleriniz.

Konu sahibesinin konuları - çocuğum tacize uğramış mıdır - ben tecavüze uğramış mıyımdır

Yani ben anlamıyorum bu kadının kocası nerde, konu sahibesi belli ki ilaçsız sapıtıyor, tedavisini aksatmaması, hamile kalmaması gerek. Nerde bu adam görmüyor mu, bu kadına ilaçlarını al demiyor mu? Takip eden doktor kimdir, hamilelik olmaz demedi mi.. aklımda deli sorular.
Çocukların varlığı doğru değilse güzel, buraya boş boşuna yorum yapmış olmamız gerçekten önemli değil. Asıl sıkıntı olan çocukların varlığı. Aklıma o kadar kötü şeyler geliyor ki daha da yazmak istemiyorum

Ay siz şu tecavüze uğradığını iddia eden üyesiniz.
Milletin evinde küçük çocuğunuzla mı kaldınız? O konuda çocuk hamilelik yoktu. Bekar gibi yazmıştınız. Fake olarak kibleyeceğim sizi.
Beklediğim yorum👏👏Bir anne küçük çocuğu için bu kelimeleri kullanamaz diyordum,yorumunuzu görünce emin oldum🧿🤷

Ay sen şu şizofren üyesiymissin bana tedcavuz ettiler mi diyen. Gerçekten acilen gidip tedavi olman gerek bide cocugun var bide üstüne gene cocuk yapiyosun???? Neyine guveniyosun???? Umarim elinden alirlar onları sinirle iten bu ruh haliyle neler yapmaz o çocuğa
Çocuk hayali ,konular gibi🙄

Eklentiler

• Screenshot_20230228_222845_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230228_222845_Samsung Internet.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 81
X