Çocuğumun genital organı sehpa ucuna çarptı

Ay bide komşunun evinde kalmisti. Komşunun oğluna bu bisey yapmamıştır inşaAllah. Bizede tecavüze ugramismiyimdir diye konu açmıştı . Acaba tersimi olmustu. Kimseye zarar gelmesin Allah'im
Bence onlar bu kişinin fantezi dünyasının birer parçası uydurma yani. Buraya gelip yarattığı personayla bir şeyler yazıyor ve kendini tatmin ediyor. Eyleme daha dökmediğini düşünüyorum. Pedofili genelde yüzdesel olarak erkeklerde daha büyük bir oranda olduğu için erkek olduğunu düşündüm ben. Bilmiyorum ya ben çok dedektif filmi izlemiş de olabilirim.

İnsallah konu fakedir çocuklari yoktur vardasa Allah o çocuklarin yardimcisi olsun, ben cocugumun ayagindaki yara için doktor doktor gezerken, konu sahibindeki rahatlik, normal değil

Bence onlar bu kişinin fantezi dünyasının birer parçası uydurma yani. Buraya gelip yarattığı personayla bir şeyler yazıyor ve kendini tatmin ediyor. Eyleme daha dökmediğini düşünüyorum. Pedofili genelde yüzdesel olarak erkeklerde daha büyük bir oranda olduğu için erkek olduğunu düşündüm ben. Bilmiyorum ya ben çok dedektif filmi izlemiş de olabilirim.
Bende benzer düşünüyorum umarım kimseye bir zararı olmadan huy suyu ortaya çıkar ya ceza alır ya hastaneye yatırırlar

X