Nakış kurdela nak karanfil iliyoruz ,e hadin kzlar

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
benim de hoşuma gidiyor bu çalışmalar ama yıkayınca bozulmuyorlar mı?

hayır hiç bişi olmuyor tatlım ,60 derecede makinada yıkadıklarım bile oldu bişicik olmuyor
ama kurdelalar atmasın diye yakıp birde dikiyorum onunda etkisi oluyordur mutlaka :)

zincir işi yaptığın ip çok hoşuma gitti.
kurdele nakışına özel bi ip mi yoksa normal bi ip mi:)
nedir adı.?

çok güzel anlatmışsınız ... emeğinize sağlık... havluda çok güzel olmuş... alkisalkisalkis

zincir işi yaptığın ip çok hoşuma gitti.
kurdele nakışına özel bi ip mi yoksa normal bi ip mi:)
nedir adı.?
ismi nedir bende bilmiyorum, hanımlar tülbent oyalamak için kullanıyorlarmış
benimde hoşuma gittiği için kullanıyorum :)
beyaz renkli zemin üzerine çalışmadan önce ipimizin boyayıp bayamadığını kontrol etmekde fayda var aklıma gelmişken söyleyeyim dedim
güzel olmuş...:lepi:
tşklerr
kurdeleyi alırken karanfil kurdelesimi istiyoruz.
evet canım karanfil kurdelası diye istemelisin
çok güzel anlatmışsınız ... emeğinize sağlık... havluda çok güzel olmuş... alkisalkisalkis

tşkler canım
daha iyileri sizlerin olsun

öncelikle elinize sağlık çok hoş şeyler yapmışsınız ben sizden bişey rica edeceğim havlulara isim desen vs şeyler işliyorlar kağıda deseni çiziyoruz havluya monte edip üzerinden falanmı işliycez o kısmını anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
:uhm:

el işlerimi beğenmenize sevindim tşklerrr
ben kağıda desenimi çizip kumaşıma aktarıyorum,daha sonra işliyorum ama sizin ne demek istediğinizide anlamadım özür dilerim

çok beğendim cnm ellerin dert görmesin a.s.
modelde çok hoşuma gitti aynısından yapacam bende hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…