Sevgilipitircik Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 3.880 5.273 30 8 Şubat 2015 Konu Sahibi Sevgilipitircik #1 Sevgilimle ayrıldıktan bi kaç gün sonra aramızın bozulmasında payı olan insanlar kömürlük gibi bir yerde kurban kesiyolardı. Bunun anlamı nedir acaba yorumlarmısınız rüyamı ?
Sevgilimle ayrıldıktan bi kaç gün sonra aramızın bozulmasında payı olan insanlar kömürlük gibi bir yerde kurban kesiyolardı. Bunun anlamı nedir acaba yorumlarmısınız rüyamı ?
M ManzaramDeniz Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 7.415 11.121 9 Şubat 2015 Konu Sahibi Sevgilipitircik #2 Bence sen ruya tabirlerine ac bak.Kafayi takmaktan hasta olacaksin ruya dusunmekten.Kafani dahitacak biseyler yap
Bence sen ruya tabirlerine ac bak.Kafayi takmaktan hasta olacaksin ruya dusunmekten.Kafani dahitacak biseyler yap
Sevgilipitircik Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 3.880 5.273 30 9 Şubat 2015 Konu Sahibi Sevgilipitircik #3 Silent_women .!.: Bence sen ruya tabirlerine ac bak.Kafayi takmaktan hasta olacaksin ruya dusunmekten.Kafani dahitacak biseyler yap Genişletmek için tıkla... Normalde bu kadar takıntılı değilim üst üste geldi
Silent_women .!.: Bence sen ruya tabirlerine ac bak.Kafayi takmaktan hasta olacaksin ruya dusunmekten.Kafani dahitacak biseyler yap Genişletmek için tıkla... Normalde bu kadar takıntılı değilim üst üste geldi
M ManzaramDeniz Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2011 7.415 11.121 9 Şubat 2015 Konu Sahibi Sevgilipitircik #4 Seni istemiyorlardi sanirim.Bu yuzdende coksevinmis olabilirler. Yada bilincalti.Cok takiyosun kafana.
Seni istemiyorlardi sanirim.Bu yuzdende coksevinmis olabilirler. Yada bilincalti.Cok takiyosun kafana.
Sevgilipitircik Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 3.880 5.273 30 9 Şubat 2015 Konu Sahibi Sevgilipitircik #5 Silent_women .!.: Seni istemiyorlardi sanirim.Bu yuzdende coksevinmis olabilirler. Yada bilincalti.Cok takiyosun kafana. Genişletmek için tıkla... İstiyolardı diye biliyorum hatta ben isteksizdim zamanı var diyodum gelmek istediler geldiler
Silent_women .!.: Seni istemiyorlardi sanirim.Bu yuzdende coksevinmis olabilirler. Yada bilincalti.Cok takiyosun kafana. Genişletmek için tıkla... İstiyolardı diye biliyorum hatta ben isteksizdim zamanı var diyodum gelmek istediler geldiler