kurban bayraminda tutan cocuk engellmi olur

cikolata kiz03

kocasinin prensesi
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
220
84
38
Kizlar biz bebek dusunuyoruz ve suan tam yumurtlama donemim cinswl iliski yasadik ve kurban bayraminda olan engelli olur 4 yada 6 parmakli olur gbis eyler yaziyor internettenbenim icime kurt dustu boyle bisey olurmu gercektende

Kizlar biz bebek dusunuyoruz ve suan tam yumurtlama donemim cinswl iliski yasadik ve kurban bayraminda olan engelli olur 4 yada 6 parmakli olur gbis eyler yaziyor internettenbenim icime kurt dustu boyle bisey olurmu gercektende

6 parmaklılık genetik bir durumdur çoğunlukla..
ayrıca mutasyon sonucu olur ve kurban bayramı mutasyona sebep olmaz..
internetten uzak durun hamile ike özellikle çok stres yaparsınız..
düşünmeyin böyle şeyler..

Kandil geceleri bayramlar cuma gecesi vs şeyler için söylerler bunu. Sanırım o günlerde ibadet etsinler ilişki yaşamasınlar diye bu şekilde korkutmuşlar insanları. İçin ferah olsun Allahım yazmadıysa olmaz hiç birşey....

ne sacma sey bunlar boyle birkonu acmanizda cok sacma Allah herkese saglikli bebek nasip etsin hurafe seylere inanmayin

Sence olur mu?

içiniz rahat olsun karı kocanın birlikte olması hiç bi zaman günah olmaz ne bayram günü ne de kandil günü...hiç korkmayın

Ay inşallah böyle bişe yoktur ilk defa duydum benim dün yumurtlama günümdü 5gündür sık ilişki yaşadık arefe günü de bayram boyunca da hep oldu allahım esirgesin ya nerden çıkardılar böyle şeyleri

böyle saçma sapan söylentiler çoook fazla ne yazık ki...yalnız sadece allah bilir olacakları.yalnız nacizane diyeceğim şudur ki her ilişkiye besleme çekip başlayın.bunu alışkanlık haline getirmekte fayda var. inşallah bu ay da bebiş haberi alırız

Yaa ben esimin akrabasindan duydum sonra internetten baktim oyle seyler yaziyo korktum benimde dun yumurtamam oldu baya akinti geldi ve iliski yasadik yoktur heralde oyle bsey yaa

Saol canim besmele kesinlikle cekiyoruz insallah aliriz bebis haberimizi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…