Kızlar merhaba benimde kurban bayramında nişanım olacak biraz mecburi bir nişan tabiki istiyorum ama ailemden kardeşimi ve babamı sekiz ay arayla kaybettim babamın vefatının üzerinden dört ay geçti o yüzden yüreğim buruk ve yarım bir şekilde kalkışıyorum bu işlere ve nişanımın evde oynama falan olmadan sadece yüzük keserek yapmayı düşünüyorum. Ama tabi neyi nasıl yapıcağımı bilmiyorum insanlar tuhaf karşılar mı oynama olmamasını?
hııım okadar da diil ya bencede bi elbise iyi gider ben uzun ve balık düşünüyorum we halaaaa alamadım başka bir ilde görew yaptığım için malesef burada gönlüme göre hiç bişey bbulamam
al bendende okadr! netten bakıyorum ama hala karar veremedım kısa mı gıysem uzun mu.. kısa elbıse daha hos olur sanıyorum ama .. evde olucak cunku. gercı bana kalsa pantolon gomlek gıyıcem :) mustakbel nısanlım elbıse dıye tutturdu....
hııım okadar da diil ya bencede bi elbise iyi gider ben uzun ve balık düşünüyorum we halaaaa alamadım başka bir ilde görew yaptığım için malesef burada gönlüme göre hiç bişey bbulamam
ben nişana 2 hafta kala anca bulabildim, tadilat yaptırdım istediğim gibi olmadı dedim başka elbise alayım derken tadilatı güzel yapan bir yer buldum da öyle kurtardık nişan elbisesini...
evde yapıldığından ben diz üstünde krem+altın rengi karışımı bir şey aldım bir de ola ki bir şeyler takılırsa elbisede göstersin diye degaje yaka aldım. hiiiiç panik yapmaya gerek bile yokmuş
kurbanın 4. günü benim de nişanım var...evimizi küçük olduğundan dolayı restorant tuttuk 140-150 kişi olucak nasipse...Daha nişanlığımı alamadım doğuda görev yaptığım için ayın 19unda gidicem istanbulda 1-2 günde halledebilirmiyim?İstanbulu bilen arkadaşlar nerelerden bakabilirimm??
canm bende aynı durumdan müzdaribim malesef. doğuda görew yapıyorum 20 sinde gidicem bende izmirden bulurum inşallah diyorum allah bizim yardımcımız olsun
kurbanın 4. günü benim de nişanım var...evimizi küçük olduğundan dolayı restorant tuttuk 140-150 kişi olucak nasipse...Daha nişanlığımı alamadım doğuda görev yaptığım için ayın 19unda gidicem istanbulda 1-2 günde halledebilirmiyim?İstanbulu bilen arkadaşlar nerelerden bakabilirimm??