Nişan Kurban bayramında nişanlanacaklarr:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Başın sağolsun canım, durumu bilen herkes normal karşılayacaktır. Hatta oyun olursa normal karşılanmaz diye düşünüyorum.

hııım okadar da diil ya bencede bi elbise iyi gider ben uzun ve balık düşünüyorum we halaaaa alamadım başka bir ilde görew yaptığım için malesef burada gönlüme göre hiç bişey bbulamam

hııım okadar da diil ya bencede bi elbise iyi gider ben uzun ve balık düşünüyorum we halaaaa alamadım başka bir ilde görew yaptığım için malesef burada gönlüme göre hiç bişey bbulamam

hadiyaa inşallahh benimde içime sinecek birşey olur biraz zor beğeniyorumdaa:S senin nişanın oldu mu?

canm bende aynı durumdan müzdaribim malesef. doğuda görew yapıyorum 20 sinde gidicem bende izmirden bulurum inşallah diyorum allah bizim yardımcımız olsun

canm bende aynı durumdan müzdaribim malesef. doğuda görew yapıyorum 20 sinde gidicem bende izmirden bulurum inşallah diyorum allah bizim yardımcımız olsun...

İstanbulun neresindesn canm...Cevahire bakabilrsn.

canm bende aynı durumdan müzdaribim malesef. doğuda görew yapıyorum 20 sinde gidicem bende izmirden bulurum inşallah diyorum allah bizim yardımcımız olsun...

bende izmirden bakıncam :)) ayın 20si gibi .. bı kac gun kalmıs oluyo nişana umarım bulabılrım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…