Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

haha de gec

hayat bana kendini öğretiyor!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.591
193
163
arkadaşlar herkese merhaba...

geçmiş dönemlerde 2 diyet büyük deneyimim oldu.. ilk sefer 16 kilo diğer sefer de yani doğumdan sonra da 11 kilo verdim...ancak doğum sonrası verdiğim 5 kiloyu geri aldım...şimdi daha fazlasını vermek için yaklaşık 2 haftadır diyetteyim...

kendine bayrama kadar yeni bi yol öizmeyi düşünen eski grup arkadaşlarımı bekiyorum.....pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyenler haydi burdan devam edelim...:52::52:

(birbirimizi daha iyi tanımamız için kişi sayısını sınırlı tutacağım)

6. haftamızı bitirdik..kilo listemizin son halini görmek için lütfen aşapıdaki linke tıklayın,,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...steyenlerin-deneyimleri-406.html#post26797053

Son düzenleme:
Günaydın fdm, bu topic o topic değil mi? Hazır taze taze 300 gr vermişken katılabilir miyim?

Günaydın fdm, bu topic o topic değil mi? Hazır taze taze 300 gr vermişken katılabilir miyim?

günaydın neslicim....elbette katılabilirsin... zaten seni bekliyordum(k) :)

maşallah yeni kilon hayırlı olsun....ohhhh inşallah sağlıcakla veririz bu kiloları....

topiğime gelmiş ve gelecek olan grup arkadaşlarım şimdi affınıza sığınarak biraz buralardan ayrılcam... kahvaltıya annemlere gidiyoruz... topik açtı bıraktı kaçtı demeyin ha :)))))) :9::9:

inşallah öğleden sonra oklavayı elime alıp hepinizi dizcem karşıma :10::10:

duyfer umarım bi an önce gelirsin ve buralara bakarak olursun...

Ben kahvaltımı yazayım bu arada;
- 1 dilim çok tahıllı ekmek (Üzerine çemen sürdüm)
- 1 kibrit kutusu peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 salatalık

Şimdiden ara öğünümü de yazayım, tabi ki kek:)

amanda aman sonunda fdm geçmiş başa hayırlı olsun canımmmm evet kızlar fdmyok diye kaytarmak yokkendisi beni yardımcısı tayin etti ona göreee

kahvaltımı mafolmak üzere olan şeftalimden yana kullandım onları küp küp kestim 1 tanede yeşil elma bunları çok az tereyağında kavurdum bol tarçınla üstünde incetel bal gezdirdim biraz ceviz serptim çektirdim yedim (afiyet olsun)

- 1 kibrit kutusu peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 salatalık

menü güzel benimdün akşam izmirden uçmamış önlediğin için tşk ederim neslicim

kurban bayrAMINA KADAR KG VERİP HEPBİRLİKTE KURBAN KESİP MANGALAMI GİTSEK ACABAA :26: :26:

menü güzel benimdün akşam izmirden uçmamış önlediğin için tşk ederim neslicim

:18: Ben de İzmir'de olduğum için çabuk uçarsın diye düşündüm, neme lazım dikkat edeyim dedim:) Şimdi kekle ara öğünümü yapıyorum artık, sabrım için de kendimi takdir ettim valla:)

kahvaltımı mafolmak üzere olan şeftalimden yana kullandım onları küp küp kestim 1 tanede yeşil elma bunları çok az tereyağında kavurdum bol tarçınla üstünde incetel bal gezdirdim biraz ceviz serptim çektirdim yedim (afiyet olsun)

Duyfer senin kahvaltı ne lezzetli olmuş böyle, afiyet olsun. Tatlı krizinde de uygulanabilir aslında bu tarif.

:18: Ben de İzmir'de olduğum için çabuk uçarsın diye düşündüm, neme lazım dikkat edeyim dedim:) Şimdi kekle ara öğünümü yapıyorum artık, sabrım için de kendimi takdir ettim valla:)

anam uçmama gerekyok toplu ulaşımlada gelebilirmişimdeseneee

Duyfer senin kahvaltı ne lezzetli olmuş böyle, afiyet olsun. Tatlı krizinde de uygulanabilir aslında bu tarif.

aslında tatlıylahiçççççççççç aramyoktur oğluşluma kahvaltı hazırlarken şeftalilerin ölmwek üzere olduğunu fark ettimbende atmasyon birşeyler salladım ama çokgüzeloldu hafif pratif farkındaysan hafifteolsa böylebir şeyisabahyaptımkahvaltımdan ödün verdimmm

kızlar kendiniz için neyapıyorsunuz yani saldım çayıra mavlamkayıra(doğruyazmışımdırinşallah) 28 yaşındayım ve cildime bakmıyorum biryandan buraya çene yarıştırıp biryandanda bioderma ürünlerini inceliyorum kullanan varmı aranızda sizne yapıyorsunuzkendiniz için????

- 1 kibrit kutusu peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 salatalık

gayet güzel ve dengeli bi kahvaltı olmuş canım tebrikler...

amanda aman sonunda fdm geçmiş başa hayırlı olsun canımmmm evet kızlar fdmyok diye kaytarmak yokkendisi beni yardımcısı tayin etti ona göreee
kız ben geldim ama daha kimsecikler gelmemiş...nerde bunlar yahu???

valla değişik ama lezzetli bi tarif gibi denemek gerek

kurban bayrAMINA KADAR KG VERİP HEPBİRLİKTE KURBAN KESİP MANGALAMI GİTSEK ACABAA :26: :26:
ya zaten diyette iken de ben bol bol et yiyom valla...asla vazgeçemiyorum..ama mangalın tadı hiç bişey de olmuyor ki...

kızlar kendiniz için neyapıyorsunuz yani saldım çayıra mavlamkayıra(doğruyazmışımdırinşallah) 28 yaşındayım ve cildime bakmıyorum biryandan buraya çene yarıştırıp biryandanda bioderma ürünlerini inceliyorum kullanan varmı aranızda sizne yapıyorsunuzkendiniz için????

benim cildim çok hassas hiç bi kozmetik ürünü kabul etmiyor..en son arkadaşım londradan bi krem getirdi gündüz bakım kremi sadece onu kullanıyorum..biodermayı da kullanmadım hiçç..aslında bi cildiye dr. una gidip karışım yaptırsan daha iyi olur...

gayet güzel ve dengeli bi kahvaltı olmuş canım tebrikler...

kız ben geldim ama daha kimsecikler gelmemiş...nerde bunlar yahu???

valla değişik ama lezzetli bi tarif gibi denemek gerek

ya zaten diyette iken de ben bol bol et yiyom valla...asla vazgeçemiyorum..ama mangalın tadı hiç bişey de olmuyor ki...

benim cildim çok hassas hiç bi kozmetik ürünü kabul etmiyor..en son arkadaşım londradan bi krem getirdi gündüz bakım kremi sadece onu kullanıyorum..biodermayı da kullanmadım hiçç..aslında bi cildiye dr. una gidip karışım yaptırsan daha iyi olur...

ee pazar bugün cnm anca yarın toplaşır kızlarrr

arkadaşlar günlüğüm için belirlediğim ilk kural bildirim günlerimiz pazartesi...onun dışında tartılmak ve burada diğer günler kilo belirtmek yasak...

yani yarın akşama kadar ilk bildirimlerimizi yapıyoruz ve çizelgemizi hazırlıcam ben...

Back
X