- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi visnemevsimi
Dini konu yasak denildigi halde hala uzatiyorsunuz. Dininizi iciniz de yasayin herkese gostere gostere yasamaya ihtiyaciniz yok. Herkesin inanci farklidir biraz saygi duyun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanirim eglence anlayislarimiz farkli. Bence gayet sIkIcI.Önce ilahî, sonra nikah sonra kurandan sureler.. arada sema gösterisi. . Tekrar ilahi.. bence gayet eğlenceli oluyor. Benim düğünümde böyle oldu.. sıkıcı değildi. . Çok güzel anlamlı ilahiler var gerçekten. .
Evet din bir yaşam biçimidir. Ve ibadet üzerine o programda yaşanır. İnanana tabi. İnanmayanın bunu eleştirme hakkı yoktur:)Valla neden boyle yazdiniz hic anlamadim. Din neden bir insanin yasam bicimi olsun ki? Ya da ben mi yanlis anliyorum ki yazdiginizi? Mesela ibadet etmek icin mi yasiyorsunuz?
Din yaşam biçimimiz değil mi zaten diyen insanları? Herkes sizin gibi değil lakin bu onların ahlaksız, duygusuz, vicdansız olduğu anlamına gelmiyor. Ben müslümanım fakat çok temiz dedikodusuz vicdanli ahlakli ateist arkadaslarim var. Hosgoru güzeldir deneyin.Kuran li düğüne katildiginizda kimi şeytan gibi görüyorsunuz?
Müslümanlığı kimse küçümsemiyor. Kucumsenen şey sizin diğer insanları küçümsemeniz hor görmeniz. Bir hristiyan bir yahudi görseniz ahh yazık allah hidayet versin tavriniz. Sizin yaşantınız size güzel onun ki ona. Kimsenin müslümanlığından bonus kazanmayacaksiniz. Biri daha çok müslüman olsa size cennetten sırça köşk verilmeyecek. Siz kendi yaşantınıza bakın milletten size ne.Anladım.
Islam ülkesinde yaşayıp da islamı yaşamaktan kaçan başka bi ülke daha yeryuzunde yoktur herhalde.
Bende böyle müslümanlığın azaldığını görünce çok üzülüyorum...
Elbet başka ülkelerden yazanlarda vardır onlara diyecek birseyim yok.
Yazdıklarım muneye değil.
Fakat böyle din konusu açılınca islamla ilgili bisey yazılinca kucumsercesine yorumlar yazmak sizleri üstün kılmıyor.
Ateistim deseydim hepiniz alkış tutardınız.
Müslümanlıktan bu kadar kacmayin ve bu kadar kucumsemeyin..
Elestirmedim ki soru sordum sadece. Parayla imanin kimde oldugu hic belli olmaz, siz bana verdiginiz su cevapla, laf sokmanizla, kendi inandiginiz dinde yaradana sirk kosuyor gibisinizEvet din bir yaşam biçimidir. Ve ibadet üzerine o programda yaşanır. İnanana tabi. İnanmayanın bunu eleştirme hakkı yoktur:)
Anladım.
Islam ülkesinde yaşayıp da islamı yaşamaktan kaçan başka bi ülke daha yeryuzunde yoktur herhalde.
Bende böyle müslümanlığın azaldığını görünce çok üzülüyorum...
Elbet başka ülkelerden yazanlarda vardır onlara diyecek birseyim yok.
Yazdıklarım muneye değil.
Fakat böyle din konusu açılınca islamla ilgili bisey yazılinca kucumsercesine yorumlar yazmak sizleri üstün kılmıyor.
Ateistim deseydim hepiniz alkış tutardınız.
Müslümanlıktan bu kadar kacmayin ve bu kadar kucumsemeyin..