Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım Allah şifa versin tez vakitte atlat inşallah.Ben covid olmuşum bana dua eder misiniz sağ salim atlatalım. Hamileyim inşallah bebişe bir şey olmadan geçer
Bir sayfada olsa okusak olur düzenli3 sayfa okudum Nego kuzum tefsirde çok okuma yapamıyorum eğer sorun olursa listeden çıkarabilirsin
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzum
Aminn inşallah Allah razı olsun canlarAh canım Allah şifa versin tez vakitte atlat inşallah.
Nasıl oldun?Aminn inşallah Allah razı olsun canlar
Daha iyiyim sadece şu kafamdaki uğultu devam ediyor oda psikolojimi bozuyordu bugün biraz daha iyiyim. Okuma yapabilir miyim bilmiyorum namazları bile zor kılıyorum. İnşallah bir an önce tamamen geçerNasıl oldun?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bebeğinle seni korusunDaha iyiyim sadece şu kafamdaki uğultu devam ediyor oda psikolojimi bozuyordu bugün biraz daha iyiyim. Okuma yapabilir miyim bilmiyorum namazları bile zor kılıyorum. İnşallah bir an önce tamamen geçer
Aminn amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bebeğinle seni korusun
İnşallahDaha iyiyim sadece şu kafamdaki uğultu devam ediyor oda psikolojimi bozuyordu bugün biraz daha iyiyim. Okuma yapabilir miyim bilmiyorum namazları bile zor kılıyorum. İnşallah bir an önce tamamen geçer
Maşallah maşallahnisa suresine geçmiştim.50.ayete kadar geldim
teşekkür ederimMaşallah maşallah