- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Ya Negom bir şey anlamadım ki indirdim hep meal doğru düzgün program yok iosta. Eşimin android ondaydı okuduğum program oda eve gelmedi dahaBilmiyorum ki canım diyanet açılmadı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Negom bir şey anlamadım ki indirdim hep meal doğru düzgün program yok iosta. Eşimin android ondaydı okuduğum program oda eve gelmedi dahaBilmiyorum ki canım diyanet açılmadı mı?
Iosu bilmiyorum ki canımYa Negom bir şey anlamadım ki indirdim hep meal doğru düzgün program yok iosta. Eşimin android ondaydı okuduğum program oda eve gelmedi daha
Cookiie balım sen hangisini kullanıyordunBana allah için ı phome de açılan bir program söyleyin canlar valla kafayı yedim ya
Şimdi deniyorum kızlar bi dkJES sende de çıkar belki feyzül furkan
Merhaba. Diyanetin ki çok ayrıntı. Feyzül Furkan daha sade. Şifa Tefsiri de güzel anlaşılır. Üçününde uygulaması varMeraba bende tefsir ya da meal okumak istiyorum. Uygulama ya da kitap hangisini tercih edebilirim
Hadi gözün aydın canımOldu valla hem anlatımı da güzelmiş çok teşekkür ederim kızlar
Çok teşekkür ederim. Abdestli okumak gerekir dimiMerhaba. Diyanetin ki çok ayrıntı. Feyzül Furkan daha sade. Şifa Tefsiri de güzel anlaşılır. Üçününde uygulaması var
Sağol negoooooomHadi gözün aydın canım
Abdest olsa tabii daha güzel olur ama tefsirde gerekmiyor. Rica ederim.Çok teşekkür ederim. Abdestli okumak gerekir dimi
Tefsirin sayfa sayısı canımSağol negoooooom
Nego 1 sayfa derken Arapça olarak mu 1 sayfanın tefsirini okumuş oluyoruz. Yoksa tefsir 1 sayfa mı demek istiyorsunuz?