- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi uglyDucking
-
Bence sacların gayet iyi tatlım sen acılma görmemişsin
Amin canim.. kesinlikle haklisin.7 senedir dokulmem var fakat hic acilmam olmadi. Son 1 senedir onlerde var.. saçlarım devamli toplu fare kuyrugu kadar sacim oluyor toplayinca. Dipler yogun uclar inanilmaz seyrek. bence sifira vurmayi deneyebilirsin. Ise yarar insalllah. Allah seninde yardimcin olsun.Bence sacların gayet iyi tatlım sen acılma görmemişsinbende kısacık kestirdim artık dokulen sac toplamamak icin ama simdi 3 numaya vurup su gecici peruklardan almayı planlıyorum Allah yardımcımız olsun cok zor birsey paikoloji kalmıyor insanda
öncelikle merhabaSelam bayanlar... 7 senedir saç dokulmem var.. doğumdan sonra çokça artti. Kan sayimi yaptirdim demir depom bosalmis. 2.5 aydir usanmadan kullaniyorum ama hic bir faydasi yok. Tabi yaninda da zinco ve a vitamini... küre başlıyorum arkadasimin tavsiyesiyle cok faydasını görmüş.. şimdi gelelim kurumuze;
5mg sarımsak yagi
5mg biberiye yagi
5mg çörekotu yagi
5mg zeytinyagi
5mg ısırgan yagi
5mg badem yagi
Evet yağları karistirip sac diplerimize uyguluyoruz. (Pamukla daha kolay oluyor) strecle sarip uyuyoruz.bunu gece uyguluyoruz sabaha kadar. Arkadasim calistigi icin aksam uygulayip 3 saat kadar kafasinda tutuyordu.Uyandigimizda zeytinyağlı sabunla yikiyoruz. Ve 3 litre suya kattigimiz 1 bardak üzüm sirkesiyle druluyoruz... Bunu ilk hafta her gece (heraksam) ikinci hafta iki gunde bir.ucuncu hafta uc günde bir.. vaadi 20.gunde sac dokulmesi duracak. 45. Gunden sonra yeni saclar cikacak.. ne yazikki biraz zahmetli fakat saglik için degerhadi bana kolay gelsin..
haa bir de benim yazdığım kür yüzde yüz dökülen yerlerdeki saç çıkarmada bire bir kendimden biliyorum o yüzden bu kadar eminimAmin canim.. kesinlikle haklisin.7 senedir dokulmem var fakat hic acilmam olmadi. Son 1 senedir onlerde var.. saçlarım devamli toplu fare kuyrugu kadar sacim oluyor toplayinca. Dipler yogun uclar inanilmaz seyrek. bence sifira vurmayi deneyebilirsin. Ise yarar insalllah. Allah seninde yardimcin olsun.
Canım bu günler ne oluyor anlamadım nasıl hangi günlerde yapıcaz özelden mesaj atarsan sevinirim buraya yazmak istemezden şimdiden tesekkürler..haa bir de benim yazdığım kür yüzde yüz dökülen yerlerdeki saç çıkarmada bire bir kendimden biliyorum o yüzden bu kadar eminim
canım burdan yazmamın bi sakıncası yokCanım bu günler ne oluyor anlamadım nasıl hangi günlerde yapıcaz özelden mesaj atarsan sevinirim buraya yazmak istemezden şimdiden tesekkürler..
hımm anladım sen bilirsin ama vitamin ampüllerinin yararı yadsınamazCok tesekkur ederim ilgine cok incesin... dedigin ampulleri denedim ama sadeve corekotu yagiyla karistirmistim. Ise yaramadi bende. benim istegim yeni sactan ziyade dokulmemin durmasi. Cunku dipler gerçekten yogun. Dra gittigimde 7 senedir dokulmem var dediğimde sac uçlarımi gordugunde bana dediği sanslisin acilman olmamis demesi oldu. Ben simdilik bu kure uyayim baska birsey karistirmiyim. Bakalim etki edecek mi... 3 gecedir uyguluyorum. Dokulmem devam ediyor daha yoğun hemde. Ama pes etmicem. Genelde ilk etapta bütün kurlerde dokulme yoğunlaşip duruyormus.. suana kadar yek gozlemledigim. Sampuana töbezeytinyagli sabubla yikayip son durulamana suyuna sirkw katiyorum. Saclarim gerçekten tertemiz ve parlak. Sampuanla yapis yapis oluyodu. Bundan sonra sabun kullanicam. Dokulsede dokulmesede.. bu kue bittikten sonra ise yarasada yaramasa sigiriligi kurune baslicam.. onun hakkindada olumlu sonuclar okudum..
vitamin eksikliği gibi bir durum olabilir mi senceBakin kizlar. Sacimin bi tutami, tamamini topladigim tutamdan cok cok daha fazla. Benim istegim dokulmem dursun tamamen
Eki Görüntüle 1736175
Aktardan aldim dalanin zeytinyağlı sabununu. O kadar cok memnun kaldim ki anlatamam. Vitamin eksikligimidir nedir bilmiyorum. Ben meyve hic yememhımm anladım sen bilirsin ama vitamin ampüllerinin yararı yadsınamaz
bir de kullandığın sabunun bir markası var mı yani aktardan mı yoksa marketten filan mı alıyorsun??
yanii yemen şart gibi birşeyAktardan aldim dalanin zeytinyağlı sabununu. O kadar cok memnun kaldim ki anlatamam. Vitamin eksikligimidir nedir bilmiyorum. Ben meyve hic yemembalik ağzıma surmem. Et tavuk yerim ama. Hamilelikte dokulmem durmustu. Sanırım vitamin takvisyesi aldigim icin. Evet gercekteb bu yuzden olabilir. Peki yemem sart mi bunun icin vitamin takviyeleri var mesela priorin gibi. Bu faydali olmaz mi?
O zaman bugunki bakim yagina ilave ediyim. Evde evigen ve bemiks var. Olur insallah bepanten olmadan
merhaba kızlar bende de aşırı bi dökülme vardı ama şimdilerde şakaklarım yavaş yavaş doluyo çok şükür :) yıllardır uğraşarım bu illetle ama artık eskisi gibi uzulmuyorum bu süreçte tambi sağlık manyağı oldum ne hastalıklarım ne hastalıklarım polikistover mi desem egzama mı desem hormon bozukluğumu desem gözlerim miyop oldu onumu desem diş eti çekilmesi var onu mu desem çıbanlarım var daha da sayim mi :) hahaha şaka bi yana beslenmenin büyük önemini anladım ben içten bi hastalığınız varsa netten bakın dogal yollarla tedavi edin ama şıp diye geçmesini beklemeyin zamana yayın ben öyle yaptım ve çok şükür eskisi kadar problemli değilim suan ve iyiye gidiyorum herşeyinden önemlisi herşeyden yiyin dengeli beslenin inanın zamanla cok faydasını görceksiniz bu arada bende haftada bir bu yağların hepsi olmasada bakım yapıyorum ve faydası var ama sadece umudu buna bağlamamak lazım mutlaka sağlık yogurt yiyin kuru meyveleri tüketin mevsim sebze meyve lerinden tuketın ve bunu alışkanlık haline getiren herkese bol sağlıklı gunler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?