• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küpe terörü

Maalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diye
Kimi gecer diyor siz iz kalir🤷🏻‍♀️insallah gecer

İz kalır ya da kalmaz bişi diyemem ama kızınızı kendiniz gibi yetiştirmeyin bence. Kulaktaki minicik izden nerelere gelmişsiniz. İz kalsa da dünyanın sonunun gelmediğinin, güzelliğinden hiçbişi kaybetmediğinin farkında olacak, minicik bir izle kahrolmayacak özgüvene sahip birey olsun. Herşeyin dış görünüş olmadığını da söyleyin kızınıza. Allah daha büyük dertlerle sınamasın sizi

Tek derdiniz bu olsun ya neden bu kadar psıkologa gıdecek kadar kendınızı yıpratıyorsunuz,nice hasta cocukları olan anneler var varsın çocuğun kulagında iz kalsın canı sagolsun,saglıgı yerınde olsunda kulağında delik kalsın,böyle yaparak dunyayo kendızıze zından edersınız,yapmayın.Evlat tabi insan gozunden sakınyor evette kendınıze zehır etmeyin hayatı bu durum için.

Ben de ebeveynlerin tutarsızlıklarını anlamıyorum. 2 yaşındayken kulağım delinmiş izi duruyor kapanmadı da istersem küpe takabiliyorum problem değil beni rahatsız etmiyor. Fakat 20 yaşındayken Hızma taktırmak istemiştim annem hayır iz kalır yapma diye dil dökmüştü.
2 yaşındaki çocuğu delerken sorun yok 20 yaşındakini düşünüyor karşı çıkıyor. Toplum değişik küpe takmak normal piercing takmak anormal karşılanıyor

Ben de ebeveynlerin tutarsızlıklarını anlamıyorum. 2 yaşındayken kulağım delinmiş izi duruyor kapanmadı da istersem küpe takabiliyorum problem değil beni rahatsız etmiyor. Fakat 20 yaşındayken Hızma taktırmak istemiştim annem hayır iz kalır yapma diye dil dökmüştü.
2 yaşındaki çocuğu delerken sorun yok 20 yaşındakini düşünüyor karşı çıkıyor. Toplum değişik küpe takmak normal piercing takmak anormal karşılanıyor
Haklisiniz.benimde kuzenim var deldiredigi yeri kalmadi.gobek dil tragis hizma dudak ustu dudak.alti🤣hizmasin cikarmisda izi kalmis.ben cok sewiyorum kupeyi benim tek.kullandigim aksesuar.benimde cok kucukken delinmis iyikide delinmiş.o yuzden kizimada takmak istemistim

Çok eski bir konu ama bende birşeyler yazmak istedim etraftaki akrabaların gazıyla bende hata yaptım ve kızım 3 yaşında kulaklarını deldirdim ama hep iltihap yaptı bir türlü alışmadı.sonra altın küpeye geçtik oda aynı şekilde birtülü kulağı alışmadı ve asla kulaklarına dokundurtmadı. Geçen gün kulağına darbe almış abisiyle şakalaşırken je küpe tarzı bir küpe arka kısmı kulağ deliğine girmiş maalesef . Gittik acilde de çıkardı ama çok kanadı iki kipesinide çığlık çığlığa çıkarttırdım ve bir daha asla taktırmam kendisi belli bir yaşa gelsin yaptırsın isterse çocukta tramva oldu. Anne diyor sakın bana küpe takma küpelerimi başkasına ver ben istemiyorum diyor. Kısaca neden yazdım kulak deldirmek isteyen anneler deldirmeyin bizimkisi gibi alerjik bünyeyse asla çok sıkıntılı oluyor. Boşa acı çekmesin yavrular

Back