Bende bundan korkuyorumMaalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bundan korkuyorumMaalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diye
Kimi gecer diyor siz iz kalirinsallah gecerMaalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diye
İz degil bende delik komple duruyor, kapanmadi ne yaptiysamKimi gecer diyor siz iz kalirinsallah gecer
Benimki de nerdeyse 20 yıldır kullanılmıyorİz degil bende delik komple duruyor, kapanmadi ne yaptiysam
Haklisiniz.benimde kuzenim var deldiredigi yeri kalmadi.gobek dil tragis hizma dudak ustu dudak.altihizmasin cikarmisda izi kalmis.ben cok sewiyorum kupeyi benim tek.kullandigim aksesuar.benimde cok kucukken delinmis iyikide delinmiş.o yuzden kizimada takmak istemistimBen de ebeveynlerin tutarsızlıklarını anlamıyorum. 2 yaşındayken kulağım delinmiş izi duruyor kapanmadı da istersem küpe takabiliyorum problem değil beni rahatsız etmiyor. Fakat 20 yaşındayken Hızma taktırmak istemiştim annem hayır iz kalır yapma diye dil dökmüştü.
2 yaşındaki çocuğu delerken sorun yok 20 yaşındakini düşünüyor karşı çıkıyor. Toplum değişik küpe takmak normal piercing takmak anormal karşılanıyor
BendeAyrıca daha minicik bebeklerin koşa koşa kulağını deldirme merakınıda hiç anlamıyorum ne oluyor çocuğa küpe takınca
Ona bi çözüm bulamadimBenimki de nerdeyse 20 yıldır kullanılmıyor
Ama açıkmış gibi görüntüsü duruyor
Yok olmadı yani