- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.688
- 548
- 42
Hahahh cok komiksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahh cok komiksin
Ne zaman kuculur delikSekiz dokuz yaşlarındayken tabancayla kulağım delinmişti ve top şeklinde bir küpe takıldı. Metal cildime alerji yapmış ve küpe kulağımın arkasından çıktı. Yani orada kocaman bir delik oldu kabuklandı yara oldu tabi. Şimdi 30 yaşındayım çok ufak iğne ucu kadar bi delik var.
Delik şimdi büyük ne zmana küçülürkiSekiz dokuz yaşlarındayken tabancayla kulağım delinmişti ve top şeklinde bir küpe takıldı. Metal cildime alerji yapmış ve küpe kulağımın arkasından çıktı. Yani orada kocaman bir delik oldu kabuklandı yara oldu tabi. Şimdi 30 yaşındayım çok ufak iğne ucu kadar bi delik var.
Bakın iz kalırsa kalsın hayatını etkileyen bişey değil ki takilmissiniz soruyorsunuz psikolojik bir destek alın lütfen ileride daha çok takıntı yapicaksiniz bu konuyuNe zaman duzelecek herşey
Tesekkur ederim kupeyi cikarttiniz mi kapanirdi belki izde kalmazdiBiz de bu sene ameliyat olacagi için daha düzgün olur diye doktordan rica ettik,ameliyatta deler misiniz diye, o da kirmadi deldi sağolsun.Keske kirsaydi
Yani narkozlu bir cocugun kulagi ne kdr yamuk delinebilir dimi? Birisi olmasi gerektigi yerde biri kıkırdakta nerdeyse.sanirsin piercing yaptirdik.Zaten karsiydim delinmesine sirf kendisi surekli kupe begenip deldirelim dediği icin müsaade ettik.ben kafama takmıyorum
Allah başka dert vermesin
Siz de biraz rahat olun demeye geldim
Siz gidin psikologa.Acilen bir terapist, psikolog veya bir uzman bulup yardım alın. Kaç gündür görüyorum insanlar sakin olun bişey olmaz dedikçe daha da abartmışsınız. Bilerek mi yapıyorsunuz bilmem ama dünyada şu an o küçük delikten daha büyük problemler var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Ne için gideyim pardon hahaha çok komik Allah akıl fikir ihsan eylesinSiz gidin psikologa.
Okuma o zaman silah zoruyla mi okutuyorlar allahim yarabbimEski konulara baktım da hep aynı ve saçma konular. Tutarsızlıklarla dolu yazdıkların.
Ne zaman kapandi annenizin kulagi delik yerleri duruyor mu izi yanibirşey olmaz kapanır. annem ilkel yolla çengelli iğneyle deldirmis komşumuza. kapanmasın diye birde kuyumcuda deldirdi. kuyumcuda üstten delmiş. iki delik vardı ama annemin ilk deldirdiği kapandı çoktan. merak etmeyin :)
birşey olmaz kapanır. annem ilkel yolla çengelli iğneyle deldirmis komşumuza. kapanmasın diye birde kuyumcuda deldirdi. kuyumcuda üstten delmiş. iki delik vardı ama annemin ilk deldirdiği kapandı çoktan. merak etmeyin :)
Cevap bekliyorummkuşNe zaman kapandi annenizin kulagi delik yerleri duruyor mu izi yani
hayır iz yok kalmadı. hatta sonra iyice kapandigi icin tekrar deldirmek zorunda kaldim. biseycik olmaz gecer sizinki deNe zaman kapandi annenizin kulagi delik yerleri duruyor mu izi yani
İnsallah insallah.4 ay oldu izi var biraz daha zaman gecsin bakalim tesekkur ederim cevap verdiğiniz icinhayır iz yok kalmadı. hatta sonra iyice kapandigi icin tekrar deldirmek zorunda kaldim. biseycik olmaz gecer sizinki de
rica ederimİnsallah insallah.4 ay oldu izi var biraz daha zaman gecsin bakalim tesekkur ederim cevap verdiğiniz icin
Maalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diyemerhaba kızlar. günlerdir uyuyamadığım kendimi yiyip bitirdiğim bir konuyu sizinle paylaşacağım.
4 yaşında dünya güzeli kızım var.1 buçuk yaşında kulağını deldirmiştim.şimdi de aşağıdan delinmiş büyüyünce sarkar yırtılır kulağı dediler.bende çıkarttım küpesinin.bu arada gitmediğim dermatolog konuşmadığım estetik cerrah kalmadı.benim yüzümden iz kalacak çukur kalacak diye psikolojim öyle bozuldu ki baktıkça gördükçe kahreder oldum kendime.kimi diyor yaşı küçük bişey kalmaz büyüynce kimi diyor delik küçülür belli belirsiz olur.bende size sorayım dedim başına böyle bir olay gelen var mı?