• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küpe terörü

Yani yardımcı olacağınıza ben boyle bi durum yasayan var mi diye sordugumda siz hep yargilayici yadirgayici cewap veriyosunuz.allah razi olsun gonlume su serpen cewaplar verenlerde var sagolsunlar.burasi neden var o zaman

Sekiz dokuz yaşlarındayken tabancayla kulağım delinmişti ve top şeklinde bir küpe takıldı. Metal cildime alerji yapmış ve küpe kulağımın arkasından çıktı. Yani orada kocaman bir delik oldu kabuklandı yara oldu tabi. Şimdi 30 yaşındayım çok ufak iğne ucu kadar bi delik var.
Ne zaman kuculur delik

Sekiz dokuz yaşlarındayken tabancayla kulağım delinmişti ve top şeklinde bir küpe takıldı. Metal cildime alerji yapmış ve küpe kulağımın arkasından çıktı. Yani orada kocaman bir delik oldu kabuklandı yara oldu tabi. Şimdi 30 yaşındayım çok ufak iğne ucu kadar bi delik var.
Delik şimdi büyük ne zmana küçülürki

Valla bendeki delik hala duruyor
İzi duruyor yani
Nerdeyse 25 yıldır takmadım küpe
Psikolojim de bozulmadı
Zaten niye bozulsun 2 delik yüzünden?

Ama bu derece evhamlı anneyle çocuğun kulak deliğinden psikolojisi bozulmasa başka bi şeyden mutlaka bozulur benden söylemesi

Acilen bir terapist, psikolog veya bir uzman bulup yardım alın. Kaç gündür görüyorum insanlar sakin olun bişey olmaz dedikçe daha da abartmışsınız. Bilerek mi yapıyorsunuz bilmem ama dünyada şu an o küçük delikten daha büyük problemler var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻

Biz de bu sene ameliyat olacagi için daha düzgün olur diye doktordan rica ettik,ameliyatta deler misiniz diye, o da kirmadi deldi sağolsun.Keske kirsaydi 🤣
Yani narkozlu bir cocugun kulagi ne kdr yamuk delinebilir dimi? Birisi olmasi gerektigi yerde biri kıkırdakta nerdeyse.sanirsin piercing yaptirdik.Zaten karsiydim delinmesine sirf kendisi surekli kupe begenip deldirelim dediği icin müsaade ettik.ben kafama takmıyorum
Allah başka dert vermesin
Siz de biraz rahat olun demeye geldim

Biz de bu sene ameliyat olacagi için daha düzgün olur diye doktordan rica ettik,ameliyatta deler misiniz diye, o da kirmadi deldi sağolsun.Keske kirsaydi 🤣
Yani narkozlu bir cocugun kulagi ne kdr yamuk delinebilir dimi? Birisi olmasi gerektigi yerde biri kıkırdakta nerdeyse.sanirsin piercing yaptirdik.Zaten karsiydim delinmesine sirf kendisi surekli kupe begenip deldirelim dediği icin müsaade ettik.ben kafama takmıyorum
Allah başka dert vermesin
Siz de biraz rahat olun demeye geldim
Tesekkur ederim kupeyi cikarttiniz mi kapanirdi belki izde kalmazdi

Acilen bir terapist, psikolog veya bir uzman bulup yardım alın. Kaç gündür görüyorum insanlar sakin olun bişey olmaz dedikçe daha da abartmışsınız. Bilerek mi yapıyorsunuz bilmem ama dünyada şu an o küçük delikten daha büyük problemler var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻
Siz gidin psikologa.

birşey olmaz kapanır. annem ilkel yolla çengelli iğneyle deldirmis komşumuza. kapanmasın diye birde kuyumcuda deldirdi. kuyumcuda üstten delmiş. iki delik vardı ama annemin ilk deldirdiği kapandı çoktan. merak etmeyin :)
Ne zaman kapandi annenizin kulagi delik yerleri duruyor mu izi yani

merhaba kızlar. günlerdir uyuyamadığım kendimi yiyip bitirdiğim bir konuyu sizinle paylaşacağım.
4 yaşında dünya güzeli kızım var.1 buçuk yaşında kulağını deldirmiştim.şimdi de aşağıdan delinmiş büyüyünce sarkar yırtılır kulağı dediler.bende çıkarttım küpesinin.bu arada gitmediğim dermatolog konuşmadığım estetik cerrah kalmadı.benim yüzümden iz kalacak çukur kalacak diye psikolojim öyle bozuldu ki baktıkça gördükçe kahreder oldum kendime.kimi diyor yaşı küçük bişey kalmaz büyüynce kimi diyor delik küçülür belli belirsiz olur.bende size sorayım dedim başına böyle bir olay gelen var mı?
Maalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diye

Back