küpe terörü

Yani yardımcı olacağınıza ben boyle bi durum yasayan var mi diye sordugumda siz hep yargilayici yadirgayici cewap veriyosunuz.allah razi olsun gonlume su serpen cewaplar verenlerde var sagolsunlar.burasi neden var o zaman

Ne zaman kuculur delik

Delik şimdi büyük ne zmana küçülürki

Valla bendeki delik hala duruyor
İzi duruyor yani
Nerdeyse 25 yıldır takmadım küpe
Psikolojim de bozulmadı
Zaten niye bozulsun 2 delik yüzünden?

Ama bu derece evhamlı anneyle çocuğun kulak deliğinden psikolojisi bozulmasa başka bi şeyden mutlaka bozulur benden söylemesi

Acilen bir terapist, psikolog veya bir uzman bulup yardım alın. Kaç gündür görüyorum insanlar sakin olun bişey olmaz dedikçe daha da abartmışsınız. Bilerek mi yapıyorsunuz bilmem ama dünyada şu an o küçük delikten daha büyük problemler var. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Biz de bu sene ameliyat olacagi için daha düzgün olur diye doktordan rica ettik,ameliyatta deler misiniz diye, o da kirmadi deldi sağolsun.Keske kirsaydi
Yani narkozlu bir cocugun kulagi ne kdr yamuk delinebilir dimi? Birisi olmasi gerektigi yerde biri kıkırdakta nerdeyse.sanirsin piercing yaptirdik.Zaten karsiydim delinmesine sirf kendisi surekli kupe begenip deldirelim dediği icin müsaade ettik.ben kafama takmıyorum
Allah başka dert vermesin
Siz de biraz rahat olun demeye geldim

Tesekkur ederim kupeyi cikarttiniz mi kapanirdi belki izde kalmazdi

Siz gidin psikologa.

Ne zaman kapandi annenizin kulagi delik yerleri duruyor mu izi yani

Maalesef iz kalacak ve muhtemelen kapanmayacak. Benimkiler de yukardan delinmis, istedigim gibi kupe takamadim hic ve surekli anneme soylendim. Ne acelen vardi ufacikken deldirmissin kulaklarimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…