Çok teşekkürler sizdendeALLAH RAZI OLSUN.TEKRAR DELDİRMEK İSTEMİYORUM KAPANSIN GİTSİN İSTİYORUM.KIZINIZ NE KADAR TAKTI KÜRE.SÜREYLE Mİ ALAKALI KAPANMA DURUMU
Daha çok küçük olduğu için delik kapanacaktır.
Bu kadar kahrolacak ne var kulağını koparmamışsınız çocuğun farkında mısınız. İz kalsa nolur kalacak iz bir nokta hepsi bu. Estetik cerraha gidecek kadar a
gittimde bişi yapmadılar:)Daha çok küçük olduğu için delik kapanacaktır.
Bu kadar kahrolacak ne var kulağını koparmamışsınız çocuğun farkında mısınız. İz kalsa nolur kalacak iz bir nokta hepsi bu. Estetik cerraha gidecek kadar abartmışsınız
Bir küpe deliği için ameliyat mı ettirecektiniz çocuğugittimde bişi yapmadılar:)
1ay oldu cikarali.daha delikler duruyo.biraz kuculmus delikleri.kapanir kesin diyolar ama küpe giriş yerleri iz kalcak cukur kalcak diye endiseliyim.biraz daha mi sabretmem gerekliÇok teşekkürler sizdendeBir yıl falan taktı sonra istemedi şimdi bile meraklı değil takıya Kapanır diye düşünüyorum
Tabi zamanla kapanır bekleyin sadece bir şey yapmanıza gerek yok1ay oldu cikarali.daha delikler duruyo.biraz kuculmus delikleri.kapanir kesin diyolar ama küpe giriş yerleri iz kalcak cukur kalcak diye endiseliyim.biraz daha mi sabretmem gerekli
Allah razi.olsun beklemekten baska yapacak birsey yok sanirimTabi zamanla kapanır bekleyin sadece bir şey yapmanıza gerek yokçukurda kalmıyor buarada
Meraba bazi kisiler kupe uzun sure kullanildigindan cikarilsa bile giriş yerleri belli olur diyorTabi zamanla kapanır bekleyin sadece bir şey yapmanıza gerek yokçukurda kalmıyor buarada
Ne kdr surede iz kalmadan kapanir cikarali 2 ay oldu kapanmiş olabilir ama küpe giriş yerleri duruyorKapanır daha çocuk 36 yaşındayım 2 ay küpe takmasam kapanır iz çukurda kalmıyor geçen tekrar deldirdim sakin olun biraz
Kapanır azıcık sabır sakın olun böyle panik yapmayın çocuk olduğu için tenleri taze düşüp dizlerini yaralasalar o bile geçiyorNe kdr surede iz kalmadan kapanir cikarali 2 ay oldu kapanmiş olabilir ama küpe giriş yerleri duruyor
Biraz daha sabredecegim.insallah size iyi haberler veririmKapanır azıcık sabır sakın olun böyle panik yapmayın çocuk olduğu için tenleri taze düşüp dizlerini yaralasalar o bile geçiyor
Boyle gozukuyor bi resminde iyice yakinlastirdim.geçecek dimi yaBiraz daha sabredecegim.insallah size iyi haberler veririm
Kapanır azıcık sabır sakın olun böyle panik yapmayın çocuk olduğu için tenleri taze düşüp dizlerini yaralasalar o bile geçiyor
Cok abartmışsınız yahu ufak bir deliği. Allah korusun ama gerçekten bir sıkıntı yaşasanız yıkılıp gideceksiniz demek ki.Ne zaman duzelecek herşey
AynenCok abartmışsınız yahu ufak bir deliği. Allah korusun ama gerçekten bir sıkıntı yaşasanız yıkılıp gideceksiniz demek ki.
Deldirmeyin ben bin pişmanim deldirmeyin.etrafimda deldirip cikarip sora kapananlar da var da onlar rahat iz kaldi diye ama ben rahat degilimBu konuyu okuyan anneler de erken deldirmemek gerektiğini öğrenmiş olsun. Çocuk büyüyüp ne zaman deldirmek isterse o zaman kulağını deldirin. Küçükken deldirince orantısız oluyor, oyun oynarken arkadaşı çekerse falan Allah korusun yırtılabilir. Hatta çok küçük yaşta deldirirseniz siz fark etmeden çıkarıp ağzına atma ihtimali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?